loading...

"Δεν σας φοβάμαι… Αν και γυναίκα φοράω συχνά παντελόνια"


Ένα περιπολικό έξω από το σπίτι μου για ώρες κι ένα έξω από το Έψιλον μέχρι τα μεσάνυχτα. Ούτε η Πόλα Ρούπα! Η αστυνομία με αναζητούσε για να με συλλάβει κατόπιν μήνυσης του υπόδικου Χρυσαυγίτη βουλευτή Λαγού. Αιτία η κριτική που του άσκησα στην εκπομπή μου για την βίαιη εισβολή αυτού και των συντρόφων του σε σχολείο του Περάματος. Την είδηση προέβαλαν όλα τα Μέσα και εκδόθηκε την ίδια μέρα καταδικαστική ανακοίνωση από το Υπουργείο Παιδείας. Η στοχοποίησή μου λοιπόν από το Ναζιστικό μόρφωμα προφανής. Η μήνυση δεν ήταν παρά μια προσπάθεια εκφοβισμού και φίμωσής μου.

Με αναρτήσεις τους στον ιστότοπο της Χρυσής Αυγής, κατήγγειλαν ότι κρύβομαι μέχρι να παρέλθει το αυτόφωρο. Ζητούσαν λυσσαλέα να τηρηθεί η διαδικασία, να συλληφθώ και να περάσω τη νύχτα στο αστυνομικό τμήμα. Αλήθεια ο Κασιδιάρης πού ήταν όταν τον έψαχναν να τον συλλάβουν για το ξύλο στη Λιάνα;

Ο Κασιδιάρης χτύπησε γυναίκα, ο Λαγός έσπρωχνε την πόρτα του σχολείου - όπως κατέγραψαν οι κάμερες - σε γυναίκες κατά πλειοψηφία μανάδες και καθηγήτριες, που του ζητούσαν να απομακρυνθεί. Επέλεξε εμένα, μια γυναίκα δημοσιογράφο να μηνύσει.

Θέλω λοιπόν να σας διαμηνύσω ότι αν και γυναίκα… φοράω συχνά παντελόνια. Δεν σας φοβάμαι. Σήμερα θα είμαι και πάλι μάχιμη και έτοιμη να καταγγείλω το άδικο, να προστατέψω τους αδύναμους και να κάνω ελεύθερα τη δουλειά μου. Γιατί η Δημοκρατία, δεν θα σας αφήσει να μου στερήσετε το δικαίωμα αυτό.

Πολλά ευχαριστώ σε όλους για τη συμπαράσταση και τα μηνύματα αγάπης.

Αγωνιστικούς χαιρετισμούς.

Τατιάνα

http://www.tlife.gr/

on 3:19:00 μ.μ.. Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for "Δεν σας φοβάμαι… Αν και γυναίκα φοράω συχνά παντελόνια"

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

 aw2  aw2

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.