loading...

Τελάλης στο κέντρο του Ηρακλείου για τον …Σώρρα! - Συμπλοκή με πολίτες






















Παρά την προκαταρκτική εξέταση που εχει διατεχθεί από τον εισαγγελέα Ηρακλείου στελέχη του κινήματος του Αρτέμη Σώρρα εμφανίστηκαν με μικροφωνική στο κέντο, μοίρασαν φυλλάδια και προκάλεσαν την αντίδραση νεαρών.

Μετά τον τελάλη για το καρναβάλι του Ρεθύμνου, σειρά είχε σήμερα ο «τελάλης» του κινήματος Σώρρα στους κεντρικούς δρόμους του Ηρακλείου.

Στελέχη του κινήματος με κινητή μικροφωνική διανέμουν από το πρωί φυλλάδια σε πολίτες στο κέντρο της πόλης καλώντας τους να συστρατευτούν στο κίνημα και να ...ξεχάσουν δια παντός τα χρέη!

Τα στελέχη του κινήματος «Ελλήνων Συνέλευσις» ξεκίνησαν από τα Λιοντάρια και συνέχισαν προς τον σταυρό της πόλης και την κεντρική αγορά.

Επεισόδια σημειώθηκαν στην πλατεία Κορνάρου όμάδα νεαρών που πρόσκεινται στον αντιεξουσιαστικό χωρο επιτέθηκαν φραστικά στα στελέχη του κινήματος Σώρρα με τις δύο πλευρές να έρχονται στα χέρια.

Η συμπλοκή δεν πήρε μεγάλες διαστάσεις αφού άμεσα στο σημείο έπσευσαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. με τους νεαρούς να συνεχίζουν με "πορεία" προς το κέντρο φωνάζοντας αντιφασιστικά συνθήματα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η κίνηση αυτή τυυ κινήμτος Σώρρα έγινε την ώρα που έχει διαταχθεί από τον εισαγγελέα Ηρακλείου προκαταρκτική εξέταση καθώς τον περασμένο Οκτώβριο ο δικηγορικός σύλλογος Ηρακλείου κατέθεσε αναφορά.

Την ίδια ώρα το κίνημα φαίνεται να αυξάνει τη δυναμική του στο Ηράκλειο αφού μετρά ήδη έξι γραφεία στο νομό, τρία στην πόλη του Ηρακλείου, ένα στο δήμο Μαλεβιζίου, ένα στο δήμο Αρκαλοχωρίου και ένα στο δήμο Χερσονήσου.

Το φυλλάδιο που διανέμουν τα στελέχη του κινήματος «Ελλήνων Συνέλευσις»:









































































http://flashnews.gr/

on 4:26:00 μ.μ.. Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for Τελάλης στο κέντρο του Ηρακλείου για τον …Σώρρα! - Συμπλοκή με πολίτες

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

 aw2  aw2

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.