loading...

Ο έρωτας το Σαββατοκύριακο 11 και 12 3 2017.
























Από την Αγγέλικα Γεωργίου

Διάλεξε το ζώδιό σου και δες πώς θα περάσεις στον ερωτικό και συναισθηματικό τομέα αυτό το σαββατοκύριακο:


ΚΡΙΟΣ

Αγαπημένο μου Κριαράκι, καταφτάνει σαββατοκύριακο και εσύ επιδιώκεις πάση θυσία να χαλαρώσεις, να ηρεμίσεις και να περιοριστεί η κοινωνικότητά σου μόνο σε άτομα που γνωρίζεις και αγαπάς πολύ. Η επιθυμία σου αυτή θα πραγματοποιηθεί, αρκεί να το θες πολύ και να μην παρασυρθείς από προτάσεις του φιλικού σου περιβάλλοντος. Το έχεις ανάγκη πραγματικά και ουσιαστικά να μη ζήσεις στα όρια και στην ένταση. Νιώθεις ότι ο έρωτας που αποζητάς να ζήσεις, το διήμερο αυτό έχει μια πολύ οικεία και τρυφερή μορφή. Αφήνεις λοιπόν την παθιασμένη (συνήθως) διάθεσή σου και φορτίζεις τις μπαταρίες σου με τον καλύτερο και πιο εποικοδομητικό τρόπο.

ΤΑΥΡΟΣ

Καλώς τον Άρη!!! Στο ζώδιό σου παρακαλώ. Πρόκειται λοιπόν για ένα σαββατοκύριακο που σε αφυπνίζει ερωτικά, σου δημιουργεί την ανάγκη να παλέψεις για ό,τι αγαπάς ή όποιο άτομο σου αρέσει. Έχεις έναν πολύ ήρεμο και πράο χαρακτήρας, έτσι λοιπόν ο ερχομός του Άρη είναι σαν να σε ταρακουνά. Παίρνεις μεγάλη φόρα όμως, και εδώ θέλει προσοχή γιατί ενδεχομένως να μη γνωρίζεις πώς πρέπει να διαχειριστείς τη μαχητικότητά σου, να σου φέρει δηλαδή συγκρούσεις με το ταίρι σου ή ίσως να παρεξηγηθεί το αυθόρμητο σου φλερτ. Επωφελήσου στο κομμάτι της έντασης και του πάθους που σου χαρίζει απλόχερα, εκμεταλλεύσου τη σεξουαλικότητα που σου προσδίδει, με απλό, λιτό κι απέριττο τρόπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εντάξει, δεν το λέμε και σούπερ σαββατοκύριακο, με την Πανσέληνο στην Παρθένο και το κυριότερο, με τον Ερμή σε τετράγωνο με Κρόνο. Είναι ένα διήμερο που η ψυχολογία σου θα είναι πεσμένη, έχεις τη διάθεση για αυτοκριτική και να επανεξετάσεις την ερωτική σου ζωή. Μέλημά σου είναι να βρεις το δικό σου μερίδιο ευθύνης και να ανακαλύψεις αν κάνεις κάποιο λάθος. Μέσα από μια όχι και τόσο θετική αστρολογική όψη, να θυμάσαι πως εσύ μπορείς να βγεις με πολλά οφέλη. Νοιάζεσαι για τη σχέση σου και αν κάτι πρέπει να αλλάξει σε αυτή, προκειμένου να αναζωπυρωθεί, παλεύεις να το βρεις και θα το βρεις. Με το ξεκίνημα της νέας εβδομάδας να θυμάσαι πως εσύ θα αγαπάς και θα νιώθεις ακόμη μεγαλύτερο έρωτα για τον άνθρωπό σου.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Άρης πέρασε στον Ταύρο και τα οφέλη του αρχίζουν να φαίνονται αυτό το σαββατοκύριακο. Γεμίζει η ζωή σου με δράση, ένταση, πάθος και μια ακατανίκητη επιθυμία να ερωτευθείς. Ρισκάρεις στον έρωτα, αν αγαπάς ή έχεις ερωτευθεί ή απλά σου αρέσει ένα πρόσωπο το δείχνεις με ένα γοητευτικό θράσος. Αν είσαι μόνος/η, αυτό το διήμερο γίνεται η καλύτερη αφορμή να διεκδικήσεις μια θέση στο club των ερωτευμένων ή των δεσμευμένων. Αυτό που μου αρέσει σε εσένα, είναι πως δεν αφήνεις τίποτα στη τύχη του, δε σε πιάνει το αμόκ της μοναξιάς, λες θέλω να ζήσω μια παθιασμένη σχέση, αλλά δεν κάθεσαι με σταυρωμένα τα χέρια. Εκφράζεις με κάθε τρόπο τα αισθήματά σου και δε διστάζεις να πεις ακόμη και κουβέντες, που άλλοι θα χρειαζόταν μήνες ή χρόνια για να βρουν τη δύναμη να τις πουν. Ένα μεγάλο εύγε!

ΛΕΩΝ

Μπορεί η θέση του Άρη στο Ταύρο να μην είναι ό,τι καλύτερο για εσένα, να μην σε ευνοεί απόλυτα, αλλά θα ήμασταν και αχάριστοι αν λέγαμε ότι είναι μια αρνητική διέλευση. Καλείσαι να εκμεταλλευθείς το δυναμισμό και το θάρρος που σου χαρίζει, σου εφιστά την προσοχή όμως να δώσεις μεγάλη σημασία στα λόγια σου, στο φλερτ ή στην όποια ερωτική προσέγγιση ετοιμάζεις αυτό το διήμερο. Αν διαθέτεις μια σχέση, το πάθος έρχεται να δώσει μια ευχάριστη νότα στη ρουτίνα του δεσμού σου. Το “make love not war” είναι η πιο πολύτιμη συμβουλή που σου έχω δώσει το τελευταίο διάστημα. Ακολούθησέ την και δε θα χάσεις, το χάδι έχει μορφή ηλεκτρικού ρεύματος αυτό το διήμερο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχεις πολλούς λόγους να είσαι χαρούμενος/η, Παρθένε μου, αυτό το σαββατοκύριακο, με τον Άρη να εισέρχεται στον Ταύρο και την Σελήνη, αλλά και την Πανσέληνο στο ζώδιό σου. Τόση δύναμη και ενέργεια είχες πολύ καιρό να νιώσεις. Ο Άρης σε αφυπνίζει και βγάζει από μέσα σου όλη τη σεξουαλικότητα που διαθέτεις, υπήρχε φυσικά μέσα σου, αλλά δεν την εξωτερίκευες από φόβο προφανώς. Εκπέμπεις μια ακαταμάχητη γοητεία και αν είσαι μόνος/η, να περιμένεις θαύματα. Δε διστάζεις να εκφράσεις ότι σου αρέσει ένα πρόσωπο, δεν κολλάς να δείξεις πόσο ερωτευμένος/η νιώθεις για τον άνθρωπο σου, τίποτα δεν σε σταματά να προσεγγίσεις ένα άτομο που μόλις γνώρισες στο αγαπημένο σου στέκι. Μεταμορφώνεσαι σε κυνηγό και… να ήξερες πόσο πολύ σου πάει!


ΖΥΓΟΣ

Πρόκειται για ένα ουδέτερο διήμερο, δεν μπορούμε να το αποκαλέσουμε θετικό, αλλά ούτε και αρνητικό, είναι λίγο έως πολύ στο χέρι σου το πώς θα εξελιχθεί, εξαρτάται καθαρά από την όρεξη που θα έχεις. Έχεις για παράδειγμα να απαντήσεις σε μια πρόταση για έξοδο, σκέφτεσαι από τη μια να καθίσεις μέσα να ξεκουραστείς, γιατί ανέλαβες και άλλες ευθύνες στη δουλειά σου και βίωσες μια δύσκολη και εξουθενωτική εβδομάδα, από την άλλη όμως θες να διασκεδάσεις με τους φίλους σου, άρα τι κάνουμε εδώ; Ή σου λέει το ταίρι σου να φύγετε ένα διήμερο, αλλά από την άλλη σκέφτεσαι ποιος μαζεύει, ποιος ξεκουνιέται; Κατάλαβες λοιπόν γιατί δεν μπορώ να προβλέψω τι θα σου συμβεί; Γιατί έχεις ανάγκη και από ξεκούραση και από διασκέδαση, και θα σε κάνουν σίγουρα χαρούμενο/η και τα δυο. It’s your choice!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

How are you? Πώς μου είσαι, Σκορπιέ μου; Μάλλον αντιλαμβάνεσαι πως δε σου έχω και πολύ ευχάριστα νέα το διήμερο αυτό, ο Άρης περνά στον Ταύρο και σου φέρνει εσωτερική ένταση. Πρέπει να αποφύγεις τα εξής: Να μην επιμένεις σε λεκτικό επίπεδο, να μη φτάνεις στα άκρα για ασήμαντα πράγματα και να μην προσπαθείς να επιβάλεις τις απόψεις σου. Αν τα κάνεις όλα αυτά, που δεν νομίζω να είναι δύσκολα για εσένα, δεν έχεις να φοβηθείς απολύτως τίποτα. Μπορείς να περάσεις ένα ερωτικό διήμερο και είναι στο χέρι σου, αρκεί δώσεις σημασία σε αυτά τα μικρά tips που σου έδωσα παραπάνω. Είναι μια πρόκληση αυτό για εσένα, δεν έχεις παρά να το προσπαθήσεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πραγματοποιείται μια λαμπρή Πανσέληνος στην Παρθένο και έχουμε και τον Ερμή να κάνει τετράγωνο με τον Κρόνο, αυτό σημαίνει πως πρέπει να δώσεις μεγάλη βάση στην Πανσέληνο αυτό το σαββατοκύριακο, που σε ευνοεί. Η ερωτική σου ζωή περνά από το φίλτρο της λογικής και ένα πρόσωπο που κυριαρχεί στο μυαλό και την καρδιά σου, περνά όλα τα τεστ που του βάζεις. Είναι μια καλή Πανσέληνος, για να διαπιστώσεις ποιο άτομο αγαπάς πολύ, αλλά και να αποφασίσεις τι θα κάνεις μαζί του. Το τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο σού ζητά απλά να κάνεις και την αυτοκριτική σου, αν δηλαδή έχεις κάνεις κάποιο λάθος στο δεσμό σου ή έχεις αδικήσει τον άνθρωπό σου, να το αναγνωρίσεις, δεν είναι αρνητικό αυτό, έτσι δεν είναι;


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για πάμε να περάσουμε ένα όμορφο και διαφορετικό σαββατοκύριακο, με τον Άρη να περνά στον Ταύρο και να σε γεμίζει με δύναμη, πάθος και όρεξη να ζήσεις πολλές και διαφορετικές καταστάσεις! Η ερωτική σου ζωή αποκτά τρελό νόημα. Θα βγεις (και πρέπει να βγεις) διότι η διάθεσή σου γίνεται άκρως ερωτική, δεν περιμένεις να έρθει ένα πρόσωπο να σε φλερτάρει, πας εσύ να διεκδικήσεις μια θέση στην καρδιά του/της. Θα χάσεις τέτοια ευκαιρία; Σπάνια σου συμβαίνει, να διεκδικείς και να εκφράζεις την ερωτική σου διάθεση και πόσο μάλλον αυτό το διήμερο, που θα υπάρχει και ανταπόκριση σε κάθε ερωτικό σου κάλεσμα. Μην μου το αρνηθείς, θα χαλάσεις το χατίρι στην Αγγέλικά σου;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αλλάζει θέση ο Άρης και περνά στον Ταύρο, όχι και τόσο ευνοϊκή θέση για εσένα αυτή. Το διήμερο αυτό (και όχι μόνο) χρειάζεται από εσένα να μην προσπαθείς στην ερωτική σου ζωή να επιβληθείς και να επιβάλεις τις απόψεις σου. Ενώ έχεις διάθεση να εξωτερικεύσεις τα όσα νιώθεις, αποζητάς παράλληλα να ζήσεις μια παθιασμένη και θυελλώδη σχέση… Αυτό είναι κάτι που μπορείς να το ζήσεις, αλλά με πιο ήρεμο τρόπο. Δεν χρειάζονται τυμπανοκρουσίες, αν θες να εξομολογηθείς την αγάπη και τον έρωτά σου, με χαλαρό και ήρεμο τρόπο μπορείς να βγεις πιο κερδισμένος/η αυτό το διήμερο, το low profile φέρνει μεγάλες ερωτικές επιτυχίες.

ΙΧΘΥΣ

Ο Άρης περνά στον Ταύρο, σούπερ θετικό αστρολογικό γεγονός για εσένα, σου αλλάζει τη διάθεση και σε κάνει να διψάς για έρωτα και ζωή. Το μόνο μελανό σημείο είναι ο Ερμής που κάνει τετράγωνο με τον Κρόνο, αλλά μη σκιάζεσαι, γιατί έχεις εμένα να σε συμβουλεύω. Θέλω να προσέξεις λίγο τη διάθεσή σου, το να απομονωθείς και να πάρεις αποστάσεις από κάποια πρόσωπα δε θα σε ωφελήσει πουθενά, ειδικά αν αυτά τα πρόσωπα σού έχουν αποδείξει ότι σε αγαπούν πραγματικά. Πάμε πίσω στον Άρη όμως, που σε γεμίζει αυτοπεποίθηση και θάρρος να πεις τα όσα νιώθεις, ακόμη και σε πρόσωπο που γνώρισες σε μια έξοδό σου! Είναι απλά τα πράγματα, αρχίζεις να δείχνεις με ερωτικό τρόπο τι αισθάνθηκες και υπάρχει ανταπόκριση, κάτι μου λέει πως μια ερωτική σχέση θα ξεκινήσει αυτό το σαββατοκύριακο, το νου σας λοιπόν, μοναχικά μου Ψαράκια!

http://www.e-zwdia.gr

on 12:36:00 μ.μ.. Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for Ο έρωτας το Σαββατοκύριακο 11 και 12 3 2017.

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

 aw2  aw2

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.