loading...

Στην Κρήτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε επίσκεψη προεκλογικού χαρακτήρα























Η ηγεσία της ΝΔ δεν κρύβει πως η Κρήτη αποτελεί ένα μεγάλο στοίχημα με τα κορυφαία στελέχει να εκτιμούν πως το κλίμα στον τόπο καταγωγής του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης μπορεί να ανατραπεί, παρά τα μεγάλα ποσοστά που συγκέντρωσε ο ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες εκλογές.

Ο κ. Μητσοτάκης έφτασε στο αεροδρόμιο Ηρακλείου στις 10:45, και δεν έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους. Στη συνέχεια επισκέφθηκε τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.κ. Ειρηναίο, στην Αρχιεπισκοπή Κρήτης. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέφερε πως ήταν μεγάλη του επιθυμία να συναντήσει τον Αρχιεπίσκοπο. "Ήρθα να συναντήσω τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης, έναν ανθρωπο που γνωρίζω χρόνια".

Ο κ. Μητσοτάκης συνδέεται με οικογενειακές σχέσεις με τον Αρχιεπίκοπο Ειρηναίο, ο οποίος διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον πατέρα του Κωνσταντίνο Μητσοτάκη από τότε που ο Αρχιεπίσκοπος ήταν Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου.






















Αυτήν την ώρα ο πρόεδρος της ΝΔ βρίσκεται στην Περιφέρεια όπου αρχικά είχε κατ ιδίαν συνάντηση με τον περιφερειάρχη Κρήτης.

Νωρίτερα, συμμετείχε σε σύσκεψη με τους δημάρχους του νησιού, όπου έδωσε τo στίγμα του για τις αλλαγές που προετοιμάζει η κυβέρνηση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε στο νεο σύστημα κινητικότητας στο δημόσιο τονίζοντας πως δεν νοείται κινητικότητα χωρίς την σύμφωνη γνώμη του φορέα προέλευσης.

"Μια σωστή κινητικότητα θα δημιουργούσε κατηγοριοποίηση αναγκών", είπε ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος στάθηκε ιδιαιτέρως στο προσωπικό που στελεχώνει τον δημόσιο τομέα αναφέροντας πως "όταν προσλαμβάνουμε πλέον προσωπικό στο δημόσιο θα πρέπει να δίνουμε βάση στο εξειδικευμένο προσωπικό".

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε επίσης πως η Νέα Δημοκρατία είναι αντίθετη στην απλή αναλογική στις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης καθώς κάτι τέτοι θα καθιστούσε τους δήμους μη











































Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στάθηκε και στο κομμάτι του τουρισμού αναφέροντας πως η κατάσταση στη λεκάνη της Μεσογείο βοηθά την Ελλάδα να κάνει περισσότερα βήματα, γεγονός που και η Κρήτη πρέπει να εκμεταλλευτεί, ενώ ιδιαίτερο και καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη του τουρισμού πρέπει να παίξει και η ενδοχώρα του νησιού.

Τέλος αναφέρθηκε στην πολιτική κατάσταση της χώρας τονίζοντας πως η Νέα Δημοκρατία επιδιώκει ανοικτό και ουσιαστικό διάλογο με φορείς και πολίτες.

"Θλελουμε ένα διαφορετικό είδος πολιτικού λόγου. Ο κόσμος έχει κουραστεί από τα παχιά λόγια και τα προγράμματα που δεν μπορούν να υλοποιηθούν", κατέληξε ο κ. Μητσοτάκης.











































Σειρά θα έχουν τα γραφεία της ΝΟΔΕ Ηρακλείου, όπου θα γίνουν τα εγκαίνια παρουσία του κ. Μητσοτάκη, ενώ στις 19:30 ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα μιλήσει στο κινηματοθέατρο "Αστόρια".

Αύριο Τρίτη 14 Μαρτίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης, θα επισκεφτεί το νομό Λασιθίου. Θα συναντήσει φορείς του Τουρισμού, τον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου και θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην αγορά της πόλης του Αγίου Νικολάου.

Πηγή: flashnews.gr

http://www.news.gr/

on 3:52:00 μ.μ.. Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for Στην Κρήτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε επίσκεψη προεκλογικού χαρακτήρα

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

 aw2  aw2

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.