loading...

Ανοιχτή Επιστολή του Μετώπου Νίκης στον Δ. Κοντομηνά για την εξύβριση χηρών από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha






















Αθήνα, 20.04.2017


Προς: κ. Δημήτρη Κοντομηνά,

Πρόεδρο του Τηλεοπτικού Σταθμού Alpha TV

Αξιότιμε κ. Κοντομηνά,

Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ με τον μνημονιακό ν.4387/2016, (νόμο Κατρούγκαλου) στερεί σε συζύγους – χήρες και ορφανά θανόντων και πεσόντων στο καθήκον στελεχών των Σωμάτων Ασφαλείας και Ενόπλων Δυνάμεων την σύνταξη τους.

Στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής τους, σύζυγοι και παιδιά αναγκάζονται να παλεύουν για το αυτονόητο, την επιβίωση τους.

Κατά την συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017, μπροστά από το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης επί της οδού Σταδίου 29, η επικεφαλής του Μετώπου Νίκης και πρώην Βουλευτής κ. Ραχήλ Μακρή, αποκάλυψε έγγραφα και προέβη σε δηλώσεις σε συνεργείο του τηλεοπτικού σας σταθμού, τα οποία αποδεικνύουν ότι την ώρα που η συγκυβέρνηση επίορκων πολιτικών, ψήφιζε ένα κατάπτυστο νομοσχέδιο περικοπής των συντάξεων για τους Έλληνες πολίτες και στερούσε την σύνταξη σε γυναίκες των οποίων οι σύζυγοι έχουν πεθάνει αλλά εργάστηκαν για 25 και 30 χρόνια, εκταμίευαν στην κ. Θεανώ Φωτίου, την Υπουργό της Κυβέρνησης Τσίπρα, 69.000,00 € για το εφάπαξ της και ενώ είχαν τεθεί σε αναστολή όλα τα εφάπαξ των Ελλήνων πολιτών, προκειμένου να επαναπροσδιοριστούν με τον καινούριο νόμο που λίγες μέρες πριν είχε η ίδια ψηφίσει και σύμφωνα με τον οποίο τα εφάπαξ που θα δίνονται στους Έλληνες πολίτες, θα είναι μειωμένα κατά 80%.

Οι δηλώσεις αυτές ποτέ δεν αναδείχθηκαν από τον σταθμό Alpha TV του οποίου είστε ιδιοκτήτης, ούτε βέβαια αναδείχτηκαν όπως οφείλατε να πράξετε προς όφελος των τηλεθεατών ιδιοκτητών των συχνοτήτων που χρησιμοποιείτε χωρίς να πληρώνετε με ευθύνη βέβαια των κυβερνώντων και όχι δική σας.

Αντίθετα με έκπληξη παρακολουθήσαμε τον υπάλληλο σας κ. Δήμο Βερύκιο μέσα από την τηλεοπτική εκπομπή Happy Day και τον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha να επιτίθεται στις χήρες με βαριές και αήθεις εκφράσεις.

Συγκεκριμένα είπε: «”…να πάρουν τον πισινό τους και να πάνε να δουλέψουν…”», «…η χήρα ν’ αφήσει την κλάψα και να πάει να δουλέψει…», «”… η Ελληνίδα χήρα να λιάζεται, γιατί τον ξεπάστρεψε…”».

Σε διάλογο που υπήρξε μεταξύ της κ. Μακρή και του κυρίου Βερύκιου στο Twitter αποκάλυψε ότι, εκτός από υπάλληλος σας εκτελεί και χρέη συμβούλου του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Καμμένου, ενώ δεν έκρυψε ότι τον συνοδεύει σε θεσμικά ταξίδια του ως Υπουργού της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Έχουν περάσει μέρες από την αήθη επίθεση του υπαλλήλου της κυβέρνησης και δικού σας και ο σταθμός σας δεν προέβη σε καμία δήλωση συγνώμης για την προσβολή αυτή σε βάρος συνανθρώπων μας.

Ως πρώην βουλευτής των Ελλήνων που έχει καταψηφίσει τον εν λόγω δολοφονικό νόμο του μνημονίου τρία και επικεφαλής του Μετώπου Νίκης μαζί με τον Θανάση Γούναρη πρόεδρο του κόμματος πειρατών, σας καλούμε όπως δημοσίως απαντήσετε αν ο τηλεοπτικός και ραδιοφωνικός σταθμός Alpha και εσείς προσωπικά, ενστερνίζεστε τις απόψεις του υπαλλήλου σας.

Αν γνωρίζετε ότι ο υπάλληλος σας ταυτόχρονα παρέχει υπηρεσίες στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Για ποιο λόγο δεν δημοσιοποιήσατε τις δηλώσεις της επικεφαλής του Μετώπου Νίκης και τα στοιχεία για την ανήθικη παροχή εφάπαξ και συνταξιοδότησης Υπουργού της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και αν ο σταθμός σας εξυπηρετεί συμφέροντα αλλότρια του τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού κοινού του προς υποστήριξη κυβερνήσεων.

Σας καλούμε δε, γνωρίζοντας το ήθος σας να ζητήσετε δημοσίως συγνώμη από συζύγους χήρες και ορφανά.

Με εκτίμηση,

Ραχήλ Μακρή

Π. Βουλευτής των Ελλήνων – Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης

Θανάσης Γούναρης

Στέλεχος του Μετώπου Νίκης και Πρόεδρος του Κόμματος Πειρατών Ελλάδας

Μέτωπο Νίκης

www.metoponikis.gr

on 11:35:00 μ.μ.. Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for Ανοιχτή Επιστολή του Μετώπου Νίκης στον Δ. Κοντομηνά για την εξύβριση χηρών από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

 aw2  aw2

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.