loading...

Ραχήλ Μακρή: «Πυροσβέστες φυλάνε γερμανικά αεροδρόμια σε νησιά και κοιμούνται σε πατώματα και αυτοκίνητα»

















19 Απριλίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά την σκανδαλώδη και βλαπτική για το δημόσιο συμφέρον εκποίηση των περιφερειακών αεροδρομίων της χώρας που έχει καταγγελθεί στον Άρειο Πάγο και στην οποία μετά από πρόσκληση της ΟΣΥΠΑ συμμετέχει ως μάρτυρας η επικεφαλής του Μετώπου Νίκης και πρώην βουλευτής Ραχήλ Μακρή (http://bit.ly/2oKLiyU), η συγκυβέρνηση των αχυράνθρωπων των αποικιοκρατών, παραχώρησε πυροσβέστες στην εταιρεία του Σόιμπλε, προκειμένου να προστατεύει ιδιωτική πλέον περιουσία του γερμανικού δημοσίου.

Σύμφωνα με καταγγελίες πυροσβεστών και των οικογενειών τους στο Μέτωπο Νίκης, μετά την βίαιη μετάθεσή τους στα αεροδρόμια νησιών με πανάκριβη σίτιση και διαμονή, βρέθηκαν στην δυσάρεστη θέση να κοιμούνται σε πατώματα, σε αυτοκίνητα και όπου αλλού βρουν, καθώς δεν εξασφαλίστηκε ούτε η διαμονή, ούτε η σίτιση τους.

Την ίδια ώρα Υπουργοί του Τσίπρα μετακινούνται με ελικόπτερα, φρεγάτες και προεδρικά αεροσκάφη και διαμένουν σε σουίτες πανάκριβων ξενοδοχείων.

Το Μέτωπο Νίκης καταγγέλλει την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ για την απάνθρωπη μεταχείριση των πυροσβεστών που παραβιάζει βασικά συνταγματικά δικαιώματά τους.

Τον Αρχηγό της πυροσβεστικής και τους συνδικαλιστές που αποδέχτηκαν εντολές που παραβιάζουν τα δικαιώματα των πυροσβεστών.

Είναι φανερό ότι στην χώρα καταλύθηκε κάθε έννοια της Δημοκρατίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων με την σιωπηλή αποδοχή διορισμένων από συγκυβερνήσεις αρχηγών και κομματικοποιημένων συνδικαλιστικών οργανώσεων.

Το Μέτωπο Νίκης υπενθυμίζει σε όλους τους, ότι τα αεροδρόμια της χώρας εκχωρήθηκαν στον Σόιμπλε και την κρατική γερμανική εταιρεία Fraport και αποτελούν πλέον ιδιωτικές επιχειρήσεις που οφείλουν να πληρώσουν για την φύλαξή τους.

Οι Έλληνες πυροσβέστες είναι δημόσιοι υπάλληλοι που πληρώνουν οι Έλληνες φορολογούμενοι, προκειμένου να παρέχουν τις υπηρεσίες τους στους πολίτες.

Η φύλαξη ιδιωτικών χώρων με λεφτά των Ελλήνων φορολογουμένων είναι παράνομη και αντισυνταγματική.

Ραχήλ Μακρή

Πρώην Βουλευτής – Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης

www.rachelmakri.com

http://www.metoponikis.gr






















on 10:09:00 π.μ.. Filed under , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for Ραχήλ Μακρή: «Πυροσβέστες φυλάνε γερμανικά αεροδρόμια σε νησιά και κοιμούνται σε πατώματα και αυτοκίνητα»

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

 aw2  aw2

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.