loading...

ΟΙ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΜΠΟΝΟΥΣ - Ο ΜΠΑΤΖΑΝΑΚΗΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΖΗΜΕΝΣ!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΕ "Ε"- ΑΤΤΙCA:

                                                                                      


Δίκη για τη λεηλασία την ερχόμενη Τρίτη με μάρτυρες υπεράσπισης στελέχη που είναι και σήμερα σε θέσεις κλειδιά
Σε έναν δημόσιο οργανισμό, αυτόν που χτίζονται( και πολιτικές) καριέρες μια εταιρεία υπέβαλε προσφορά και τελικά κέρδισε το διαγωνισμό.

Η λεπτομέρεια είναι ότι η εταιρεία δημιουργήθηκε 1,5 μήνα μετά την διεξαγωγή του διαγωνισμού...
Στον ίδιο οργανισμό δίνονταν μπόνους της τάξης των...50.000 ευρώ (3 μισθοί) με αιτιολογίες που ουσιαστικά σήμαιναν ότι αυτός που το έπαιρνε είχε καταφέρει να κουρέψει αβγό...

Ενα πολιτικό πρόσωπο συχνά-πυκνά βγαίνει σε εκπομπές του Αλαφουζέίκου και καθυβρίζει ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ Νικολόπουλους με τα χειρότερα λόγια, ενώ φημίζεται για την πολύ στενή σχέση που είχε με τον Αντώνη Σαμαρά.
Ενα (πρώην) συγγενικό προσωπο αυτού του πολιτικού προσώπου έλυνε και έδενε σε αυτόν τον οργανισμό και τα μπόνους που ελάμβανε είναι των δεκάδων χιλιάδων ευρώ...

Δημοσιογράφος που έχει και εμπορική επιχείρηση επίσης κολυμπούσε στα μπονους τα οποία σε ενα χρόνο συνολικά ξεπερνούσαν το εκατομμύριο ευρώ.
Στελέχη αυτού του οργανισμού τα έχουν τυλίξει σε πολλές κόλλες χαρτιών δικαστές, όπως η Ισιδώρα Πόγκα, Α. Σάββας, Π. Τσούμαρη, ο εισαγγελέας Ασπρογέρακας και μάρτυρες υπεράσπισης πάνε άνθρωποι που κολυμπούσαν στα μπόνους και επι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ διατηρήθηκαν σε καίριες θέσεις αυτού του Οργανισμού.

Ποιοί είναι;

Περισσότερα στην εκπομπή του Νίκου Νικολόπουλου τα μεσάνυχτα της Κυριακής στο "ΕΨΙΛΟΝ". Εκεί θα ακούσετε τι έγραφε στον Αντώνη Σαμαρά ο μπατζανάκης του Βαγγέλης Σέκερης για τις βρωμιές της ΖΗΜΕΝΣ.

Ο κ.Σέκερης που έμεινε έξω από τις βρωμιές αυτές είναι μάρτυρας κατηγορίας στη δίκη της ΖΗΜΕΝΣ, η οποία είχε προβλέψει εγγράφως εκλογές την άνοιξη του 1993 και πράγματι εκλογές προκάλεσε λίγους μήνες αργότερα ο....Συμπιλίδης του Αντ.Σαμαρά!

Στην ίδια εκπομπή, όπως και στην εκπομπή της ερχόμενης Τρίτης στο ΑΤΤΙCA, θα μάθετε περισσότερα και για τα προαναφερόμενα και για το πως γνώριζε ο Κ. Σημίτης τα πάντα για τις μίζες αφού στρατηγός του Πενταγώνου του πήγε φάκελο και αποδείξεις στο πρωθυπουργικό γραφείο.

Δείτε μια σελίδα από τα μπόνους για να πάρετε μια γεύση από το φαγοπότι που υπήρχε και δένει πολλούς με δεσμούς...χρυσούς.


ntokoumenta.gr/

on 9:19:00 μ.μ.. Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for ΟΙ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΜΠΟΝΟΥΣ - Ο ΜΠΑΤΖΑΝΑΚΗΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΖΗΜΕΝΣ!

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.