loading...

ΤΟ… ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ! Γι’ Αυτό «ΑΝΕΣΤΗΣΑΝ» τον… ΠΕΘΑΜΕΝΟ !!
























Και ξαφνικά βγήκε στο… βουνό ο Σημίτης, με την ευγενική χορηγία του ΣΚΑΪ, για να θυμίσει ότι υπάρχει και προσφέρεται για πάσα χρήση προς τους μέσα, γιατί οι έξω τον έχουν ήδη καταγεγραμμένο στη λίστα… εφεδρειών που διαθέτουν, έστω κι αν δεν έχει ζήτηση…

Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση για την ξαφνική επανεμφάνιση του πρώην πρωθυπουργού, αν και η δικαιολογία των δικών του είναι ότι βγήκε για να υπερασπισθεί τα… κατορθώματα της οκταετίας του, η οποία έχει καταγραφεί ως η οκταετία της διαφθοράς. Και τα σχετικά… πιστοποιητικά είναι ο Τσοχατζόπουλος, που… διαμένει στον Κορυδαλλό, ο Παπαντωνίου, που προχθές τον παρέπεμψε η Βουλή σε Εξεταστική, η απάτη του Χρηματιστηρίου και οι Ολυμπιακοί Αγώνες, που τους χρυσοπληρώσαμε.

Και αυτά τα… πιστοποιητικά δεν μπορεί να τα διαγράψει καμία… αγιογραφία, όπως αυτή που φιλοτέχνησαν για τον Σημίτη η Σία Κοσιώνη και ο Παύλος Τσίμας.

Όλα τα έκανε περίφημα στα οκτώ χρόνια που κυβέρνησε ο κ. Σημίτης. Π.χ., στα Ίμια μπορούμε να πάμε και να υψώσουμε τη σημαία μας…

Δεκανίκι του Μητσοτάκη…

Το μόνο νέο που είπε ήταν πρέπει να γίνουν τώρα εκλογές για να υπάρχει σταθερότητα. Το ίδιο ζητάει εδώ και καιρό και ο Μητσοτάκης – σεκόντο, δηλαδή, στη ΝΔ.

Ξέχασαν οι δύο γνωστοί δημοσιογράφοι να ρωτήσουν τι θα συμβεί αν γίνουν εκλογές και δεν πάρει η ΝΔ αυτοδυναμία… Η σταθερότητα δεν θα πάει περίπατο; Και η χώρα δεν θα βρεθεί στον αέρα; Εκτός κι αν του έχει πει το Βερολίνο ότι όλα είναι… τακτοποιημένα, αρκεί να τελειώσουμε με τον Τσίπρα.

Τον πάνε για οικουμενικό

Σε αυτήν την… επιχείρηση φαίνεται να έχει επιστρατευθεί για να βάλει πλάτη και ο Γιάννης Στουρνάρας, διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, ο οποίος ποτέ δεν έκρυψε τις πολιτικές του φιλοδοξίες και πάντα ήταν κολλητός του Σημίτη. Κατά… σύμπτωση –πολλές είναι, ρε παιδιά, αυτές οι συμπτώσεις–, την παραμονή της συνέντευξης του Σημίτη στο κανάλι του Αλαφούζου (άλλη σύμπτωση αυτή…) έκανε δηλώσεις για την οικονομία, μαζί με πολιτικές παραινέσεις, αναγκάζοντας τον υπουργό Επικρατείας και κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο να… συστήσει στον Στουρνάρα «να αποφεύγει την πολιτικολογία», κάτι που δείχνει την ενόχληση του πρωθυπουργού.

Έντονα συζητιέται, πάντως, στους «καφενέδες της Αθήνας» ότι το… σύστημα τον προορίζει για πρωθυπουργό οικουμενικής κυβέρνησης!

Τι άλλο να ετοιμάζει, άραγε, το μαγειρείο του Βερολίνου για τα δρώμενα στην Αθήνα, μακριά από τον λαό;

https://hellasforce.com/

on 3:43:00 μ.μ.. Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for ΤΟ… ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ! Γι’ Αυτό «ΑΝΕΣΤΗΣΑΝ» τον… ΠΕΘΑΜΕΝΟ !!

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

 aw2  aw2

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.