loading...

Κοιμηθείτε ήσυχα μέχρι το 2035 !!! Το εγγυάται ο Σταθάκης (βίντεο)


Στη συμφωνία μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και των δανειστών αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης.

«Τα αντιμέτρα ενεργοποιούνται εξ ορισμού με την επίτευξη του στόχου για πλεόνασμα 3,5%», εξήγησε ο κ. Σταθάκης αναφερόμενος στον τρόπο εφαρμογής των αντιμέτρων, στο πλαίσιο της συμφωνίας και προσέθεσε: «το στίγμα της κυβέρνησης είναι ότι έχουμε πετύχει με θυσίες αυτό που πετύχαμε, υπάρχει πλέον φως ότι στα μέσα του 2018 ολοκληρώνεται το πρόγραμμα και ο στόχος μας είναι ελαφρύνσεις, ισχυρότερο κοινωνικό κράτος».

Σε ό,τι αφορά στο ζήτημα της ελάφρυνσης του χρέους, ο κ. Σταθάκης υπογράμμισε: «το χρέος είναι ορατά μη βιώσιμο. Οπότε, και μεσοπρόθεσμα μέτρα θα έχει, κάτι που επιδιώκουμε ορατά τώρα. Το μεσοπρόθεσμο κομμάτι θα δώσει ασφάλεια στην οικονομία μέχρι το 2035».

«Δεν θα υπάρξει αύξηση του ηλεκτρικού ρεύματος. Αυτό είναι εγγυημένο» διαβεβαίωσε, παράλληλα, ο υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος και συμπλήρωσε: «Παραλάβαμε μια ΔΕΗ υπερδανεισμένη και δεν δημιουργήθηκαν τώρα τα προβλήματα. Σε συμφωνία με τους δανειστές γίνεται προσπάθεια να αποπληρωθούν, το 2022, που ισχυρίζεται η ΔΕΗ ότι έχει απέναντί της το Δημόσιο, οι οφειλές για ΥΚΩ ύψους 700 εκατομμυρίων ευρώ και να εξομαλυνθεί το πρόβλημα.Η ΔΕΗ θα είναι ο βασικός ενεργειακός πυλώνας στη χώρα με άνω του 50% παραγωγής και το σχετικό μερίδιο αγοράς, ενώ θα πωληθεί το 40% των λιγνιτικών μονάδων. Η λέξη από τη συμφωνία έφυγε και δεν θα πωληθούν υδροηλεκτικά».

Δείτε το βίντεο:
http://zeidoron.blogspot.gr

on 5:31:00 μ.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for Κοιμηθείτε ήσυχα μέχρι το 2035 !!! Το εγγυάται ο Σταθάκης (βίντεο)

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.