loading...

Π Ρ Ο Δ Ο Σ Ι Α (ALERT) ! ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ


























Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Όπως αναφέρουνε οι τελευταίες πληροφορίες που έρχονται από την Γαλλία, λίγες ημέρες μετά τις εκλογές υπάρχουν ενδείξεις ότι έγιναν πολλές παρατυπίες. Γεγονός που δείχνει ότι το σύστημα χρησιμοποίησε και αθέμιτα μέσα για να μην επικρατήσει ο «μπαμπούλας» της Λεπέν.

Συγκεκριμένα, αποκαλύφτηκε ότι βρέθηκαν πάρα πολλά ψηφοδέλτια σκισμένα με την ψήφο της Λεπέν και έτσι καταμετρήθηκαν σαν άκυρα. Τα ψηφοδέλτια αυτά στέλνονταν κατά χιλιάδες σε ανύποπτους ψηφοφόρους για να πέσουν στην παγίδα του άκυρου.





















Στο παρακάτω βίντεο φαίνεται ότι η εκλογική επιτροπή σε ένα εκλογικό τμήμα το οποίο έδινε στους ψηφοφόρους μέσα στο φάκελο που θα ψηφίσουν δύο ψηφοδέλτια του Μακρόν και κανένα της Λεπέν.

Βίντεο:





Στο άλλο βίντεο βλέπουμε το εκπληκτικό πώς ένας λαθρο που τον πλήρωσε το σύστημα, αφαιρει από το μέρος όπου έχουν συγκεντρωμένα τα ψηφοδέλτια, αυτά που είναι της Λεπέν ώστε να μην μπορούν να την ψηφίσουν.

https://www.liveleak.com/ll_embed?f=c12a7ddff194

Το κόμμα της Λεπέν έχει υποβάλει εκατοντάδες ενστάσεις για αλλεπάλληλες παρατυπίες στην ψηφοφορία που δείχνουν με πόση μανία την είχε πολεμήσει το καθεστώς.

Ένα από τα σημαντικά ερωτήματα που εγείρονται σε αυτές τις προεδρικές εκλογές της Γαλλίας, είναι ότι αριθμός των ψήφων που πήρε στο πρώτο γύρο ο Μακρόν, δεν δικαιολογείται λογικά στο αποτέλεσμα του δεύτερου γύρου.

Συγκεκριμένα, ενώ στον πρώτο γύρο πήρε 8,6 εκατομμύρια ψήφους, στο δεύτερο πήρε 20,7 εκατομμύρια ψήφους. Δηλαδή, σύμφωνα με το αποτέλεσμα του δεύτερου γύρου, όλη η γαλλική αριστερά, κομμουνιστική και μη ψήφισε Μακρόν, πράγμα που φαίνεται πολύ παράδοξο.

Το άλλο ερώτημα που μπαίνει εδώ είναι, πως οι ψηφοφόροι της δεξιάς και των ντεγκολικών οι θέσεις των οποίων συμφωνούσανε σε μεγάλο βαθμό με τις θέσεις Λεπέν, να ψηφίσουν μαζικά τον Μακρόν.

Στις 8 Μαΐου 10.000 Γάλλοι βγήκαν στους δρόμους να διαδηλώσουν ενάντια του Μακρόν.







Και τέλος χαρακτηριστικό είναι για να καταλάβουμε που πάει τώρα η Γαλλία είναι ότι το πρώτο συγχαρητήριο τηλεγράφημα που δέχτηκε ο Μακρόν ήταν από την γνωστή μας Χίλαρι Κλίντον.




Σύμφωνα με ορισμένες φήμες, ο Mathieu Gallet λέγεται ότι ήταν πρώην εραστής του Μακρόν.







ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
nikosxeiladakis.gr


/hellasforce.com

on 12:17:00 π.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for Π Ρ Ο Δ Ο Σ Ι Α (ALERT) ! ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

 aw2  aw2

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.