loading...

ΑΓΡΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΑΡΤΙΝΗ-ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ




















Βαρύτατοι χαρακτηρισμοί εκατέρωθεν.


Γιάννης Ντάσκας









Άγρια μάχη μεταξύ της "Μητσοτακικής" πτέρυγας της Νέας Δημοκρατίας και του προφυλακισμένου πρώην "αφεντικού" του Ερυθρού Σταυρού Ανδρέα Μαρτίνη "προαναγγέλλεται" στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής πριν καν αρχίσει τις εργασίες της.

Ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αδωνις Γεωργιάδης με καθυστέρηση μερικών...δεκαετιών είδε ξαφνικά φως και είπε μεταξύ άλλων στο δελτίο ειδήσεων του ΑΡΤ ότι ο Α. Μαρτίνης είναι "κλέφτης".
Βέβαια δεν είπε λέξη για τους δημοσιογράφους και τους πολιτικούς που μοιράζονταν τα κολοσσιαία ποσά που λεηλούνταν με διάφορα τρυκ επι 30 χρονια απο τον Ερυθρό Σταυρό.

Σε χρόνο ρεκόρ ο Ανδρέας Μαρτίνης "ξύπνησε" τους δημοσιογράφους από τα άγρια χαράματα για να απαντήσει στον Άδωνι με την εξής δήλωση:

"Πληροφορήθηκα οτι στο βραδινό δελτίο του ΑΡΤ ο κ. Γεωργιάδης οργίλος με αποκάλεσε "κλέφτη".
Δεν με θίγει και ως γιατρός κατανοώ υποσυνείδητους συνειρμούς.
ΜΕ αυτή τη λογική δεν θα με εξέπληττε αν ο κ. Μηταράκης με χαρακτηρίσει "μηχανορράφο", ο κ. Βορίδης υπηρέτη συμφερόντων, ο κ.Λοβέρδος"ψεύτη" ή ο κ. Χατζηδάκης "γκεϊ" κ.α.
Η αλήθεια στην επιτροπή"
































Είναι σχεδόν βέβαιο ότι η μάχη θα κορυφωθεί με νεότερες δηλώσεις εκατέρωθεν γι αυτό που ο Κώστας Μητσοτάκης με ιδιαίτερη "διορατικότητα" μας είχε ενημερώσει ότι "είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο από καταβολής ελληνικού κράτους το 1998 και έκτοτε αρχίσαμε το ρεπορτάζ με τα στοιχεία που φρόντισε να φτάσουν και σε μας.

Ο Μαρτίνης κρατείται στον Κορυδαλλό και έχουν απορριφθεί οι αιτήσεις για αποφυλάκιση εστω με περιοριστικούς όρους (βραχιολάκι κλπ) αν και είναι στα 76 του χρόνια με σοβαρή άνω του 75% αναπηρία για λόγους υγείας.

Υπενθυμίζουμε ότι άλλοι "επώνυμοι" χωρίς το ίδιο σοβαρά προβλήματα υγείας έχουν αποφυλακιστεί. Π.χ. ο Θωμάς Λιακουνάκος, ο οποίος εμφανίζεται μέσα από παρακολουθήσεις και καταγραφές της ΕΥΠ να έχει τη στήριξη υπόγειων και υπέργειων στοών και διαδρόμων, η οικογένεια του Ακη και ο ίδιος ο Ακης Τσοχατζόπουλος κλπ.

Ο Μαρτίνης είναι βέβαιο ότι κρατάει πολλούς στο χέρι με στοιχεία απο το φαγοπότι από το οποίο επωφελήθηκαν πολλά πρόσωπα διαφόρων κομμάτων.

Π.χ. από χρήματα για ανύπαρκτες στην ουσία, υπηρεσίες, διορισμούς αργομίσθων με μπιλιετάκια πολιτικών αρχηγών (πλήν Καραμανλή-Τσιπρα, όπως μας είπε), παιχνίδι με ακίνητα του Ερυθρού Σταυρού της τάξεως των εκατομμυρίων ευρώ, το περιεχόμενο των θυρίδων από τις οποίες εξαφανίστηκαν τιμαλφή αξίας εκατομμυρίων ευρώ κλπ.

Κερασάκι στην τούρτα της διαφθοράς το "Ερρίκος Ντυνάν" γύρω απο το οποίο στήθηκε φαγοπότι με διορισμούς, μηχανήματα, μισθούς...

Ηδη στη Βουλή μερικοί (όχι φυσικά όλοι...) νεοδημοκράτες άρχισαν να οργανώνονται πίσω απο το επιχείρημα "ένοχος ένοχον ου ποιεί" και κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν ότι στα νομικά και στις δημοκρατίες προστατεύονται και οι ένοχοι (όπως ο Μαρτίνης) που αποφασίζουν να βοηθήσουν με ομολογίες την Δικαιοσύνη να ανακαλύψει και τους λοιπούς ενόχους...

Το σκάνδαλο είναι τόσο μεγάλο και διαχρονικό, ώστε να παίρνουμε στα σοβαρά τις ενδείξεις ότι θα βόλευε πολλούς να πεθάνει ο Μαρτίνης στη φυλακή πριν προλάβει να καταθέσει.

Γιαυτό άλλωστε και σπεύσαμε να καταγράψουμε δημόσια τις θέσεις του με συνέντευξή του μέσα από τον Κορυδαλλό, στην οποία μας είπε ότι εκβιάζεται να μην μιλήσει από πολιτικούς, επιχειρηματίες και ΜΜΕ, οι οποίοι θέλουν τον θάνατό του.

ntokoumenta.gr

on 7:31:00 μ.μ.. Filed under , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for ΑΓΡΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΑΡΤΙΝΗ-ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

 aw2  aw2

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.