loading...

Μακρόν: Αγαπήστε την Γαλλία
Ο Εμανουέλ Μακρόν στις πρώτες του δηλώσεις ως Πρόεδρος της Γαλλίας ευχαρίστησε τους πάντες τονίζοντας πως θα διασφαλίσει την ενότητα του Εθνους.

Αναλυτικά είπε:

Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου. Θα καταβάλω κάθε προσπάθεια για να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης σας. Δεν θα σας ξεχάσω. Απευθύνομαι στους πολίτες όλης της χώρας: αντιμετωπίσαμε δυσκολίες αλλά δεν μας καταβάλουν. Θέλω να χαιρετίσω την αντίπαλό μου. Διαιρέθηκε η χώρα μας και υπήρξαν ακροδεξιές ψήφοι αλλά τις σέβομαι. Θα διασφαλίσω την ενότητα του Έθνους. Πίσω από κάθε λέξη που πρόφερα υπάρχουν άνθρωποι, οικογένειες. Σήμερα απευθύνομαι σε όλους, στο λαό της Γαλλίας. Έχουμε υποχρεώσεις και καθήκοντα απέναντι στη χώρα. Είμαστε κληρονόμοι μιας Ιστορίας.

Θα υπερασπιστώ τη Γαλλία και τα συμφέροντά σας. Θα υπερασπιστώ την Ευρώπη. Αυτό που διακυβευεται είναι ο πολιτισμός μας. Απευθύνομαι στα έθνη όλου του κόσμου. Η Γαλλία θα είναι παρούσα για να στηρίξεις τις δεσμεύσεις που έχει λάβει όσον αφορά στην ανάπτυξη και της κλιματικής αλλαγής αλλά και της τρομοκρατίας διεθνώς. Όσο συνεχίζεται ο αγώνας, εμείς θα συμμετέχουμε. Η ανανέωση της πολιτικής μας ζωής ανανεώνεται από αύριο. Τίποτα δεν θα με σταματήσει, κανένα εμπόδιο, θα δράσω με αποφασιστικότητα, σεβόμενος όλοι. Γάλλοι και Γαλλίδες, αγαπητοί συμπολίτες, θέλω να χαιρετίσω τον πρόεδρο Ολάντ που για πέντε χρόνια εργάστηκε για την πατρίδα. Για τα επόμενα 5 χρόνια θα εργαστώ για να ξαναβρούμε την ελπίδα. Θα συστρατεύω όλους τους Γάλλους.

Θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις κατά της διαίρεσης. Έτσι θα δώσουμε στο λαό της Γαλλίας τις ευκαιρίες που η Γαλλία τους οφείλει. Ας αγαπάμε τη Γαλλία. Από σήμερα και για τα επόμενα πέντε χρόνια, με ταπεινοφροσύνη θα την υπηρετήσω. Ζήτω η Δημοκρατία, Ζήτω η Γαλλία.

http://www.eleftherostypos.gr

on 10:27:00 μ.μ.. Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for Μακρόν: Αγαπήστε την Γαλλία

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.