loading...

ΤΟ «ΠΕΤΣΙΝΟ» ΑΥΤΟΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΓΗΣ Ν.Δ.




























Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

«Όταν έχεις τέτοιους εχθρούς τι… τους θέλεις τους φίλους»!

Σε αυτή την χώρα των θαυμάτων και των καθημερινών εκπλήξεων, όπου κανείς δεν πλήττει, το είδαμε και αυτό. Αρχηγός κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να ποδοσφαιροποηεί με τον πιο ανεύθυνο τρόπο την πολιτική ζωή και να τα βάζει με ένα επιχειρηματία γιατί έκανε κάποιες δηλώσεις που στο κάτω κάτω έχει δικαίωμα όπως κάθε Έλληνας πολίτης να τις κάνει. Άλλο όμως το να είσαι αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο Επιχειρηματίας αυτός δεν είναι ένας τυχαίος επιχειρηματίας. Χώρια που εκπροσωπεί τον ποντιακό ελληνισμό, ένα από τα πιο δυναμικά τμήματα του ελληνικού λαού, είναι ο μόνος επιχειρηματίας που μετά το 2010 και την μνημονιακά κατοχή της χώρας που την έβαλαν αυτοί ακριβώς που σήμερα τον υβρίζουν, έφερε δισεκατομμύρια επενδύσεις και έδωσε δουλειά σε χιλιάδες Έλληνες.

Είναι αυτός που για πρώτη φορά κατέφερε και πήγε στην Τουρκία για να γίνει λειτουργία στην Παναγία Σουμελά, το αιώνιο σύμβολο του ποντιακού ελληνισμού

Είναι αυτός που ανταποκρίθηκε στα παρακάλια και κυριολεκτικά στις ικεσίες των προκάτοχων του σημερινού αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας, να αγοράσει την ΣΕΚΑΠ, γιατί οι πληροφοριες έλεγαν πως θα την έπαιρναν οι Γκρίζοι Λύκοι με όλες τις συνέπειες για την δυτική Θράκη. Δηλαδή ήταν μια αγορά με εθνικό καθαρά χαρακτήρα. Αυτό το παραβλέπουμε ;

Είναι αυτός που πηρέ μια από τις πιο δημοφιλείς ποδοσφαιρικές ομάδες που εκπροσωπεί τον βορειοελλαδίτικο και προσφυγικό στοιχείο και την ανέβασε στα ύψη, δίνοντας εκατομμύρια για τον σκοπό αυτό.

Αντιλαμβάνεται κανείς το πόσο επιπόλαια κινήθηκε ο νεανίας αυτός που θέλει να λέγεται επίδοξος πρωθυπουργός της χώρας. Αυτός που θέλει να φωτογραφίζεται στην Λέσχη Μπίλντεμπεργκ για να πάρει εισιτήριο για την εξουσία. Αυτός που δεν δούλεψε ποτέ στην ζωή του. Όσον αφορά για την νέα διαπλοκή που επικαλείται, θα πρέπει να ξέρει ότι… «στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλούν για σχοινί»!

Τελικά είναι αυτό που είπαμε και στην αρχή : «Όταν έχεις τέτοιους εχθρούς τι τους θέλεις τους φίλους».

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

nikosxeiladakis.gr

on 9:13:00 π.μ.. Filed under , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for ΤΟ «ΠΕΤΣΙΝΟ» ΑΥΤΟΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΓΗΣ Ν.Δ.

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

 aw2  aw2

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.