loading...

Ραχήλ Μακρή: «Εκπαιδεύουν τον στρατό στην Πτολεμαΐδα, για να φυλάει τα εργοστάσια και ορυχεία της ΔΕΗ, που εκχωρούν στο Δ’ Οικονομικό Ράιχ»12 Μαΐου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ραχήλ Μακρή: «Εκπαιδεύουν τον στρατό στην Πτολεμαΐδα, για να φυλάει τα εργοστάσια και ορυχεία της ΔΕΗ, που εκχωρούν στο Δ’ Οικονομικό Ράιχ»

Με απόφαση του ΚΥΣΕΑ στις 30 Μαΐου του 2013 και στο πλαίσιο της μείωσης της δομής των δυνάμεων του Στρατού, καταργήθηκαν μεταξύ άλλων μονάδων σχηματισμών τα Στρατηγεία των Α΄ και Β΄ Σωμάτων.

Παράλληλα, με την ίδια απόφαση του ΚΥΣΕΑ, καταργήθηκε και η 2η Ταξιαρχία Υποστήριξης, η οποία έχει έδρα την Κοζάνη και στην έδρα της μεταφέρεται η 9η Μηχανοποιημένη Ταξιαρχία.

Μετά τη στοχευμένη απαξίωση και καταρράκωση του ηθικού των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, η Συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ – ΝΔ, κατ’ επιταγή της τρόικα, με την ως άνω απόφαση του ΚΥΣΕΑ προέβη ουσιαστικά στην αποδυνάμωση της άμυνας της χώρας, αλλά και του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών της Δυτικής Μακεδονίας, αφήνοντας απροστάτευτα τα βόρεια σύνορα της πατρίδας μας.

Όπως είχα τονίσει στην με αρίθμ. 3/22.07.2013 Επίκαιρη Ερώτησή μου (http://bit.ly/2pBRqJJ) στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας: «Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, αντί να προβεί σε συμμάζεμα με ταυτόχρονη αύξηση της μαχητικής ισχύος των στρατιωτικών μας δυνάμεων, αντί να προβεί σε κοινό σχεδιασμό με το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για την ενίσχυση και τον εκσυγχρονισμό των δύο Σωμάτων του Στρατού, ώστε να μπορεί να αντιμετωπίσει ασύμμετρες απειλές, προχώρησε στην κατάργηση του Α΄ και Β΄ Σώματος Στρατού, αφήνοντας τόσο την Ήπειρο όσο και τη Δυτική Μακεδονία εντελώς ακάλυπτες και τους κατοίκους απροστάτευτους στις ορέξεις εισαγόμενων εγκληματικών οργανώσεων.

Και όλα αυτά με το επιχείρημα της εξοικονόμησης πόρων, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες των εθνοκτόνων μνημονιακών πολιτικών».

Σήμερα, η συγκυβέρνηση των αναγκαίων καλών ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ πραγματοποιεί τρίτη στρατιωτική άσκηση, στο χώρο των εγκαταστάσεων της πρώην λιπασματοβιομηχανίας ΑΕΒΑΛ στην Πτολεμαΐδα, στο πλαίσιο και καλά της εκπαίδευσης του Στρατού Ξηράς και αφού προηγήθηκε η σχετική παραχώρηση των εν λόγω εγκαταστάσεων για τη διενέργεια της άσκησης, από το Δημοτικό Συμβούλιο Εορδαίας.

Είναι φανερό ότι με την στήριξη των τοπικών αρχών που δεν διαμαρτύρονται για το ότι η Δυτική Μακεδονία κατήντησε ξέφραγο αμπέλι μετά την ισοπέδωση της δομής που προστατεύει τα σύνορα με δύο χώρες αμφιβόλων πολιτικών αλλά και διπλωματικών σχέσεων με τη χώρα μας, κι ενώ από το Πεκίνο με κάθε επισημότητα ξεπουλούν τον ΑΔΜΗΕ και ετοιμάζονται να ψηφίσουν το 4 μνημόνιο στο οποίο περιλαμβάνεται το ξεπούλημα ΑΗΣ, ΥΗΣ και ορυχείων, πραγματοποιούν ασκήσεις ετοιμότητας για πόλεμο στην περιοχή των προς πώληση μονάδων.

Η αλήθεια είναι ότι, ο μόνος λόγος που πραγματοποιούν ασκήσεις στον τόπο του εγκλήματος σε βάρος της τοπικής κοινωνίας και της ενεργειακής επάρκειας της χώρας, είναι για να χρησιμοποιηθεί ο στρατός για την φύλαξη των ατμό ηλεκτρικών, υδροηλεκτρικών σταθμών και ορυχείων λιγνίτη, για λογαριασμό του Δ’ Οικονομικού Ράιχ και των Κινέζων, όταν τους τα παραδώσουν όπως έπραξαν με την Fraport και τα αεροδρόμια που έκλεψαν.

Ραχήλ Μακρή

Πρώην Βουλευτής – Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης

Μέτωπο Νίκης

www.metoponikis.gr

on 9:13:00 μ.μ.. Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for Ραχήλ Μακρή: «Εκπαιδεύουν τον στρατό στην Πτολεμαΐδα, για να φυλάει τα εργοστάσια και ορυχεία της ΔΕΗ, που εκχωρούν στο Δ’ Οικονομικό Ράιχ»

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.