loading...

Η ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΕΜΕΙΤΑΙ – ΦΟΒΕΡΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΜΟΝΑΧΟΣ ΜΩΥΣΗΣ ΕΚ ΠΡΕΒΕΖΗΣ




























Είναι αναγκαίο σε μια εποχή σύγχυσης και ισοπέδωσης όλων των ηθικών και πνευματικών αξιών της ζωής μας να αντιπαραθέσουμε την ωφέλεια της προφητείας επί των ημερών μας όπως αυτή αποκαλύπτεται μέσα από την Γραφή και από τους Αγίους μας που μίλησαν για τα επερχόμενα να συμβούν στην πατρίδα και σε όλο τον κόσμο.

Ας μην αμφιβάλλουμε για την κρισιμότητα των καιρών και για όσα λέγουν, οι θεόπνευστες προφητείες. Ο Άγιος Χρυσόστομος λέει, ότι: «Πρέπει να παραδεχόμαστε όσο λέει ο Θεός χωρίς καμία επιφύλαξη και αντίρρηση, έστω και αν ταύτα απορρίπτονται απ’ τον νουν και τις αισθήσεις, Διότι ο λόγος του Θεού είναι περισσότερο αξιόπιστος από τον νουν και από τα αυτιά μας και από τα μάτια μας».

Οι τρέχουσες γεωπολιτικές εξελίξεις, προμηνύουν ένα παγκόσμιο όλεθρο που παρόμοιο του δεν έχει ξαναδεί η ανθρωπότητα. Οδηγούμαστε εκεί ύστερα από την ελεύθερη επιλογή μας να εξέλθει ο Χριστός από την Ζωή μας. Ο κόσμος εγκατέλειψε τον δημιουργό και προσκυνεί τα δημιουργήματα με αποτέλεσμα η ζωή των ανθρώπων να γίνει κτηνώδη και σατανική. Αυτό που θα ακολουθήσει αποτελεί φυσική συνέπεια της κακής χρήσης της ελευθερίας μας που μας χάρισε ο Θεός. Ο Θεός δεν θέλει τα παιδιά του να αλληλοσκοτώνονται και ο κόσμος να πάσχει από πείνα και αρρώστια. Η αμαρτία μας θα είναι το αίτιο της καταστροφής μας.

Ο Κύριος μας καλεί όλους σε μεγάλη μετάνοια και ειδικά εμάς τους Έλληνες, τα αγαπημένα του παιδιά που τελευταία τον έχουμε εγκαταλείψει και παροργίσει. Και εάν δεν μεσολαβούσε πάλι η μητέρα μας η Παναγία που έχει απλώσει το μαφώριο της πάνω από την πατρίδα θα είχαμε εξαφανιστεί προ πολλού σαν έθνος. Το αίμα των μαρτύρων, οι θυσίες των ομολογητών στην υπεράσπιση της ορθοδοξίας, και η ασκητική ζωή πολλών ανά των αιώνων Ελλήνων αγίων μεσιτεύει τώρα στον Θεό και γίνεται αντίβαρο στην δική μας αποστασία και αμετανοησία.
Πως θα μετανοήσει αυτός ο αποστάτης λαός εάν η ηγεσία της Εκκλησίας δεν φωνάξει για νηστεία, αγρυπνία, προσευχή και μετάνοια, εάν δεν κρούσει το καμπανάκι του κινδύνου που φαίνεται πλέον ξεκάθαρα.

Έπρεπε ήδη να είχε γίνει, αλλά αντί αυτού κρατάει μια στάση απαθή και νωχελική, σαν να μην υφίσταται τον κίνδυνο που καιροφυλακτεί.
Η Εκκλησία έχει την δύναμη με την ισχύ του Λόγου του Θεού και την εξουσία που της έδωσε ο Χριστός να ελέγχει, να στιγματίζει, να σταματάει και να αφορίζει οτιδήποτε παρείσακτο καταστρέφει τις ψυχές και την ομαλή λειτουργία μιας χριστιανική κοινωνίας.

Δυστυχώς: «Πάντες εξέκλιναν άμα ηχρειώθησαν ούκ έστι ποιών χρηστότητα ουκ έστιν έως ενός». Ψ,13,3.
Καλούμαστε λοιπόν εμείς οι λίγοι μοναχοί, λαϊκοί και ιερείς, να μιλήσουμε στον κόσμο ελεύθερα να προσέλθει σε μεγάλη μετάνοια πριν είναι αργά για τον καθένα μας, γιατί στο σύνολο μας σαν έθνος θα υποφέρουμε πολύ, αυτό δεν μπορούμε να το αποφύγουμε πλέον, σε λίγο μπαίνουμε σε μεγάλες θλίψεις. Μπορούμε όμως να μετριάσουμε και να σταματήσουμε το κακό (σε εισαγωγικά) που έρχεται με την μετάνοια το κλάμα και την ολοκληρωτική επιστροφή μας στο δρόμο του Θεού.

Κανείς Αρχιερέας δεν κατάλαβε και δεν έδωσε σημασία στα σημεία των καιρών που ήταν καθήκον τους να το κάνουν πρώτα αυτοί σύμφωνα με το νόμο του Θεού. Χωρίς καμία προφητεία, αλλά με μόνο γνώμονα την γενική αποστασία του λαού, με τις φοβερές σοδομιτικές πράξεις που οι ίδιοι οι Αρχιερείς ανέχτηκαν, όχι όλοι φυσικά, να νομιμοποιηθούν και δεν έλεγξαν αφού γνώριζαν ότι υπήρχε αυτός ο σκοπός καιρό πριν και δεν απείλησαν προς αφορισμόν όλους τους πολιτικούς ηγέτες που θα ψήφιζαν αυτόν τον νόμον και δεν αφόρισαν έστω και εκ των υστέρων τους αντίχριστους και ανθέλληνες πολιτικούς, αυτό μαρτυρεί ότι η Εκκλησιαστική μας ηγεσία πάσχει. Αυτό δείχνει ότι οι κεφαλές μας έχουν στο σύνολο τους σαπίσει.

Η Κωνσταντινούπολη έπεσε και το Βυζάντιο χάθηκε για τις πολλές αμαρτίες πρώτα των ιερέων και την φιλενωτική στάση της Εκκλησιαστικής ηγεσίας με τους παπικούς, φυσικά και τις αμαρτίες του λαού. Η ιστορία επαναλαμβάνεται.
Η μεγαλύτερη γενοκτονία δεν έγινε στην Μ. Ασία το 1914-22 αλλά γίνεται στην σημερινή Ελλάδα επί δεκαετίες τώρα όπου οι ίδιοι εμείς σκοτώνουμε τα παιδιά μας και μάλιστα εκ προμελέτης. Υπάρχει μεγαλύτερο έγκλημα από το σκοτώνει η μάνα το ίδιο το παιδί της σε συνεργασία με τον πατέρα, τον γιατρό τις νοσοκόμες, ίσως και τα πεθερικά. Οκτώ στις δέκα Ελληνίδες είναι φόνισσες. Οι ψυχικές διαταραχές και ο έλεγχος της συνειδήσεως, δηλαδή του Αγίου Πνεύματος, μόνο με την έμπρακτη μετάνοια διορθώνονται και όχι μόνο με την εξομολόγηση.

Έλληνες αμετανόητοι και υποκριτές, σηκώνουμε φωνή αντίστασης και διαμαρτυρίας για την αναγνώριση της γενοκτονίας του Πόντου και εμείς οι ίδιοι σκοτώνουμε τα Ελληνόπουλα παιδιά μας. Πόσο πολύ μας έχει διαφθείρει η αμαρτία, πόσο πολύ μας έχει καταστρέψει κάθε υγιές κύτταρο του νου μας.
Από τότε που η Ελληνίδα μαθήτρια έγινε πόρνη, η σύζυγος μοιχαλίδα και η μάνα φόνισσα των παιδιών της τα τείχη έπεσαν εκ’ των έσω, η χώρα αλώθηκε από τους ίδιους τους Έλληνες.
Μας βάλανε τεχνηέντως σε ένα μονόδρομο φαινομενικά ροδοστολισμένο, κυριολεκτικά αγκαθοστρωμένο, να πιστεύομε μόνο σε αυτά που βλέπουμε, δηλαδή στα υλικά και στα σαρκικά και όχι σ’ αυτό που δεν φαίνετε αλλά είναι ανώτερο και αιώνιο, δηλαδή την ψυχή μας.

Με πεσμένα τείχη και με κλειστά σύνορα και με προμελετημένη εισροή μουσουλμάνων εδώ και χρόνια η Ελλάδα κινδυνεύει να χάσει και το έδαφος της. Όταν στο σύνολο του ένας λαός υποδουλώνεται στην αμαρτία και στα πάθη έρχεται ως φυσική συνέπεια: Πείνα, αρρώστιες, φυσικές καταστροφές, σεισμοί, πόλεμοι, αιχμαλωσίες και εδαφική υποδούλωση. Η ιστορία του Έθνους μας αλλά και του Ισραήλ στην π. Διαθήκη μας το μαρτυρούν. Η ιστορία επαναλαμβάνετε.
Ο Θεός που προγνώριζε την σημερινή φοβερή αποστασία του κόσμου είχε προειδοποιήσει ακόμα και με τους προφήτες της Π. Διαθήκης, Ιεζεκιήλ, Ιερεμία, Ησαία, Ιωήλ, Αμώς και άλλους για την μερική καταστροφή της ανθρωπότητας που πλησιάζει.

Μέσω της «Αποκάλυψης» και των Αγίων από τον 4 αιώνα έως και τον Άγιο Παϊσιο. Και συνεχίζει να προειδοποιεί και σήμερα με πολλούς δούλους του μοναχούς ιερείς και λαϊκούς.
Το μικρό ποίμνιο του Χριστού ψάχνει απεγνωσμένα να βρει στις προφητείες μια παρηγοριά, την ελπίδα που πράγματι αυτές δίνουν. Με αγωνία ρωτάνε να μάθουν τι μέλλει γενέσθαι, το μέλλον δυσοίωνο, κάθε μέρα και χειρότερα, που πάμε;
Δυστυχώς και πάλι οι υψηλόβαθμοι ρασοφόροι, θεωρητικοί θεολόγοι και διανοούμενοι ιερείς και ιερομόναχοι, σκοτώνουν την αγωνιώδη ανίχνευση ελπίδας μέσω των προφητειών, του καλοπροαίρετου και πιστού λαού. Κάνουν το εντελώς αντίθετο απ’ αυτό που έχουν ως εντολή από τον Θεό να πράξουν. Και αντί για σάλπιγγες μετάνοιας και αφυπνίσεως έγιναν ταφόπλακες ζωντανών νεκρών γιατί δεν δέχονται τις προφητείες, δεν τις πιστεύουν και καλά θα ήταν να σταματούσαν εκεί, αλλά τις πολεμάνε κιόλας. Με το πρόσχημα ότι τρομάζει ο κόσμος και ότι δεν είναι ο καιρός αυτός για να πραγματοποιηθούν ή ότι δεν τις είπαν οι Άγιοι αλλά είναι επινοήσεις άλλων προς παρηγοριά του υπόδουλου λαού, ή εφευρέσεις πλανεμένων. Δηλαδή έγιναν Θεομάχοι.

Αλλοίμονο τους, δεν καταλαβαίνουν ότι δεν τα βάζουν με ανθρώπους αλλά με τον ίδιο τον Θεό που μιλάει με το στόμα τους για να προβάλουν την αλήθεια και να αφυπνίσουν τα σπλάχνα του.
Αλλοίμονο σε όσους ακυρώνουν τους ιερείς Λόγους Του και πολεμούν τους προφήτες και όσα απλά παιδιά χρησιμοποιεί Αυτός σαν δικούς Του Αγγέλους για να δώσουν κουράγιο στα υπόλοιπα παιδιά του. Τι λόγο θα δώσουν για όσες ψυχές παρέσυραν με το εωσφορικό εγωισμό τους;
Την δική τους δυσπιστία την περνάνε στον λαό ως αλήθεια για να εφησυχάσουν κάλπικα τις συνειδήσεις των πιστών και τις δικές τους που δεν εφησυχάζουν με αυτά που ακούν και βλέπουν.
Με σαθρές δικαιολογίες και προσωπικές κρίσεις ακυρώνουν το Λόγο του Θεού που μας προτρέπει να μελετάμε τις προφητείες, όπως ο λόγος του Κυρίου: «Όποιος δέχεται προφήτη επειδή τον πιστεύει ως προφήτη θα πάρει μισθό προφήτη», Ματ.10,41. Ή ο λόγος του Αποστόλου Παύλου που μας απαγορεύει να περιφρονούμε τις προφητείες, Α Θεσσ. 5,20.

Με την εγκεφαλικότητα που τους διακρίνει απορρίπτουν ότι ανατρέπει τα ορόμενα στα οποία αυτοί είναι κολλημένοι ως γήινοι, ενώ θα έπρεπε να σκέφτονται ως ουράνιοι. Και αφού είναι γήινοι τρομάζουν για τις επικείμενες καταστροφές και σφαγές που προαναγγέλλονται από τον Θεό με σκοπό την μετάνοια για να μην τα πραγματοποιήσει. Και ως ανόητοι πλέον δεν τα δέχονται γιατί δεν τους αρέσουν, λες και αυτή η σκέψη θα ανατρέψει αυτό που θα γίνει τελικά. Και θα γίνει, γιατί το λέει ο Θεός.
Απάτριδες, οικουμενιστές που ποιμαίνουν ως μισθωτοί, ξεσκεπάζονται τώρα, μη κατανοώντας το νόμο και το πνεύμα της Γραφής που είναι το κριτήριο, για την εξακρίβωση της αλήθειας και της σωστής πορείας στην κατά Θεόν ζωή.
Ο ξεπεσμός τους αυτός που ήδη ήταν υπαρκτός, έγινε ποιο πολύ ορατός όταν έφτασε ο καιρός που τους προκαλεί να ξεφύγουν από τα όρια της καθημερινότητας, θυσιαζόμενοι υπέρ πίστεως και πατρίδος στο πρότυπο των προγόνων μας ρασοφόρων.
Αποκαλύπτεται πλέον η πνευματική αιχμαλωσία από σκοτεινά κέντρα που μεθοδεύουν την καταστροφή της πατρίδος μας.

Αποκαλύπτεται η πνευματική καθίζησης και ρηχότητα τους.
Μέσα από τις θεολογικές σχολές, διοχετεύτηκε πριν από δεκαετίες η φιλενωτική διάθεση με τους παπικούς, ο οικουμενισμός και η παγκοσμιοποίηση. Οι ίδιοι που έφεραν το σχίσμα με το ημερολόγιο του 1924, δηλαδή οι Εβραίοι Σιωνιστές μέσω του πάπα, καλλιεργούν ένα πνεύμα εφησυχασμού, σταδιακής αλλοτρίωσης της πίστης, δουλικότητας και υποχωρητικότητας προς τους παπικούς και μιας αγάπης ξένης απ’ αυτής του νόμου του Θεού. Πολλοί από τους ιερείς δεν γνωρίζουν το σχέδιο των προσκυνημένων ρασοφόρων και το αποδέχτηκαν ως σωστό.
Τα είπα όλα αυτά για να γίνει πιστευτό, το ότι ένας λόγος που μαίνονται κατά των προφητειών, είναι γιατί αυτές μιλάνε για αναλαμπή της Ορθοδοξίας και κατάργηση του παπισμού, καθώς επίσης και ανάσταση και μεγάλωμα της Ελλάδος η οποία θα καταστεί φωτοδότρια για άλλη μια φορά όλης της ανθρωπότητας μεταδίδοντας το Φως του Ευαγγελίου σ’ όλο τον κόσμο.
Πίνουν από δυο δισκοπότηρα που στο ένα απ’ αυτά επιγράφεται η φράση «διαβόλου πλάνη».
Ο Κύριος προμηνύει και οι ιερείς απορρίπτουν.

Ο Κύριος μας καλεί αυτό τον καιρό σε μεγάλη μετάνοια και οι ιερείς ακυρώνουν τα λόγια Του, λέγοντας μη τυχόν και τρομάξουμε τον κόσμο, τον ήδη τρομαγμένο και απελπισμένο δηλαδή.
Αν αυτοί τρομάζουν τότε κάτι δεν πάει καλά με την πίστη και την εμπιστοσύνη τους στον Κύριο. Οι αληθινοί και πιστοί δούλοι του Θεού δεν τρομάζουν σε καμία θλιβερή είδηση γιατί έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη στην πρόνοια και αγάπη του Θεού για τον καθένα μας ξεχωριστά. Ότι επιτρέπει Αυτός στην ζωή μας είναι για το καλό μας.
Ο Κύριος στέλνει τον Ιωνά στην Νινευή να τους μηνύσει ότι η πόλη θα καταστραφεί. Παραδόξως οι κάτοικοι μετανόησαν έμπρακτα, νηστεύοντας 3 μέρες ασιτία, έβαλαν νηστεία ακόμα και στα ζώα. Πίστεψαν στη προφητεία του Ιωνά και τρόμαξαν. Αυτός ο φόβος της καταστροφής τους, τους οδήγησε στη μετάνοια και μέσα από την μετάνοια ήλθε η σωτηρία. Η Νινευή δεν καταστράφηκε. Ο Θεός άλλαξε γνώμη γιατί οι κάτοικοι τους άλλαξαν μυαλά.

Μέσα από την θλίψη και τον φόβο έρχεται η πραγματική μετάνοια η οποία κάμπτει την ευσπλαχνία του Θεού και σταματάει το κακό ή το καταργεί ή το αναβάλει.
Το να προγνωρίζουμε ότι τα δεινά που έρχονται είναι πολλά, θα μας οδηγήσει σε προσευχή μετάνοιας η οποία θα γίνει ασπίδα και σκέπη όταν αυτά θα έρθουν. Οι Έλληνες για να αλλάξουν μυαλά, εκεί που καταντήσαμε και που μας κατάντησαν μόνο με δυνατά χτυπήματα θα συνέλθουμε.
Οι προφητείες δίνουν παρηγοριά, ελπίδα, δυναμώνουν την πίστη και την αγάπη προς τον Θεό που μας προλέγει τόσα πολλά σαν στοργικός Πατέρας που είναι για να σωθούμε.

Ο Απόστολος Παύλος λέει, ότι η προφητεία οικοδομεί την Εκκλησία. Και ο Κύριος είπε δεν ήρθα να καταργήσω τον νόμο και τους προφήτες αλλά να τελειοποιήσω. Και στον προφήτη Δαυίδ λέει ο Κύριος «Μη άπτεσθαι των χριστών και εν τοις προφήταις μου μη πονηρεύεσθαι.» Ψ.104,4.
Αναφέρεται στην αρχή του βιβλίου της «Αποκάλυψης» 1,3 «Μακάριος ο αναγνώστης και όσοι ακούνε τα λόγια τούτης της προφητείας και τηρούν τα όσα λέγει το βιβλίο, γιατί πλησιάζει ο καιρός.»
Η Υπεραγία Θεοτόκος η Μητέρα, πονά όμως για όλα τα παιδιά της, το ίδιο, όπως πόνεσε κάποτε για το ένα Μονάκριβο παιδί Της. Η πληγή αυτή, η πρώτη έκλεισε! Να όμως που οι νέες πληγές την πονούν πιο πολύ από την πρώτη. Ε! σας βεβαιώνω, ότι ο Υιός Της θα έλθει και θα κλείσει και αυτές τις πληγές. Σας βεβαιώνω ότι αυτό θα γίνει σύντομα.

Κρατήστε γερά την πίστη μη την κλονίζεται ούτε δευτερόλεπτο. Κουράγιο να έχετε να ανεβείτε αυτό το βουνό των βασάνων που έρχεται. Προσευχή να κάνετε έστω και με μια λέξη, δηλαδή «ελέησον ημάς Κύριε».
Πείτε αυτό κάθε στιγμή. Και έξω όταν είστε και στο κρεβάτι και όπου βρίσκεστε και όταν ανοιγοκλείνετε ακόμα και τα τσίνορα σα να το λέτε. Αυτό είναι ανάγκη να το διαδώσετε, διότι έρχονται δύσκολα και απρόοπτα γι’ αυτά που περιμένουμε.
Όλα είναι προ των θυρών. Ξαφνικό θα είναι το σχέδιο τους, μας έχουν βάλει σε ένα δρόμο χωρίς επιστροφή. Οι τράπεζες σε λίγο θα μείνουν άδεια κτήρια, τα χρήματα δεν θα έχουν καμία αξία και τα τρόφιμα που θα είναι πολύτιμα θα τελειώσουν γρήγορα. Τα σύνορα θα κλείσουν όλα, εισαγωγές δεν θα γίνονται, τα καύσιμα θα τελειώνουν και αυτά, καράβια δεν θα κινούνται.

Και θα έχουμε να θρέψουμε και τους λαθρομετανάστες οι οποίοι θα μας επιτεθούν εκ των έσω είτε από την ανάγκη της πείνας, όπου δεν θα δουλεύει ο νους πλέον, είτε ως πληρωμένοι δολοφόνοι σφάζοντας και βιάζοντας. Θα μας επιτεθούν και οι Αλβανοί, είναι κανονισμένα. Η Ήπειρος θα σηκώσει το σταυρό της για άλλη μια φορά και όχι μόνο. Άγνωστο το που και πότε.

Μωυσής Μοναχός εκ Πρεβέζης

http://www.triklopodia.gr

on 9:17:00 μ.μ.. Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for Η ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΕΜΕΙΤΑΙ – ΦΟΒΕΡΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΜΟΝΑΧΟΣ ΜΩΥΣΗΣ ΕΚ ΠΡΕΒΕΖΗΣ

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

 aw2  aw2

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.