loading...

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ! ΗΤΤΑ για τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές τις ΕΣΗΕΑ...


Νικητή τον συνδυασμό «Ενωμένοι Δημοσιογράφοι» -με ηττημένη την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ, ανέδειξαν οι κάλπες που στήθηκαν στην Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών. Την Παρασκευή η ΕΣΗΕΑ ανακοίνωσε τα τελικά αποτελέσματα των εκλογών που διεξήχθησαν στις 7 και 8 Ιουνίου.
Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η Εφορευτική Επιτροπή ψήφισαν 3.109 δημοσιογράφοι, μέλη της Ένωσης. Έγκυρα ήταν 2.852, άκυρα 168, ενώ στις κάλπες βρέθηκαν και 89 λευκά.

Η παράταξη "Ενωμένοι Δημοσιογράφοι" εξέλεξε 5 μέλη στο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης με πλειοψηφούσα την επικεφαλής του συνδυασμού Μαρία Αντωνιάδου (740 σταυροί). Στις εκλογες του 2015 είχε πάρει 4 έδρες και 1202 ψήφους.
Εκλέγονται επίσης η Αρια Αγάτσα, ο Χρήστος Μαζανίτης, ο Μάκης Διόγος και η Αγγελική Γυπάκη.

Οι άλλοι έξι συνδυασμοί εκλέγουν από ένα μέλος : Από τη "Συσπείρωση δημοσιογράφων – Δούρειος Ίππος" που στηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ και είχε σοβαρές απώλειες, εκλέγεται ο Σταύρος Καπάκος, Στις εκλογές του 2015 είχε πάρει 529 ψήφους και 2 έδρες.

Από την «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ (Financial Crimes, Αριστερό Ριζοσπαστικό ΜΜΕτωπο, Σπάρτακος, ανένταχτοι)» εκλέγεται ο Γιάννης Αγγέλης , από τη Δημοσιογραφική Συνεργασία ο Γεώργιος – Νικόλαος Μηλιώνης , από την Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων ο Δημήτρης Τσαλαπάτης, από το Συνδυασμό «Μαχόμενοι Δημοσιογράφοι» η Νανά Νταουντάκη και από το συνδυασμό «Αδέσμευτοι Δημοσιογράφοι ο Χρήστος Κυρίτσης.

Αναλυτικά:
Ψηφίσαντες: 3109
Έγκυρα: 2852
Άκυρα: 168
Λευκά: 89

Έλαβαν:
Ι. Συνδυασμός «ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ»
Ψήφους: 1346 Έδρες: 5

ΙI. Συνδυασμός «ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΤΥΠΟΣ»
Ψήφους: 305 Έδρες: 1

ΙΙI. Συνδυασμός «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ (Financial Crimes,
Αριστερό Ριζοσπαστικό ΜΜΕτωπο, Σπάρτακος, ανένταχτοι)»
Ψήφους: 287 Έδρες: 1

ΙV. Συνδυασμός «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ»
Ψήφους: 259 Έδρες: 1

V. Συνδυασμός «ΚΙΝΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ-ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΡΤ»
Ψήφους: 255 Έδρες: 1

VI. «ΜΑΧΟΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ»
Ψήφους: 222 Έδρες: 1

VII. Συνδυασμός «ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ»
Ψήφους: 178 Έδρες: 1

http://www.press-gr.com

on 5:57:00 μ.μ.. Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ! ΗΤΤΑ για τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές τις ΕΣΗΕΑ...

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.