loading...

ΜΠΑΝΑΝΙΑ… ΠΕΡΝΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΟΠΛΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ! (βίντεο)Με τον πλανήτη ολόκληρο να συνταράσσεται από τρομοκρατικές επιθέσεις, η ελληνική ιδέα περί πρόληψης και αντιμετώπισης καταστάσεων είναι κάπως έτσι…

Στην είσοδο του Δικαστικού Μεγάρου Λάρισας βρίσκεται εγκατεστημένη μαγνητική πύλη, μέσω της οποίας υποχρεούνται να περνούν όσοι εισέρχονται σε αυτό, προκειμένου να ελεγχθούν ηλεκτρονικά, εάν φέρουν επάνω τους οποιοδήποτε μεταλλικό αντικείμενο και εφόσον κάτι ανιχνευθεί, να ελεγχθεί από τον παρόντα αστυνομικό υπάλληλο.

Μας καταγγέλθηκε (securnews.gr) ότι πολίτης πέρασε 2 φορές από την εν λόγω μαγνητική πύλη, δίχως καν να ελεγχθεί από τους παρόντες αστυνομικούς.

Την πρώτη φορά που πέρασε ο πολίτης, στην είσοδο βρισκόταν 2 αστυνομικοί (άνδρας και γυναίκα) δίχως να τον σταματήσουν για έλεγχο. Οπότε βγήκε και ξαναπέρασε μετά από αρκετή ώρα και βιντεοσκόπησε την είσοδό του.

Στο Video που ακολουθεί, ο πολίτης ξαναπερνά τη δεύτερη φορά και διαπιστώνει πως λειτουργεί το οπτικό σήμα εντοπισμού (ένα χεράκι ΚΟΚΚΙΝΟ-STOP) που ανάβει μόλις ανιχνεύσει μεταλλικό αντικείμενο, το οποίο όμως δεν βλέπει ο αστυνομικός από τη θέση που κάθεται. Ο αστυνομικός δεν σηκώνεται από τη θέση του, και πώς να σηκωθεί άλλωστε αφού «κάποιος» έχει φροντίσει να μην λειτουργεί το ηχητικό σήμα (ώστε να μην ενοχλούνται οι παριστάμενοι…) που εκπέμπει η μαγνητική πύλη μόλις ανιχνεύσει μεταλλικό αντικείμενο και θα τον ειδοποιούσε…

Ξεχάσαμε να σας αναφέρουμε την λεπτομέρεια… Ο συγκεκριμένος πολίτης φέρει επάνω του όπλο νόμιμα!

Προφανώς οι χαμηλόβαθμοι αστυνομικοί δεν αντιλαμβάνονται πως κινδυνεύουν πρώτα οι ίδιοι…

Αλήθεια όμως, τόσοι επόπτες-αξιωματικοί που περνούν καθημερινά από τα δικαστήρια και ρίχνουν πρόστιμα στους αστυνομικούς για ψύλλου πήδημα, δεν έχουν αντιληφθεί πως η μαγνητική πύλη λειτουργεί «σιωπηλά»;

Θα γίνει Ε.Δ.Ε για την θέση σε σιωπηλή λειτουργία της μαγνητικής πύλης;

Με ποιανού εντολή τεχνικός την έθεσε σε σιωπηλή λειτουργία;
Ή κάποιο «άγνωστο» χέρι έκοψε το ηχείο;

securnews.gr

/hellasforce.com

on 2:24:00 μ.μ.. Filed under , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for ΜΠΑΝΑΝΙΑ… ΠΕΡΝΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΟΠΛΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ! (βίντεο)

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.