loading...

Η λύση για καλύτερη ποιότητα ζωής
Οι γυναίκες σήμερα επιθυμούν να παραμείνουν ενεργητικές και κοινωνικά δραστήριες σε κάθε ηλικία, γι’ αυτό και αναζητούν λύσεις για να ανακτήσουν και να ενισχύσουν τη θηλυκότητά τους.
Τα μικρότερα ή μεγαλύτερα προβλήματα που ταλαιπωρούν τις γυναίκες και αλλοιώνουν την ποιότητα της ζωής τους δεν μας είναι και τόσο άγνωστα: προβλήματα που προκύπτουν λόγω της εμμηνόπαυσης ή μετά από κάποια θεραπεία όπου απαιτείται η διακοπή της περιόδου, ζητήματα που παρουσιάζονται εξαιτίας της ακράτειας ούρων καθώς και της χαλάρωσης μετά τον τοκετό.

Για όλα αυτά τα προβλήματα οι γυναίκες έχουν στη διάθεσή τους μια αναίμακτη και αποτελεσματική μέθοδο, την τεχνική Femilift. Πρόκειται για μια αντιγηραντική κλινική λύση που διασφαλίζει μια καλύτερη ζωή για τη γυναίκα. Η Femilift είναι μια μη επεμβατική λύση με laser για την κολπική σύσφιγξη και για την επίλυση των προβλημάτων κολπικής ξηρότητας και ακράτειας ουρών, καθώς και των επαναλαμβανόμενων ουρολοιμώξεων και κολπίτιδων. Οι ασθενείς που την εφαρμόζουν αναφέρουν σχεδόν άμεση επιστροφή στις δραστηριότητές τους, συμπεριλαμβανομένης της σεξουαλικής επαφής, καθώς και της ποιότητας ζωής και της ενίσχυσης της αυτοεκτίμησής τους.

Τα πλεονεκτήματα της μεθόδου
Η εφαρμογή του Femilift™ εξασφαλίζει:
Ανώδυνη ανάπλαση και σύσφιγξη κόλπου.
Βελτίωση της ξηρότητας του κόλπου και της ακράτειας ούρων. Πρόκειται για μια σύντομη και εύκολη διαδικασία που διενεργείται στο ιατρείο του γυναικολόγου και διαρκεί 10-15΄. Για ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα απαιτούνται 2-3 συνεδρίες, οι οποίες επαναλαμβάνονται σε χρονικό διάστημα 3-4 εβδομάδων. Από την πρώτη κιόλας συνεδρία, ωστόσο, τα αποτελέσματα είναι ορατά. Η μέθοδος έχει κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα, καθώς και μακράς διαρκείας αποτελέσματα. Επίσης, είναι αναίμακτη και διεξάγεται χωρίς χρήση αναισθησίας. Είναι 100% ασφαλής και συνίσταται στη χρήση τεχνολογίας αιχμής, με κεφαλή θεραπείας (probe) μιας χρήσης. Μπορεί να εφαρμοστεί στα περισσότερα γυναικολογικά ζητήματα χάρη στην κεφαλή θεραπείας σε 2 μεγέθη για πλήρη ανατομική εφαρμογή.

Σύντομη, ελάχιστα επεμβατική, με ελάχιστο χρόνο αποθεραπείας, αναίμακτη και ανώδυνη μέθοδος που μπορεί να γίνει μέρος του γενικού γυναικολογικού σας ελέγχου και της καθημερινότητάς σας.

Σε ποιες γυναίκες απευθύνεται η θεραπεία Femilift
H μέθοδος απευθύνεται σε γυναίκες με κολπική χαλάρωση, ξηρότητα ή υποτροπιάζουσες κολπικές λοιμώξεις και ακράτεια ούρων. Επίσης, αφορά γυναίκες που αναζητούν μια μη επεμβατική τεχνική για την αντιμετώπιση των γυναικολογικών τους ζητημάτων, καθώς και θεαματικά αποτελέσματα, χωρίς πόνο ή μεγάλο χρόνο αποθεραπείας. Τέλος, αφορά τις γυναίκες που ενδιαφέρονται για μια ολοκληρωμένη θεραπεία με σκοπό την αντιμετώπιση όλων των γυναικολογικών τους ζητημάτων και επιθυμούν να έχουν στη διάθεσή τους μια τεχνική που θα μπορούσε να γίνει μέρος του προληπτικού γυναικολογικού τους ελέγχου.

http://www.vita.gr/

on 2:12:00 μ.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for Η λύση για καλύτερη ποιότητα ζωής

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.