loading...

Κολομβιανό καρτέλ πίσω από τις κλοπές μηχανημάτων νοσοκομείων


Τα έστελναν στην Κολομβία, για την επάνδρωση ιδιωτικών κλινικών όπου γαστροσκοπικά τοποθετούσαν αυτοσχέδια σακουλάκια με ναρκωτικά σε εμπόρους για να ταξιδέψουν.

Τέσσερις Κολομβιανοί είναι οι δράστες της κλοπής ιατρικών μηχανημάτων από τα νοσοκομεία Άγιος Σάββας, Λάρισας, Λαμίας και Βόλου. Οι δράστες βρίσκονται σε χώρα της Λατινικής Αμερικής, ενώ η ΕΛΑΣ εντόπισε ένα μέρος των μηχανημάτων που θα επιστραφούν στα νοσοκομεία από όπου εκλάπησαν.

Η αξία των κλοπιμαίων του Αγίου Σάββα ξεπερνούσε τα 400.000 ευρώ. Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν από την Ελληνική Αστυνομία, τα μέλη του κυκλώματος έφτασαν στην Ελλάδα τον Μάιο μέσω Τουρκίας, ενώ μαζί τους είχαν πλαστά διαβατήρια Πορτογαλίας.

Αφού αρχικά ενοικίασαν ένα διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας, ξεκίνησαν να πηγαίνουν στα νοσοκομεία και συγκεκριμένα στα γαστρεντερολογικά τμήματα για να διαπιστώσουν εάν διέθεταν τα μηχανήματα που χρειάζονταν.
Έτσι, διαπίστωσαν πως τα συγκεκριμένα νοσοκομεία είχαν τα ιατρικά μηχανήματα που ήθελαν και προχώρησαν στις διαρρήξεις.

Στη συνέχεια, τα συγκεκριμένα άτομα ταχυδρόμησαν στην Κολομβία δυο δέματα μέσα στα οποία υπήρχαν τα κλοπιμαία.

Μάλιστα, ένα από αυτά τα δέματα, σε συνεργασία με την αστυνομία της Μπογκοτά, οι Αρχές κατάφεραν να το βρουν και εκεί υπήρχαν ενδοσκόπια που είχαν αφαιρεθεί από τον Άγιο Σάββα και το νοσοκομείο Λάρισας.

http://policenews.eu

on 3:43:00 μ.μ.. Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for Κολομβιανό καρτέλ πίσω από τις κλοπές μηχανημάτων νοσοκομείων

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.