loading...

Η απάντηση στον Τσίπρα και στον Μητσοτάκη που θα ξεκινήσουν τα ηρεμιστικά …

Γράφει ο Βαφειάδης Αναστάσιος vafkanast@gmail.com

Απανωτές γροθιές στο διεφθαρμένο και ανίκανο πολιτικό σύστημα της χώρας καταφέρνει το πολιτικό μανιφέστο της «ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ» όπως αυτό απεικονίζεται στην αφίσα της, που δημοσιεύθηκε από μέλος της Διοικούσας Επιτροπής στην σελίδα του στο facebook.

Για πρώτη φορά, στην νεότερη ελληνική ιστορία υπάρχει επιτέλους πραγματικός και ικανός πολιτικός αντίπαλος απέναντι στην υποταγμένη, εξαρτώμενη και ελεγχόμενη από το παγκόσμιο σύστημα εξουσίας, εγχώρια πολιτικοοικονομική ελίτ. Γι’ αυτό και το μόλις οκτώ μηνών πολιτικό κόμμα της «ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ» έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον του ελληνικού λαού. Πλέον η δυναμική που αναπτύσσεται είναι τέτοια που όχι μόνο θα εισέλθει στην ελληνική βουλή αλλά και θα συγκεντρώσει το σύνολο των υγιώς σκεπτόμενων Ελλήνων, των αγνών πατριωτών και των πραγματικών χριστιανών στον κοινό αγώνα για την αφύπνιση και τη σωτηρία της πατρίδας .

Βασικό πολιτικό σύνθημα και κύριος στόχος της «Ελεύθερης Πατρίδας» αποτελεί η δημιουργία μιας ισχυρής και ανεξάρτητης Ελλάδας μέσα στην οποία ο Έλληνας πολίτης θα έχει εργασία και θα ζει με απόλυτη ασφάλεια έχοντας ο τελευταίος πολίτης την ίδια αξία, της ίδιες υποχρεώσεις και τα ίδια δικαιώματα με τον πρώτο.

Όσοι γνωρίζουν από κοντά τους Έλληνες που δημιούργησαν την «Ελεύθερη Πατρίδα» αντιλαμβάνονται ότι δεν πρόκειται για ένα κόμμα διαμαρτυρίας αλλά για ένα κόμμα που συνειδητά έρχεται να σηκώσει στις πλάτες του την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό.

Ακολουθεί η αφίσα της Ελεύθερης πατρίδας που δίνει με καθαρότητα και σαφήνεια το πολιτικό της μήνυμα.Δείτε εδώ την αφίσα >>>>>> στην σελίδα του μέλος της Διοικούσας Επιτροπής της Ελεύθερης Πατρίδας, του κ. Ηλία Ευαγγελόπουλου….Να θυμίσω πως πρόκειται για εν ενεργεία οικονομολόγο στην Δυτική Μακεδονία, με άριστες γνώσεις των οικονομικών. Οι ομιλίες του και τα γραπτά του είναι τρανή απόδειξη των γνώσεων του, και πρέπει να είναι παράδειγμα προς μίμηση από τους Υπουργούς Οικονομικών που πέρασαν και έφυγαν άρων άρων ύστερα από το πρωτότυπο έργο που παρήγαγαν…!!!!!

Εδώ μια από τις πρόσφατες του ομιλίες

http://www.triklopodia.gr

on 9:09:00 μ.μ.. Filed under , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for Η απάντηση στον Τσίπρα και στον Μητσοτάκη που θα ξεκινήσουν τα ηρεμιστικά …

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.