loading...

Η Μαριάννα Ψαρουδάκη επικεφαλής των οικονομικών εισαγγελέωνΗ κυρία Ψαρουδάκη που υπηρετούσε στον Εφετείο Πειραιά, θεωρείται άριστη νομικός, έμπειρη εισαγγελική λειτουργός και πρόκειται να αντικαταστήσει τον Παναγιώτη Αθανασίου

Η εισαγγελέας Εφετών Μαριάννα Ψαρουδάκη ομόφωνα τοποθετήθηκε σήμερα από το 15μελές Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο (ΑΔΣ) Πολιτικής και Ποινικής Δικαιοσύνης του Αρείου Πάγου νέα επικεφαλής των οικονομικών εισαγγελέων.

Η κυρία Ψαρουδάκη που υπηρετούσε στον Εφετείο Πειραιά, θεωρείται άριστη νομικός, έμπειρη εισαγγελική λειτουργός και πρόκειται να αντικαταστήσει τον Παναγιώτη Αθανασίου ο οποίος διετέλεσε επικεφαλής των οικονομικών εισαγγελέων και χειρίστηκε υποθέσεις φοροδιαφυγής και ξεπλύματος μαύρου χρήματος.

Παράλληλα, το ΑΔΣ που συνεδρίασε σήμερα με τη συμμετοχή της απερχόμενης προέδρου του Αρείου Πάγου Βασιλικής Θάνου και της Εισαγγελέως του Ανωτάτου Δικαστηρίου Ξένης Δημητρίου και των ανωτάτων δικαστικών και εισαγγελικών λειτουργών που το συγκροτούν, αποφάσισε την τοποθέτηση του εισαγγελέα Παρασκευά Αδάμη στη θέση του εισαγγελικού λειτουργού που εκπροσωπεί τη χώρα μας στη Χάγη (Eurojust).

O κ. Αδάμης θα αντικαταστήσει τον εισαγγελέα Νίκο Ορνεράκη που ήταν στη Χάγη ως τώρα, ενώ σε προσεχή συνεδρίαση του ΑΔΣ θα επιλεγεί τόσο ο αναπληρωτής οικονομικός εισαγγελέας, σε αντικατάσταση του Γαληνού Μπρή, που υπηρέτησε ως τώρα στους οικονομικούς εισαγγελείς, όσο και τον εισαγγελικό λειτουργό, στην προκειμένη περίπτωση που θα καταλάβει τη θέση του αναπληρωτή συνδράμοντας την επικεφαλής της Αρχής για το Ξέπλυμα αντεισαγγελέα του ΑΠ Άννα Ζαίρη η οποία πρόσφατα επιλέχθηκε για αυτή τη θέση από το ΑΔΣ του Αρείου Πάγου.

http://www.protothema.gr

on 11:16:00 π.μ.. Filed under , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for Η Μαριάννα Ψαρουδάκη επικεφαλής των οικονομικών εισαγγελέων

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.