loading...

Συντρίμμια του στρατιωτικού αεροσκάφους από τη Μιανμάρ βρέθηκαν στη θάλασσα





















Τραγική κατάληξη φαίνεται πως έχει η υπόθεση με το στρατιωτικό αεροσκάφος από την Μιανμάρ που αγνοείται. Σύμφωνα με το AFP που επικαλείται τοπικό αξιωματούχο βρέθηκαν συντρίμμια στη θάλασσα που ανήκουν στο στρατιωτικό αεροσκάφος που είχε χαθεί από τα ραντάρ.

Το αεροσκάφος μετέφερε 116 άτομα – 105 επιβάτες και 11 πλήρωμα.

Το αεροπλάνο, φέρεται να είναι ένα Shaanxi Y-8, μεσαίου μεγέθους αεροσκάφος μεταφορών.

Οι επικοινωνίες διεκόπησαν στη 1:35 τοπική ώρα και ενώ το αεροσκάφος βισκόταν 20 μίλια δυτικά της πόλης Dawei.


Το αεροσκάφος εκτελούσε τη διαδρομή από τη νότια πόλη Μιγέικ προς τη Γιανγκόν. Αεροπλάνα και πλοία έχουν επιστρατευθεί για τον εντοπισμό του, σε όλη τη διαδρομή της πτήσης του αλλά και στη θάλασσα Ανταμάν.

Πηγή ανέφερε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι οι επιβάτες πιστεύεται ότι ήταν μέλη των οικογενειών στρατιωτών που υπηρετούν κοντά στο Μιέικ.























«Πιστεύουμε ότι πρόκειται για μηχανική βλάβη. Ο καιρός είναι καλός εκεί», ανέφερε.

Ένα άλλο στρατιωτικό αεροσκάφος της Μιανμάρ συνετρίβη πέρυσι τον Φεβρουάριο λίγο μετά την απογείωσή του με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 4 μέλη του στρατιωτικού προσωπικού και να τραυματιστεί σοβαρά άλλο ένα.

Η Μιανμάρ, πρώην βρετανική αποικία που τελούσε μέχρι το 2011 υπό τον έλεγχο χούντας, συνταράσσεται από σεχταριστικές συγκρούσεις στο Κατσίν, το Ρακίν και το Κοκάνγκ.

Η κυβέρνηση της πρώην πολιτικής κρατούμενης Αούνγκ Σαν Σούου Κίι αρνείται ότι υποστηρίζει την εθνοκάθαρση των μουσουλμάνων Ροχίνγκια, που έχει προκαλέσει ένα συνεχιζόμενο προσφυγικό κύμα.

http://www.eleftherostypos.gr

on 4:09:00 μ.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for Συντρίμμια του στρατιωτικού αεροσκάφους από τη Μιανμάρ βρέθηκαν στη θάλασσα

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

 aw2  aw2

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.