loading...

Λονδίνο: «Αυτό είναι για τον Αλλάχ» ούρλιαζαν και έσφαζαν όποιον έβρισκαν μπροστά τους
























Σοκαρισμένο είναι το Λονδίνο μετά το νέο διπλό τζιχαντιστικό χτύπημα στη Γέφυρα του Λονδίνου και την Αγορά του Μπάροου που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση.

Η επίθεση πραγματοποιήθηκε μόλις λίγες ημέρες μετά τη βομβιστική επίθεση στο Μάντσεστερ με τους δεκάδες νεκρούς στη συναυλία της Αριάνα Γκράντε.

Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς ότι είδε τρεις ανθρώπους με τραύματα κατά τα φαινόμενα από μαχαίρι στη Γέφυρα του Λονδίνου.

Ο αυτόπτης μάρτυρας είπε χαρακτηριστικά ότι οι άνθρωποι αυτοί είχαν κομμένους τους λαιμούς.

Τη στιγμή της επίθεσης περιέγραψε οδηγός ταξί που ήταν παρών:

«Ένα βαν έπεσε πάνω σε πεζούς στη γέφυρα του Λονδίνου. Μετά είδα τρεις ανθρώπους να βγαίνουν από αυτό κρατώντας μεγάλα μαχαίρια και να τρέχουν στην οδό Μπάροου και να μαχαιρώνουν τυχαία όποιον έβρισκαν μπροστά τους. Είδα ένα κορίτσι να δέχεται μια μαχαιριά στο στήθος».

Όπως είπε προσπάθησε να χτυπήσει με το όχημά του τον δράστη αλλά αυτός του ξέφυγε. «Ήταν ένα ζώο» πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον ίδιο και οι τρεις δράστες είχαν μεσογειακή εμφάνιση με έναν δεύτερο οδηγό ταξί είδε έξι-επτά ανθρώπους ξαπλωμένους προσθέτοντας «ήταν τρομακτικό».

Όπως μεταδίδει η Daily Mirror που επικαλείται αυτόπτη μάρτυρα που μίλησε στο BBC οι τρεις άνδρες που φέρονται να έκαναν την επίθεση φώναξαν «αυτό είναι για τον Αλλάχ».

Την εκδοχή αυτή επιβεβαίωσε και δεύτερος αυτόπτης μάρτυρας που είπε ότι «τους είδα να τρέχουν να μαχαιρώνουν αδιάκριτα όποιον έβλεπαν σε μπαρ και παμπ φωνάζοντας «αυτό είναι για τον Αλλάχ». Είδα ότι επιτέθηκαν σε μια κοπέλα και τη μαχαίρωσαν πολλές φορές, μπορεί και 15. Μου φώναζε «βοήθησέ με» αλλά δεν μπορούσα να κάνω κάτι. Τους πετούσα διάφορα αντικείμενα για να τους απομακρύνω ενώ φώναζα σε όλους να τρέξουν γιατί είναι τρομοκρατική επίθεση».

Αυτόπτες μάρτυρες μίλησαν στο CNN για την επίθεση στο Μπόροου κάνοντας λόγο για δύο άνδρες που μπήκαν σε εστιατόριο και μαχαίρωσαν δύο ανθρώπους που βρίσκονταν στο εσωτερικό του.

Ο ίδιος μάρτυρας είπε στο CNN ότι μια σερβιτόρα τραυματίστηκε από μαχαίρι στον λαιμό κι ένας άνδρας στην πλάτη.

Τη δική του μαρτυρία έδωσε ο Άλεξ Σέλουμ ο οποίος βρισκόταν σε μια παμπ κάτω από τη Γέφυρα του Λονδίνου.

«Ήταν γύρω στις 10 το βράδυ [σ.σ. ώρα Λονδίνου] όταν μια τραυματισμένη γυναίκα μπήκε μέσα στην παμπ. Αιμορραγούσε από το λαιμό. Φαινόταν να έχει δεχθεί εκεί χτύπημα από μαχαίρι. Έξω από την παμπ διασώστες έκαναν μαλάξεις σε ένα άλλο άτομο. Αυτά πρόλαβα να δω γιατί μετά μας είπαν να φύγουμε».

Από την πλευρά του ένας άνδρας από εταιρεία security είπε στο BBC ότι είδε τουλάχιστον τέσσερις μαχαιρωμένους. Όπως είπε είδε τρεις άνδρες με μαχαίρια να επιτίθενται αδιακριτώς σε περαστικούς ανάμεσα στους οποίους και ένα κορίτσι περίπου 20 ετών.

*Στην κεντρική φωτογραφία ένας από τους νεκρούς τζιχαντιστές δράστες του νέου μακελειού

http://www.tribune.gr/

on 12:40:00 μ.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for Λονδίνο: «Αυτό είναι για τον Αλλάχ» ούρλιαζαν και έσφαζαν όποιον έβρισκαν μπροστά τους

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

 aw2  aw2

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.