loading...

ΟΥΡΑΝΙΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ Ν.17 ΜΕΤΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΜΟΝΑΧΟΣ Β.Δ. ΕΛΛΑΔΟΣ

Είπε ο Κύριος:

Σκεφτείτε παιδιά μου, αγαπημένες μου ψυχές, αδέρφια μου, ένα τραπέζι που δεν θα του λείπει τίποτα. Που θα είναι γεμάτο, όπως εσείς ξέρετε. Τέτοιο τραπέζι θα στρώσω Εγώ στην Ελλάδα. Δεν κουράζομαι να σας μιλώ κάθε ημέρα. Η  ώρα μου, δεν είναι ούτε με το παλαιό, ούτε με το νέο (ημερολόγιο). Εγώ λειτουργώ με την ώρα του Πατέρα μου. Δεν λειτουργώ με ημερολόγιο. Άχρονος ο Πατέρας μου, Άχρονος και Εγώ! Μην περιμένετε να σας πιστέψουν όλοι. Ο δρόμος είναι δύσβατος. Εγώ μάτια τυφλού άνοιξα και δεν με πίστεψαν και το ονόμασαν σκευωρία. Και άλλα πολλά θαύματα έκανα και δεν με πίστεψαν. Πως θα πιστέψουν εσάς; Παλέψτε και γνωρίζω Εγώ το έργο σας.

Λέτε πως δεν είστε άξιοι. Εγώ, βλέπω τις αδυναμίες σας, αλλά τις παραβλέπω, όπως οι νοικοκυρές καθαρίζουνε το ρύζι και πετάνε ένα σκουπιδάκι, έτσι και Εγώ τις πετάω, όταν εσείς πείτε και έναν λόγο επιπλέον. Ξέρω ότι ζείτε σ΄αυτόν τον κόσμο, ζείτε μέσα σε αγκάθια και γνωρίζω πολύ καλά πως ζείτε! Τι θα κάνετε και τι θα γίνει!

Εσείς να είσθε απλοί εργάτες με ταπείνωση και αγάπη και ο λόγος σας να είναι βασισμένος στην Αγία Τριάδα.

Όπως πονάτε για την ψυχής σας, πονέστε περισσότερο για την άλλη ψυχή που θα βρείτε στον κόσμο. Όπως Εγώ που ανέβηκα στον Σταυρό, πόνεσα περισσότερο για τις άλλες ψυχές παρά για τη δική Μου.

Όταν Εγώ έφυγα, οι Απόστολοι είπαν, τι θα κάνουμε τώρα;  Τώρα όσους Εγώ επιλέγω θα είναι οι νέοι Απόστολοι! Διότι, εάν έλθει τώρα ο Παύλος (ο Απόστολος) ποιος θα τον πιστέψει;

Έρχεται φτώχεια στις τσέπες, αλλά πολλά πλούτη στην ψυχή! Είναι πολύ σύντομο.

Σας το λέω πολλάκις και σήμερα κιόλας σας μιλώ για φτώχεια με πολύ χαρά, γιατί θα γίνεστε πιο δεμένοι μεταξύ σας. Ο πόνος του ενός θα μοιάζει με τον πόνο του άλλου. Τότε μαζί θα πολεμήσετε αυτόν τον πόνο!

Πόση αγάπη έχω για σας όλους. Πόση αγάπη έχω για την χώρα μου που έκτισε ο Πατέρας μου! Γι΄αυτό να την καλλιεργήσετε αυτή την χώρα. Να μην την εγκαταλείψετε, γιατί πολλοί θα την ψάχνουν, αλλά  θα είναι πολύ αργά!

Μην φύγετε από την πνοή μου! Θα φυσάω και θα χορταίνετε! Θα καλλιεργήσω με τα χέρια μου τα χωράφια σας. Θα πλουτίσω τις θάλασσές σας, τον χρυσό με τα πόδια σας θα τον πατάτε και τον αέρα που σας μολύνουν θα τον γεμίσω με καθαρό οξυγόνο!

Μην φύγετε παιδιά μου από την Μητέρα σας, που την έχετε εκεί κάτω, που εκλιπαρεί τον Πατέρα μου και Εμένα διότι μετά (εάν έχετε φύγει από την Ελλάδα), δεν θα μπορεί να σας βρει, επειδή όταν θα θέλει να σας φθάσει, δεν θα αντέχει αυτό που θα δει στις άλλες χώρες και θα γυρίζει πίσω από τα σύνορα. Μην αφήνετε τα παιδιά σας να φύγουν από τη χώρα του Πατέρα μου. Σας υπόσχομαι Εγώ-Εγώ-Εγώ με τα χέρια Μου θα καλλιεργήσω την χώρα του Πατέρα μου. Η χώρα που μένετε είναι του Πατέρα μου!

Σας υπόσχομαι και άλλη μια αλήθεια. Θα την κάνω παράδεισο στην γη! Μετά από αυτή την αγριότητα που εσείς την προκαλείτε, θα πέσει μια τέτοια ηρεμία, που δεν θα έχετε με ποιον να τσακωθείτε.

Πολλοί Ηλίες θα περάσουν και πολλοί Παύλοι και πολλοί Ενώχ, που θα έλθουν με το πνεύμα τους σε ορισμένους ανθρώπους, μέχρι να έλθουν οι ίδιοι πραγματικώς. Ο Θεός βρίσκει τις κατάλληλες στιγμές και ψυχές για να λειτουργήσουν προς δόξα Θεού. Τότε γίνεται μια αποστολική δουλειά αυτής της εποχής!

Πάντοτε πριν έλθω Εγώ, προηγούνται οι Πρόδρομοί μου. Αυτήν την εποχή θα μιλώ με λαϊκούς και όχι με κληρικούς, γιατί τους κληρικούς δεν θα τους  πιστεύουν, λόγω σκανδάλων.

Με τον π. Μιχαήλ (Χατζή), το νέο Άγιο πόσοι τον ήξεραν και πόσοι τον αμφισβητούσαν. Έναν άνθρωπο που τον ζήσατε και δεν τον πιστέψατε. Πως θα αφήσω τέτοιο έργο στα χέρια των κληρικών. Γιατί ο κόσμος έχει γίνει δύσπιστος επειδή βλέπει αυτή τη στιγμή μια κεφαλή της Εκκλησίας που έχει παρατήσει τον κόσμο μου μέσα στο σκοτάδι.

Ο λαός μου δεν έχει πεινάσει για ένα κομμάτι ψωμί, για να είναι ζητιάνοι! Έχουν πεινάσει στη ψυχή. Δεν γίνανε οι δικοί μου για ελεημοσύνη δική τους. Γι΄αυτό σύντομα θα τους τα πάρω όλα. Όταν βλέπουν μια Εκκλησία με τέτοιες αδυναμίες, πως θα τους πιστέψει ο κόσμος; Θα φέρω τους δικούς νέους κληρικούς. Κάποτε σας είπα ότι θα αλλάξουν οι ενδυμασίες των Ιερέων. Ετοιμασθείτε!

Τώρα εσείς έχετε ποιο δύσκολο έργο, γιατί οι ίδιοι οι χριστιανοί δεν πιστεύουν και αυτό είναι μεγαλύτερο εμπόδιο. Διότι έχουν αγριέψει οι χριστιανοί με τις δυσκολίες. Όταν οι Απόστολοι δίδαξαν τον κόσμο, ο κόσμος βρισκόταν σε άγνοια. Τώρα με γνωρίζουν αλλά με έχουν αρνηθεί!

Δεν άλλαξε ο λόγος μου, μόνο οι εποχές άλλαξαν. Και οδηγός σας θα είναι ο λόγος αυτός που τον έχετε από την Παλαιά αλλά πολύ περισσότερο από την Κ. Διαθήκη.

Εγώ πέρασα ως Θεός ανάμεσά σας και ακόμα δεν με πιστεύουν. Πως άραγε εσείς, θέλετε να σας πιστέψουν όλοι; Παιδιά μου κάνετε το έργο του Πατέρα σας, του Θεού σας. Όταν περνάει κάποιος στον δρόμο σας και έχει κατολισθήσεις και πέφτει μια μεγάλη πέτρα και πιάνει σχεδόν όλον τον δρόμο, δεν την προσπερνούν, διότι θα χρειαστεί και αύριο ο δρόμος, αλλά μαζεύονται όλοι και σιγά- σιγά την σπάζουν και την βάζουν στην άκρη. Έτσι θα είναι ο δρόμος σας. Όλοι μαζί οι πιστοί του Πατρός μου με υπομονή να καθαρίσετε τον δρόμο, για να φτάσετε στον Πατέρα.

Ο Κύριος σας είναι πανταχού παρών. Σε κάθε ανάσα σε κάθε σκέψη, σε κάθε βλέμμα και σε οτιδήποτε βρίσκεται μπροστά σας και στο πλέον ασήμαντο. Για φανταστείτε παιδιά μου αν έλλειπα έστω και μια φορά από τον κόσμο, σ΄αυτούς που έρχονται στο παράδεισο και σ΄αυτούς που είναι ακόμα στην γη και σ΄αυτούς ακόμα που δεν είναι στο παράδεισο, ούτε από αυτούς λείπω. Γιατί και σ΄αυτούς που θα εγκλωβιστούν οι ψυχές τους πάλι οι  Άγιοι μου τους συνοδεύουν και τους προστατεύουν. Διότι πως θα έλθουν στην τελευταία κρίση, αν δεν υπάρχουν; Βλέπετε λοιπόν ότι είμαι πανταχού παρών.

Παιδιά μου, σας το λέω με αγάπη και ευσπλαχνία τώρα: Όσο λείπει ο ουρανός πάνω από τη γη, τόσο λείπει και ο Πατέρας από εσάς. Και όσο λείπει ο ήλιος που σας ζεσταίνει κάθε ημέρα, τόσο λείπω και Εγώ από εσάς. Και όσο λείπει η ψυχή σας από Εμένα, Εγώ και πάλι δεν λείπω.

Μπορείτε να ζήσετε χωρίς ανάσα και οξυγόνο; Ε! Εγώ για σας αυτό είμαι! Και πως θα λείπω όταν με καλείτε;

Μην έχετε την αμφιβολία για το ότι και το πότε θα γίνουν τα γεγονότα. Όλα θα γίνουν. Οι προφήτες προφήτεψαν για τον ερχομό μου πολύ πιο πριν και να που έγινε. Και αυτά θα γίνουν. Το πότε, αφήστε το στο ημερολόγιο του Πατέρα. Γιατί, δεν ζείτε τα χρόνια της υποδοχής του αλλουνού; Αυτό δεν το έχετε καταλάβει; Περιμένετε και θα δείτε. Μην χάσετε το κουράγιο και την μνήμη σας. Θα τα δείτε μπροστά σας. Αλλά ο καθένας θα τα δεί με τη σειρά του.

Ότι λαμβάνετε και ότι αντιλαμβάνεσθε, είναι μέσα στις αλήθειες της Αποκαλύψεως και εις τον Λόγο του Θεού.

Αμήν λέγω υμίν.

www.ouraniaminimata.gr

on 8:45:00 μ.μ.. Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for ΟΥΡΑΝΙΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ Ν.17 ΜΕΤΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΜΟΝΑΧΟΣ Β.Δ. ΕΛΛΑΔΟΣ

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.