loading...

Καρφώνει ΚΥΣΕΑ και Σημίτη ο Παπαγγελοπουλος για τα εξοπλιστικάΗ Δικαιοσύνη εκτός από μαντήλι στα μάτια πρόσθεσε κι ωτοασπίδες για να μην ακούει τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος στηλιτεύοντας την αδράνεια της Δικαιοσύνης να διερευνήσει την ανάμειξη του Γιάννου Παπαντωνίου σε υποθέσεις μιζών για τα εξοπλιστικά παρά την σωρεία των σχετικών δημοσιευμάτων.

 Παρεμβαίνοντας στην συζήτηση για το πόρισμα της Προανακριτικής Επιτροπής για τον πρώην υπουργό, ο Δ. Παπαγγελόπουλος σχολίασε ότι εκείνη την εποχή οι έρευνας περιορίστηκαν μόνο στους Α. Τσοχατζόπουλο και Γ. Σμπώκο κάνοντας λόγο για «ελεγχόμενη και δήθεν κάθαρση».


«Σαν να μην υπήρχαν άλλοι υπεύθυνοι, σαν να μην υπήρχε πρωθυπουργός και ΚΥΣΕΑ» πρόσθεσε ο Δ. Παπαγγελόπουλος αποδίδοντας την στάση αυτή των δικαστικών λειτουργών είτε στην ανεπάρκειά τους, είτε στην υποταγή στις διαταγές των ανωτέρων τους, ένα φαινόμενο που περιέγραψε ως σύνηθες κατά το παρελθόν. Μάλιστα, ο Δ. Παπαγγελόπουλος σχολίασε ότι τις έρευνες για την εμπλοκή του Γ. Παπαντωνίου στις μίζες για τα εξοπλιστικά τις είχε παραγγείλει ο ίδιος ως εισαγγελέας πριν 14 χρόνια, έρευνες που ακόμα συνεχίζονται.

Σωρεία δημοσιευμάτων που είχαν προκλητικά αγνοηθεί
Ο Δ. Παπαγγελόπουλος αναφέρθηκε αναλυτικά σε σωρεία δημοσιευμάτων για τον Γ. Παπαντωνίου, τα οποία «είχαν προκλητικά αγνοηθεί» από την Δικαιοσύνη. Ο Δ. Παπαγγελόπουλος θύμισε ότι ο πρώην υπουργός κι η σύζυγός του έχουν καταδικαστεί τρεις φορές για ψευδή δήλωση πόθεν έσχες με συνολική καταδίκη 10 ετών χωρίς κανείς να σκεφτεί ότι το αποκρυφθέν ποσό ήταν προϊόν δωροδοκίας κι όχι φοροδιαφυγής, δεδομένου ότι ο Γ. Παπαντωνίου δεν είναι ελεύθερος επαγγελματίας.

Ο Δ. Παπαγγελόπουλος επισήμανε ακόμα την ακριβή έπαυλη που αγόρασε ο Γ. Παπαντωνίου στις Κυκλάδες, την οποία μάλιστα πούλησε πρόσφατα χωρίς φορολογική ενημερότητα, ενώ αναφέρθηκε και στο πρόσφατο δημοσίευμα της «Δημοκρατίας» που αφορά αμοιβή ύψους 6,5 εκατ. προς τον Γ. Παπαντωνίου σχολιάζοντας ότι αυτή η αμοιβή «μάλλον υποκρύπτει μίζα».

http://www.tribune.gr/

on 4:54:00 μ.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for Καρφώνει ΚΥΣΕΑ και Σημίτη ο Παπαγγελοπουλος για τα εξοπλιστικά

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.