loading...

Νέα στοιχεία για το σκάνδαλο του Αιολικού Πάρκου ΡόδουΟι ερωτήσεις γύρω από αποκαλύψεις του Μανώλη Χατζησάββα για τα σκάνδαλα στο Αιολικό Πάρκο Ρόδο παραμένουν αναπάντητες
Η Βουλή παραμένει «βουβή» παρά τα αποδεικτικά έγγραφα που έχουν κατατεθεί
Ο πρώην πράκτορας της ΕΥΠ εμπλέκει ένα ακόμη πρόσωπο, τον Μιχάλη Βάγγερ
Μετά από μία αποκαλυπτικότατη καταγγελία του Μανώλη Χατζησάββα το 2008 η οποία κατατέθηκε σε πλήθος Εισαγγελικών Γραφείων και στην προϊσταμένη αρχή τους την Εισαγγελία Αρείου Πάγου για πλήθος παρανομιών στην εταιρεία Αιολικό Πάρκο Ρόδου ΑΕ με εμπλεκόμενους πλήθος προσώπων, πολιτικούς και δημόσιων υπαλλήλων. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο καταγγέλλων να καταδικαστεί τιμωρητικά και έτσι προστατεύθηκαν οι εγκληματίες οι οποίοι δραστηριοποιούνται μέχρι και σήμερα.

Έκτοτε, και μέχρι σήμερα, τόσο από τον Μανώλη Χατζησάββα όσο και από τους εγκληματίες και τους συνεργούς τους έχει ξεκινήσει ένα γαϊτανάκι αποκαλύψεων και συγκαλύψεων.

Ο Μανώλης Χατζησάββας έχει στρατολογηθεί από την ΕΥΠ προσφέροντας κατασκοπευτικό Έργο για την ΕΥΠ με έδρα την Τουρκία και αλλού που είχε ως αποτέλεσμα στην πρόσβαση πολλών απόρρητων πληροφοριών που βοήθησαν στην ανεύρεση πολλών στοιχείων σχετικά με την υπόθεση Αιολικό Πάρκο Ρόδου ΑΕ, εργαζόμενος παράλληλα για την ΕΥΠ.

Την λεπτομέρεια αυτή δεν την γνώριζαν πολλοί πλην των εκάστοτε Διοικητών της ΕΥΠ και υψηλών διαβαθμισμένων προσώπων, κλιμακίων της. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα σήμερα να βρίσκονται εκτεθειμένοι από τα γεγονότα των πράξεων του πλήθος πολιτικών, εισαγγελέων, Δικαστών και άλλων εμπλεκομένων προσώπων στην Δημόσια Διοίκηση.

Η υπόθεση Αιολικό Πάρκο Ρόδου ΑΕ έχει γίνει και θέμα συζήτησης στην βουλή των Ελλήνων ύστερα από σχετική ερώτηση της βουλευτού Ραχήλ Μακρή, της οποία οι απαντήσεις που δόθηκαν ήταν όλες ψεύτικες, παραπλανητικές, και είχαν μοναδικό σκοπό στην συγκάλυψη των εγκλημάτων και εγκληματιών.

Αυτό αποδεικνύεται από πλήθος εγγράφων. (Βλ. Απόρρητη Έκθεση Ελέγχου, βλ. ερώτηση Ραχήλ Μακρή και απαντήσεις που έλαβε, βλ. πρόσφατη απόφαση που μιλάει για παρανομίες, βλ. απόφαση δήμο Ρόδου που μιλάει για 1.50 εκ ευρώ χωρίς εγγραφές «μαύρα» αγνώστου σκοπού και ύπαρξης-Πόθεν Έσχες δημοτικών ταμείων,) και είναι ένα μικρό δείγμα των αποδεικτικών στοιχείων που αποδεικνύουν την ύπαρξη Εγκληματικής Οργάνωσης – Παραδικαστικό για το οποίο δεν έχει ακόμα κινηθεί καμία νομική διαδικασία παρότι έχουν καταγγελθεί και υποβληθεί μηνύσεις και γνωρίζει η Εισαγγελία Αρείου Πάγου. (Βλ. μήνυση κατά παντός υπευθύνου και συγκεκριμένων προσώπων για σωρεία κολάσιμων ποινικά διωκόμενα κακουργήματα π.χ. εγκληματική οργάνωση.

Η Ερώτηση δεν έχει ακόμα απαντηθεί.

Μέσα σε όλα αυτά σήμερα έρχεται να δώσει έμφαση και να δυσχεράνει με αποκαλύψεις την θέση των εμπλεκομένων στην εγκληματική οργάνωση το γεγονός της ύπαρξης εμπλεκόμενου ατόμου στην ίδια υπόθεση Αιολικό Πάρκο Ρόδου ΑΕ του κ. Βάγγερ Μιχάλη υπό την ιδιότητα του ως Αντιπροέδρου της Αιολικό Πάρκο Ρόδου ΑΕ ο οποίος είναι πρώην υπάλληλος της Περιφέρειας Ανατολική Μακεδονίας και Θράκης που προέκυψε πολυεκατομμυριούχος σε μικρό χρονικό διάστημα, χωρίς να γνωρίζει κανείς την πηγή των χρημάτων τα οποία βρίσκονται κρυμμένα σε φορολογικούς παράδεισους και πίσω από πλήθος Offshore εταιρειών ακόμα και του Παναμά, στοιχεία που έχει δημοσιοποιήσει ο Μανώλης Χατζησάββας.

Το ίδιο πρόσωπο ο κ. Βάγγερ Μιχάλης με συνεργάτες έχουν εμπλακεί και στην πολύκροτη υπόθεση της εταιρείας ΝΕΛ ΑΕ. Η ναυτιλιακή εταιρεία Λέσβου ΑΕ

Ενώ επρόκειτο για εταιρεία Λαϊκής Βάσης μέσα από δαιδαλώδεις διαχειριστικές μεθοδεύσεις, και μεγάλων ποσών εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ αυξήσεις μετοχικών κεφαλαίων με την συμμέτοχή OFFSHORE εταιρειών συμφερόντων τους εξανεμίστηκαν τα λαϊκά συμφέροντα. Έκτοτε η εταιρεία βρίσκεται σε πολλές δικαστικές διαμάχες.

Η ναυτιλιακή εταιρεία Λέσβου ΑΕ είναι μέρος ενός άλλου «δικτύου» του οποίου οι πηγές χρηματοδότησης δεν έχουν διευκρινιστεί

Διαβάστε το σχετικό αποκλειστικό και αποκαλυπτικό μας άρθρο για το Αιολικό Πάρκο στις 3 Ιουνίου:


http://www.ereportaz.gr/skandalo-ta-lefta-ta-pire-o-aeras-sti-rodo/

on 8:48:00 μ.μ.. Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for Νέα στοιχεία για το σκάνδαλο του Αιολικού Πάρκου Ρόδου

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.