loading...

Ποινική δίωξη σε πρώην υπάλληλο του ΙΚΑ Παλλήνης για μπίζνα με πλαστά ένσημα


Αντιμέτωπος με σοβαρές κακουργηματικές κατηγορίες βρίσκεται ένας (συνταξιούχος σήμερα) υπάλληλος του ΙΚΑ Παλλήνης ο οποίος κατηγορείται για κομπίνα με πλαστά ένσημα.

Σε βάρος του αλλά και κατά παντός άλλου υπευθύνου ασκήθηκε
ποινική δίωξη για τα αδικήματα της απάτης, της ψευδούς βεβαίωσης και της πλαστογραφίας, σε συνδυασμό με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής πορίσματα των δικαστικών αρχών, ο συνταξιούχος σήμερα υπάλληλος του ΙΚΑ Παλλήνης φέρεται να αλλοίωνε καρτέλες ενσήμων ασφαλισμένων στον Οργανισμό.Συγκεκριμένα, προσέθετε πλαστά ένσημα στις καρτέλες, τα οποία καταχωρούσε στο ηλεκτρονικό σύστημα, με το αζημίωτο από τους ασφαλισμένους.

Από την προκαταρκτική εξέταση διαπιστώθηκαν τουλάχιστον 31 περιπτώσεις, όπου ένσημα στις καρτέλες των ασφαλισμένων είναι πλαστά ενώ η ζημία του Δημοσίου υπολογίζεται στις 300.000 ευρώ.

Η δικογραφία ανατέθηκε σε ανακριτή ο οποίος θα διερευνήσει εάν εμπλέκονται άλλοι υπάλληλοι του ΙΚΑ ή άλλα πρόσωπα.

Προς το παρόν στην υπόθεση εμπλέκονται οι ασφαλισμένοι και ένας λογιστής που φέρεται να τους έφερνε σε επαφή με τον υπάλληλο.

http://zeidoron.blogspot.gr

on 9:32:00 μ.μ.. Filed under , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for Ποινική δίωξη σε πρώην υπάλληλο του ΙΚΑ Παλλήνης για μπίζνα με πλαστά ένσημα

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.