loading...

Χωρίς ρεύμα και νερό πολλές περιοχές της Ρόδου


Διακοπές ρεύματος και νερού σε περιοχές της Ρόδου. Έξαλλοι οι κάτοικοι.

Σφοδρές είναι και σήμερα, οι αντιδράσεις πολιτών σε διάφορες περιοχές της πόλης της Ρόδου και της Ιαλυσού εξαιτίας κυρίως της έλλειψης νερού που παρουσιάζεται και εντείνεται ολοένα και περισσότερο.

Στην περιοχή του Ροδινιού και της Ανάληψης από σήμερα το πρωί οι κάτοικοι της περιοχής αντιμετωπίζουν επιπλέον και το πρόβλημα της διακοπής του ηλεκτρικού ρεύματος, γεγονός που έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις στον κόσμο.

Σύμφωνα με πληροφρίες, δύο μονάδες ντίζελ της ΔΕΗ στη Σορωνή έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας από βλάβη που υπέστησαν, ενώ εκτός λειτουργίας είναι επίσης και ο ένας αεριοστρόβιλος.

Οι κάτοικοι της Ιαλυσού, χαρακτηρίζουν την κατάσταση της έλλειψης νερού επί τόσες ημέρες, ως απαράδεκτη και καλούν τους αρμόδιους να προχωρήσουν σε λήψη των ενδεδειγμένων μέτρων, για να το αντιμετωπίσουν.

«Η κατάσταση δεν πάει άλλο», είπαν δήλωσαν κάτοικοι της Ανάληψης, του Ροδινιού και της Ιαλυσού.

«Πρόκειται περί μεγάλης δοκιμασίας για ανθρώπους που έχουν προβλήματα υγείας, να βρίσκονται δηλαδή κλειδωμένοι μέσα στα σπίτια τους χωρίς νερό και χωρίς ρεύμα σε κάποιες περιοχές, με θερμοκρασίες καύσωνα που ξεπερνούν ακόμα και τους 39 βαθμούς!»

πηγή: rodiaki

http://www.newsit.gr

on 3:12:00 μ.μ.. Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for Χωρίς ρεύμα και νερό πολλές περιοχές της Ρόδου

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.