loading...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ C4i – Τεράστιες οι ευθύνες της Νέας Δημοκρατίας και της Δικαιοσύνης!





























– Τι θα πράξει ο κ. Παπαγγελόπουλος;;

ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΟ ΦΩΤΙΑ!!!

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

egerssi@otenet.gr

www.egerssi.gr

Σήμερα, σε συνέχεια του άρθρο μου της Τετάρτης 19 Ιουλίου 2017 στην Ελεύθερη Ώρα: «Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ C4i, ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΤΟΝ ΓΑΠ ΚΑΙ ΤΗ SIEMENS – Θα μιλήσει ο Κάρολος Παπούλιας;;», θα σας αποκαλύψουμε για πρώτη φορά μια αποκάλυψη μεγατόνων!

Όμως, πριν την αποκάλυψη – μεγατόνων που παρακάτω θα σας παρουσιάσουμε, ας έρθουμε στα πιο πρόσφατα γεγονότα, στα σημερινά, στις τρέχουσες εξελίξεις για την υπόθεση και να δούμε πως “δένει” η αποκάλυψή μας που αφορά ανώτατους κρατικούς αξιωματούχους που σύμφωνα με τις καταγγελίες έπαιξαν κομβικό ρόλο στην προμήθεια του συστήματος C4i που δεν λειτούργησε ποτέ, αλλά που ο ελληνικός λαός χρυσοπλήρωσε…

Καταγγελτικός προς όλους ο Υπουργός Δικαιοσύνης…

Βαρύ κατηγορώ για τον ρόλο μερίδας των εισαγγελικών και δικαστικών αρχών, αλλά και του πολιτικού συστήματος στην καθυστέρηση απονομής δικαιοσύνης για τις μίζες στα εξοπλιστικά προγράμματα, διατύπωσε ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος κατά τη συζήτηση του πορίσματος της ειδικής επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης για τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ Γιάννο Παπαντωνίου!

Είπε ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης.: «Στα εξοπλιστικά προγράμματα υπήρξε περίοδος που οι μίζες έπεφταν βροχή! Τι βροχή; Καλύτερα θα ήταν να πω καταιγίδα, και μάλιστα τροπική, ή ακόμη καλύτερα ή χειρότερα, κατακλυσμός. Το δυστύχημα είναι, ότι μεγάλο μέρος του πολιτικού συστήματος, αλλά δυστυχώς και κάποιοι εισαγγελείς και δικαστές έκαναν πως δεν καταλαβαίνουν. Η δικαιοσύνη, εκτός από τυφλή, προσέθεσε στα αυτιά της και ωτοασπίδες. Όχι μόνο για να μην βλέπει, αλλά και για να μην ακούει».

Ο ίδιος επίσης, υποστήριξε πως δεν έφταιγαν μόνο ο Τσοχατζόπουλος και ο Σμπώκος και επέρριψε ευθέως ευθύνες στο τότε ΚΥΣΕΑ, αλλά και στον τότε πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη (που όμως απέφυγε να τον κατονομάσει): «Όταν η λάμψη και ο θόρυβος των σκανδάλων διαπέρασαν το μαντήλι στα μάτια της και τις ωτοασπίδες στα αυτιά της, προσπάθησε – και προς στιγμήν το πέτυχε – να περιορίσει τις έρευνες στον κ. Τσοχατζόπουλο και στον κ. Σμπώκο και τους έριξε στην πυρά μιας, όχι μόνο ελεγχόμενης, αλλά και δήθεν κάθαρσης. Σαν να μην υπήρχαν άλλοι υπεύθυνοι, σα να μην υπήρχε ΚΥΣΕΑ, πρωθυπουργός, υπουργικό συμβούλιο»! Προσθέτοντας: «το πολιτικό σύστημα που ευθύνεται για τη λεηλασία του δημοσίου χρήματος, όπως ήταν αναμενόμενο, προσπάθησε να αυτό-προστατευθεί! Και οι αρμόδιοι εισαγγελείς; Εγώ, ως συνταξιούχος εισαγγελέας, θα μεροληπτήσω υπέρ τους. Δεν θα σκεφτώ καν ότι είχαν πολιτικές, επιχειρηματικές εξαρτήσεις ή άλλα ιδιωτικά συμφέροντα, αλλά θα υιοθετήσω τις πιο ανώδυνες γι΄ αυτούς εκδοχές. Θα σκεφτώ, είτε ότι ήταν ανεπαρκείς, είτε ότι υπέκυψαν σε πιέσεις των ανωτέρων τους, γιατί ήταν συνηθισμένο φαινόμενο κάποια χρόνια, τα προηγούμενα χρόνια, όποιος δεν συμμορφώνεται στις υποδείξεις να ταλαιπωρείται από δυσβάσταχτη χρέωση δικογραφιών και από κακές κρίσεις των επιθεωρητών; Πιστέψτε με, τα έχω υποστεί και εγώ αυτά και όλοι οι συνάδελφοί μου καταλαβαίνουν τι εννοώ»!

Δωροδοκίες σε στελέχη της ΕΥΠ και του ΓΕΕΘΑ;;

Στο σημείο αυτό θα θυμίσουμε, την ακόλουθη είδηση που τότε λόγω προεκλογικής περιόδου, αλλά και των δηλώσεων του τύπου: “Λεφτά υπάρχουν” πέρασε στα ψιλά ή “θάφτηκε” τεχνηέντως από τα συστημικά (τότε) ΜΜΕ για προφανείς λόγους…

Όταν, ο (τότε) διοικητής της ΕΥΠ Δημήτρης Παπαγγελόπουλος έστελνε στον ανακριτή Ιωάννη Σακελάκο την υπόθεση δωροδοκίας στελέχους της ΕΥΠ και του ΓΕΕΘΑ για το C4Ι! Προκειμένου να γίνει περαιτέρω έρευνα, ώστε να διαλευκανθεί αυτή η υπόθεση δωροδοκίας!

Τι τελικά έγινε με αυτήν την υπόθεση και με αυτές τις καταγγελίες; Διερευνήθηκαν; Ευσταθούν; Που βρίσκεται το θέμα; Ο κ. Παπαγγελόπουλος που σήμερα είναι υπουργός και διαθέτει όλες τις δυνατότητες, έχοντας την εποπτεία της υπόθεσης C4i – SAIC – Siemens, τι έχει να μας πει γι αυτή την πτυχή της υπόθεσης;;

Τι έγινε με το σύστημα C4i που στην ουσία δεν λειτούργησε ποτέ; Γιατί αποφάσισε στις 22/9/2012 η ΕΛ.ΑΣ. και συγκεκριμένα ο υποστράτηγος τότε Κ. Τσουβάλας την παραλαβή υπηρεσιών υποστήριξης και συντήρησης υποσυστημάτων του C4i αξίας 405 χιλιάδων ευρώ παρά του ότι είχαν ήδη διαπιστωθεί αποκλίσεις και ελλείψεις σε αυτά, λόγος για τον οποίο η SAIC παρείχε την “τεράστια” έκπτωση των 948 ευρώ…!;; Τα ίδια έγιναν και με το δίκτυο TETRA του C4i…

Η αποκάλυψή μας είναι μεγατόνων και εμπλέκει τη ΝΔ…

Στις 31/12/2004 – 7:10 μμ, η Γραμματεία Πολιτικού Σχεδιασμού της Νέας Δημοκρατίας λαμβάνει μία επιστολή – καταγγελία στο ηλεκτρονικό της ταχυδρομείο από κάποιον πολίτη που απευθύνεται προς τον τότε Υπουργό Δημόσιας Τάξεως κ. Γιώργο Βουλγαράκη και αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στο ότι δύο ανώτατα κρατικά στελέχη, ένα της ΕΥΠ ο κ. Γεώργιος Δημητρίου και ένα του ΓΕΕΘΑ ο κ. Βασίλης Γιαννόπουλος – ο οποίος κατά το παρελθόν όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ μας είχε υπηρετήσει στην ΕΥΠ υπό τις διαταγές του πρώτου αναφερόμενου – χρηματίστηκαν για το θέμα της ασφάλειας των Ολυμπιακών Αγώνων από την SAIC. Στην ίδια επιστολή αφήνονται και υπονοούμενα για σχέσεις των στελεχών αυτών με ξένες υπηρεσίες ενώ αφήνονται και υπαινιγμοί για τον πρώην διοικητή της ΕΥΠ πρέσβη κ. Παύλο Αποστολίδη!

Από το ρεπορτάζ μας προκύπτει ότι, η Γραμματεία Πολιτικού Σχεδιασμού της Ν.Δ. έστειλε αμέσως την καταγγελία στον αρμόδιο (τότε) πολιτικό προϊστάμενο της ΕΥΠ Υπουργό Δημόσιας Τάξης κ. Γ. Βουλγαράκη, ο οποίος τη διαβίβασε άνευ χρονοτριβής στον τότε διοικητή της που είχε αναλάβει καθήκοντα λίγες μόλις εβδομάδες πριν, πρέσβη κ. Ιωάννη Κοραντή.

Ξαφνικά και προς έκπληξη όλων – που δεν γνώριζαν τα της καταγγελίας – ο κ. Κοραντής, δείχνοντας γρήγορα αντανακλαστικά, καθαίρεσε τον κ. Δημητρίου από την διευθυντική του θέση που την κατείχε από 15ετίας περίπου (ήταν διευθυντής ανάλυσης) και όχι μόνο αυτό αλλά μεταφέρθηκε και σε άλλη διεύθυνση… Μετά από λίγο καιρό βγήκε στη σύνταξη… Αξίζει να σημειωθεί ότι, όπως προκύπτει και από τα επισυναπτόμενα στην επιστολή έγγραφα, ο κ. Δημητρίου παρότι ανελίχθηκε σε διευθυντικές θέσεις επί ΠΑ.ΣΟ.Κ. διορίστηκε στην υπηρεσία λίγες ημέρες πριν πέσει η δικτατορία και πιο συγκεκριμένα την 17η Ιουλίου 1974!

Πέντε χρόνια δεν έγινε καμιά διερεύνηση των καταγγελιών…

Και ερχόμαστε τώρα στις 29 Σεπτεμβρίου του 2009 – σύμφωνα με το έγγραφο που έχουμε στα χέρια μας – όταν το ίδιο άτομο αποστέλλει ταχυδρομικά την ίδια καταγγελία – σύμφωνα με τις πληροφορίες μας – στον τότε πρωθυπουργό κ. Κώστα Καραμανλή, στον κ. Γεώργιο Παπανδρέου, στον κ. Γιώργο Καρατζαφέρη, στον τότε διοικητή της Ε.Υ.Π. κ. Δ. Παπαγγελόπουλο, στον Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Ι. Γιάγκο και στο Δ.Σ. της ΠΟΣΕΥΠ (συνδικαλιστική οργάνωση της ΕΥΠ), αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι ενώ είχε στείλει τις καταγγελίες του και στην ΝΔ και στο ΠΑΣΟΚ από το 2004 διαπιστώνει ότι δεν έχει γίνει τίποτα και ότι οι κύριοι αυτοί (Δημητρίου & Γιαννόπουλος) συνεχίζουν απτόητοι τη δράση τους και ότι θέλει να πιστεύει ότι, κάποιος από τους αποδέκτες θα πράξει τα δέοντα…

Βέβαια, όπως προαναφέραμε ο κ. Δημητρίου ξηλώθηκε πάραυτα από τον κ. Κοραντή, ενώ ο κ. Γιαννόπουλος αποστρατεύθηκε σύμφωνα με τα προβλεπόμενα και μετά την αποστρατεία του εκλέχτηκε και δήμαρχος στην πόλη καταγωγής του, κάπου στη Β. Ελλάδα.

Ωστόσο, αμέσως με τη λήψη της επιστολής το συνδικαλιστικό όργανο της ΕΥΠ συνεδρίασε και αποφάσισε ομόφωνα να διαβιβάσει την καταγγελία στον τότε εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Ιωάννη Τέντε, στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών κ. Ιωάννη Σακελάκο και στην τότε διοίκηση της υπηρεσίας (Δ. Παπαγγελόπουλο – Διοικητή, & Σ. Τσιτσιμπή & Π. Αλυφαντή – Υποδιοικητές).

Ο κ. Παπαγγελόπουλος να ενημερώσει πάραυτα τον ελληνικό λαό…

Τι τελικά έχει γίνει κ. Παπαγγελόπουλε με αυτές τις καταγγελίες που άπτονται της ασφάλειας της Πατρίδος μας;;

Γιατί, στην επιστολή καταγγέλλεται ότι πέραν του χρηματισμού για το C4i, ο κ. Δημητρίου επί 15ετίας είχε σχέσεις με τη CIA. Όπως και ο κ. Γιαννόπουλος, ο οποίος καταγγέλλεται ότι, και αυτός είχε σχέσεις με τη CIA και ότι, είχαν συνεχείς συναντήσεις με τον Σταθμάρχη της CIA στην Ελλάδα!

Πώς είναι λοιπόν δυνατόν να μην έχουν διερευνηθεί σε απόλυτο βάθος αυτές οι καταγγελίες μεγατόνων;;;

Αναμένουμε τον Υπουργό κ. Παπαγγελόπουλο και πρώην Διοικητή της ΕΥΠ να λάβει πάραυτα θέση και να ενημερώσει τον ελληνικό λαό!!








































































http://www.triklopodia.gr

on 6:53:00 μ.μ.. Filed under , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ C4i – Τεράστιες οι ευθύνες της Νέας Δημοκρατίας και της Δικαιοσύνης!

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

 aw2  aw2

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.