loading...

ΑTTICA BANK...Ο Γιώργος Θ.Κανελλάκης μας καλεί την Πέμπτη 20 Ιουλίου στο ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ γιατί....

...Σας καλώ την Πέμπτη 20/7/2017 στο τέλος της Δίκης μου σε βαθμό κακουργήματος για να μάθετε επιτέλους ότι υποψιάζεστε για το Τραπεζικό σύστημα

Η Attica bank, την 18-1-2011 πέρα από κάθε κανονισμό Εργασίας ή/και ακόμη από τις εντολές της Επιθεώρησης Εργασίας με απέλυσε κάνοντάς μου -αρχικά- 2 μηνύσεις και 2 αγωγές.
Η πρώτη αφορούσε την "συκοφαντική δυσφήμιση Ανωνύμου εταιρείας. Δίκη που τελείωσε (όχι υπέρ της Attica) την 16/12/2016.

Η δεύτερη μήνυσή της αφορούσε την κατηγορία πως μπήκα στα προσωπικά δεδομένα του γενικού διευθυντή οικονομικών της, του Χρήστου Μάραντου.

Αυτή η Δίκη ξεκίνησε στα μέσα Μαΐου αφού η Έδρα απέπεμψε από την Δίκη της πλευρά της Attica bank, συνέχισε στα μέσα Ιουνίου και θα τελειώσει την Πέμπτη 20-7-2017 και ώρα 9 το πρωί, με την απολογία μου και με την ετυμηγορία της Έδρας.

Κατά την μέχρι τώρα κατάθεση των μαρτύρων της, διαπιστώθηκε το μένος της Attica bank αλλά και της αιχμής του Δόρατος της, του Χρήστου Μάραντου μιας και, κάποιοι εκ των μαρτύρων της είπαν άλλα από ότι είχαν πεί ΕΝΟΡΚΩΣ προ ολίγων ετών, ενώ ο ίδιος ο Μάραντος, που ασχέτως αν έχει επιχειρηθεί να παρουσιάσει πως έφυγε στις αρχές του 2017 με εθελουσία έξοδο από την Attica, η αλήθεια πως η εθελουσία έληξε στα τέλη του Νοέμβρη του 2016.

Ήταν δε τόσος ο τρόμος του μηνυτή μου Χρήστου Μάραντου, όπου σημειωτέον και ανήκουστα, πρώτα μου έκανε μήνυση η Attica bank για παραβίαση των προσωπικών δεδομένων του Μάραντου και μετά από περίπου 2 μήνες κατάθεσε μήνυση ο ... θιγμένος Μάραντος, που επιχείρησε να παρουσιάσει Τεκμήρια της μήνυσης που είχαν βάλει στον φάκελο της μήνυσης σε βάρος μου η πλευρά της Τράπεζας (Λάχανος της Νομικής Υπηρεσίας της Attica bank) και δικηγορικό γραφείο Μαντζουράνη) ως υποκλαπέντα από εμέ !!! Τι ήταν τα στοιχεία αυτά που θέλουν να ξεχάσουν πως υπάρχουν και προφανώς κατά λάθος έβαλαν στην δικογραφία ;

Τι ήταν αυτό που ώθησε την τότε διοίκηση της Attica bank, και πλέον εκδιωχθείσα, των Γαμβρίλη - Αντωνόπουλου κλπ (εκδιωχθέντες κατόπιν μηνύσεων από και την Τράπεζα της Ελλάδος και ελέγχου της από τον SSM για τα δάνεια σε Καλογρίτσα, για τις πλασματικές αυξήσεις εταιρικού κεφαλαίου, για τα δάνεια σε κόμματα, για τις προσλήψεις και τις συνεργασίες με εκβιαστές κλπ) να κινηθεί τόσο σπασμωδικά μαζί με την κουστωδία των μαρτύρων της σε βάρος μου, προεξάρχοντος βεβαίως του Γενικού Διευθυντή Οικονομικών της Χρήστου Μάραντου ;

Αυτά λοιπόν θα ακουστούν μπροστά σε Θεό και Ανθρώπους και άλλα ακόμη ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ και ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ να ξέρετε. Θα ειπωθούν την Πέμπτη 20-7-2017 κατά την απολογία μου, στην οποία σας καλώ στο κτίριο του Εφετείου Αθηνών στην οδό Λουκάρεως, στην αίθουσα Δ100Β στον 4ο όροφο την 9η πρωινή για να ακούσετε ότι ακούσετε και ακολούθως για να πράξετε ως Έλληνες Πολίτες τα Νόμιμα και τα Δέοντα.

Μετά Τιμής, πάντοτε αγωνιστικά και με απόλυτο Σεβασμό και Εκτίμηση στους Συναγωνιστές μου σε αυτόν τον αγώνα κατά των Τραπεζιτών που θαρρούν πως ότι έκαναν στη Χώρα μας θα μείνει ατιμώρητο.____________________
Γιώργος Θ. Κανελλάκης
τηλ: 6977-913-924

Η μεθαυριανή απολογία μου στη Δίκη μου ΔΕΝ θα αποτελέσει το τέλος, αλλά την Αρχή όσων θα ακολουθήσουν από Μηχανικούς (που έχουν καταθέσει εκατοντάδες εκ/ρια euro στην Attica ως Μετοχικό Κεφάλαιο και Πολίτες αυτής της Χώρας.

gkanellakis.blogspot.gr

on 11:02:00 μ.μ.. Filed under , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for ΑTTICA BANK...Ο Γιώργος Θ.Κανελλάκης μας καλεί την Πέμπτη 20 Ιουλίου στο ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ γιατί....

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.