loading...

Προβληματισμός στην ΕΛ.ΑΣ. από την «εξαφάνιση» ενεργού μέλους του ΡουβίκωναΗ περίεργη "απουσία" ή ακόμα και "εξαφάνιση" νεαρού ατόμου του αντιεξουσιαστικού χώρου, και μάλιστα ενεργού μέλους του " Ρουβίκωνα" στην αρχή της δημιουργίας της αναρχικής ομάδας, έχει προκαλέσει προβληματισμό στις Αρχές, οι οποίες αναμένουν νέα καταδρομική της συγκεκριμένης ομάδας.

Το συγκεκριμένο άτομο ενώ ήταν στην βασική ομάδα του Ρουβίκωνα και είχε πάρει μέρος σε αρκετές από τις "καταδρομικές παρεμβάσεις της ομάδας", έχει παρατηρηθεί ότι τους τελευταίους 6 μήνες έχει εξαφανιστεί και τα ίχνη του έχουν χαθεί. Δεν έχει εμφανιστεί σε καμία από τις τελευταίες " δράσεις" της ομάδας ενώ δεν κάνει εμφανή την παρουσία του και στην περιοχή των Εξαρχείων.

Παραμένει άγνωστο αν βρίσκεται στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, ενώ προκαλεί πολλά ερωτήματα το πώς ένα βασικό μέλος του Ρουβίκωνα άφησε τη συγκεκριμένη ομάδα τη στιγμή μάλιστα που αυτή είχε αλματώδη εξέλιξη και κέρδιζε όλο και περισσότερο χώρο στα Εξάρχεια.

Το συγκεκριμένο άτομο είχε προσαχθεί αρκετές φορές στη γενική αστυνομική διεύθυνση, ενώ ήταν γνωστή η σχέση και η φιλία του με την ηγετική ομάδα του Ρουβίκωνα, ενώ εμφανιζόταν και στα βίντεο που αναρτούσε η ομάδα σε σάιτ εντιεξουσιαστών μετά τις καταδρομικές.

Παρά το γεγονός ότι κάθε φορά αλλάζουν τα άτομα που παίρνουν μέρος στις καταδρομικές και πάλι η απουσία του έχει καταγραφεί.

http://www.cnn.gr

on 8:41:00 π.μ.. Filed under , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for Προβληματισμός στην ΕΛ.ΑΣ. από την «εξαφάνιση» ενεργού μέλους του Ρουβίκωνα

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.