loading...

Το θαύμα που θα κάνει σίγουρα η Παναγία τον δεκαπενταύγουστοΜέσα στον Δεκαπενταύγουστο βολεύουν 14 άτομα με μισθούς έως και 2.500 ευρώ!


Μέσα στον Δεκαπενταύγουστο προκηρύσσουν 14 θέσεις εργασίας στο δημόσιο με προκλητικούς μισθούς.

Δεν είναι μόνο όμως η περίοδος των διακοπών που επέλεξαν να κάνουν τις συγκεκριμένες προσλήψεις. Εξίσου προκλητικά είναι και τα κριτήρια.

Ο λόγος για το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης το οποίο θα προσλάβει δεκατέσσερα άτομα με συμβάσεις μίσθωσης έργου, οι οποίες θα έχουν χρονική διάρκεια τέσσερα χρόνια και μηνιαίο μισθό από περίπου 2000 έως 2500 ευρώ!

Μπορείτε να δείτε την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος εδώΤο οξύμωρο της συγκεκριμένης πρόσκλησης είναι ότι για την επιλογή των ατόμων δεν υπάρχουν αντικειμενικά μοριοδοτούμενα κριτήρια, τα οποία θα κατατάσσουν τους υποψήφιους ανάλογα με τα τυπικά τους προσόντα,αλλά ως κριτήριο επιλογής θα είναι η πρόταση ιδεών, η οποία θα πρέπει να κατατεθεί μέχρι και την Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017 στο Τμήμα της Κεντρικής Γραμματείας, Αχαρνών 417 και Κοκκινάκη!

Στις θέσεις ζητείται και αντίστοιχη προϋπηρεσία, η οποία όμως σε πολλές περιπτώσεις διατυπώνεται γενικόλογα (χαρακτηριστικά ζητείται για συγκεκριμένη θέση επαγγελματική εμπειρία πέντε ετών σε θέση οικονομικού αντικειμένου, ενώ σε άλλη θέση επαγγελματική εμπειρία γραμματειακής υποστήριξης).

Πόσο αντικειμενική θα είναι η αξιολόγηση των προτάσεων;
Η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος είναι αποκαλυπτική για το πόσο "αδιάβλητη" θα είναι η διαδικασία (όπως αναφέρεται δεν υπάρχει καν η δυνατότητα ένστασης!) "
Το Δ.Σ. του ΙΝΕΔΙΒΙΜ θα ορίσει Επιτροπή Αξιολόγησης, η οποία θα ελέγξει τις προτάσεις που θα υποβληθούν. Η διαδικασία αξιολόγησης περιλαμβάνει
1) Έλεγχο των προτάσεων κατά τα ανωτέρω,
2) Έλεγχο των προσόντων και αξιολόγησή τους
3) Εισήγηση στο Δ.Σ του Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ για την έγκριση των αποτελεσμάτων. Η Επιτροπή Αξιολόγησης δικαιούται να ζητήσει διευκρινίσεις από έκαστο ενδιαφερόμενο σχετικά με το περιεχόμενο της πρότασής του. Η παροχή των διευκρινίσεων είναι υποχρεωτική για τον ενδιαφερόμενο και δεν επέχει θέση αντιπρότασης, η οποία απαγορεύεται απολύτως.

Η παρούσα διαδικασία πρόσκλησης δεν είναι διαγωνιστική και η επιλογή αντισυμβαλλομένου δεν έχει χαρακτήρα πρόσληψης, αλλά αποδοχής πρότασης κατά το ιδιωτικό δίκαιο και συνεπώς δεν χωρεί υποβολή ή εξέταση ενστάσεων για οποιονδήποτε λόγο."

Όλα αυτά σε μια περίοδο που οι μισθοί στον ιδιωτικό τομέα είναι κάτω από 600 ευρώ.

Ο. Α.
από στον Τοίχο


http://zeidoron.blogspot.gr


on 11:37:00 μ.μ.. Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for Το θαύμα που θα κάνει σίγουρα η Παναγία τον δεκαπενταύγουστο

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.