loading...

Τέλος εποχής: Σταμάτησε η λειτουργία των ιστοσελίδων των «Νέων» και του «Βήματος» [εικόνα]


Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017, 9:31πμ

Η διαδικασία της μεταβίβασης του ΔΟΛ στον Όμιλο Μαρινάκη είναι πλέον σε πλήρη εξέλιξη με το ιστορικό εκδοτικό συγκρότημα να γυρίζει σελίδα.

Από σήμερα Πέμπτη, σύμφωνα με πληροφορίες του Eleftherostypos.gr οι εργαζόμενοι των εφημερίδων Νέα και Βήμα θα παραλάβουν τις απολύσεις τους (για να γίνει και τυπικά η μεταβίβαση) και θα περιμένουν να κληθούν -ποιοι και πόσοι είναι ασαφές- να προσληφθούν στο νέο σχήμα που θα δημιουργηθεί.

Η εφημερίδα Τα Νέα σήμερα κυκλοφορεί κανονικά, αλλά από αύριο Παρασκευή θα υπάρξει αναστολή έκδοσης τόσο για Τα Νέα όσο και για Το Βήμα. Αυτό πιθανότατα θα κρατήσει μέχρι τις 16-17 του μήνα.

Από τον ειδικό εκκαθαριστή ζητήθηκε από τους εργαζόμενους άδειασμα των γραφείων από τα προσωπικά τους αντικείμενα για να μπορέσει έτσι να γίνει απογραφή.

Να σημειωθεί ότι ιστότοποι των εφημερίδων του Συγκροτήματος, tovima.gr και tanea.gr, έπαψαν να λειτουργούν ενώ ένα μήνυμα εμφανίζεται σε όσους προσπαθούν να τις επισκεφτούν.

Και στις δύο ιστοσελίδες αναγράφεται το εξής μήνυμα:


http://www.eleftherostypos.gr/

on 9:45:00 π.μ.. Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for Τέλος εποχής: Σταμάτησε η λειτουργία των ιστοσελίδων των «Νέων» και του «Βήματος» [εικόνα]

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.