loading...

ΠΛΩΤΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ Η ΜΥΚΟΝΟΣ …ΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΡΟΔΟΣ και μάλιστα στην κεντρική παραλία «ΕΛΛΗ»



Ετσι είναι ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΥΜΑ ΚΑΙ ΠΡΙΒΕ ΠΛΩΤΗ ΕΞΕΔΡΑ ΓΙΑ ΤΟ TZET ΣΚΙ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ-ΔΗΜΟΥ ΡΟΔΟΥ ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΩΤΗ ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΥ!



Οι Αρχές… (Δήμος, Λιμεναρχείο, Κτηματική) παρακολουθούν με απάθεια τον βιασμό του περιβάλλοντος (παράνομες καταλήψεις αιγιαλού και … θάλασσας, αυθαίρετα κ.τ.λ.) στην ιστορική παραλία και σφυρίζουν αδιάφορα!

Οι ευνοούμενοι των Αρχών παραβιάζοντας κάθε γράμμα και έννοια του νόμου και προκαλώντας το κοινό περί δικαίου αίσθημα, έχουν γεμίσει ανενόχλητοι με σταθερές τεράστιες ξαπλώστρες όλη την παραλία μέχρι τη θάλασσα (!) παραβιάζοντας κατά 500% (ίσως και παραπάνω) το μέγιστο επιτρεπόμενο αριθμό τον οποίο προέβλεπαν οι περυσινές άδειες τους, αφού φέτος δεν έγινε διαγωνισμός, όπως και τις προβλεπόμενες από το νόμο αποστάσεις!

Δεν άκουσα όμως τίποτα για πρόστιμα για τις παράνομες καταλήψεις του αιγιαλού που καταλαμβάνουν τζάμπα για φέτος οι επιχειρηματίες, παρότι οι κύριοι αυτοί τα κονομάνε!! Το να βρεις πλέον θέση κάτω από τον ήλιο στην παραλία Έλλη εξαρτάται από το … πορτοφόλι σου!

Μέχρι και εξέδρα jet ski μέσα στους λουόμενους κατάφεραν να βάλουν για τις ανάγκες όπως έμαθα μετακίνησης του αφεντικού τους!!!

Αν θα γίνει άραγε κάποιο ατύχημα με λουόμενο ποιοι θα πρέπει να κάτσουν στο σκαμνί; Και πιο πάνω από την παραλία παραμένουν τα αυθαίρετα στον αιγιαλό, μνημείο της νεοελληνικής παρανομίας και του βιασμού του περιβάλλοντος και του νόμου!

Ντροπή σε όλους μας και περισσότερο στους επιτηρητές και εφαρμοστές του νόμου Εισαγγελείς και στους τοπικούς άρχοντες μας Δημάρχους-κουμπάρους!

Στην Ελλάδα αν έχεις μπάρμπα-κουμπάρο στην Κορώνη κάνεις ότι θέλεις!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΟΔΟΥ ΦΩΤΗΣ ΧΑΤΖΙΔΙΑΚΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ

ΣΗΜ.: Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΡΟΝΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΜΑΧΕΣ ΜΕ ΙΔΙΟΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ – ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ (Τελικά αυτό το παλικάρι του αρέσουν τα παράνομα πολύ) φιλοξενήθηκε εκεί ΓΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ …..Οι Αρχές πίναν Σαμπάνιες στην συναυλία Ο Αντώνης Ρέμος στο Santa Marina Rhodes http://www.rodiaki.gr/article/370632/o-antwnhs-remos-sto-santa-marina-rhodes



ΣΗΜ.: Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ ΕΣΤΙΑΤΟΡΕΙΟΥ ΚΑΙ CATERING ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!! Στον Μ. Μαργέλλο το εστιατόριο και τα δύο κυλικεία της Βουλής http://www.rodiaki.gr/article/351646/ston-m-margello-to-estiatorio-kai-ta-dyo-kylikeia-ths-boylhs

ΣΗΜ.: Ο επιχειρηματίας έχει καταγωγή τ’ Απόλλωνα Ρόδο ( Ο δήμαρχος Ρόδου εκτός από κουμπάρος του, έχει την ίδια καταγωγή Απόλλωνα Ρόδου με τον Μανώλη Μαργέλλο).

Ο Κουμπάρος του Δημάρχου έχει αυτήν εδώ την εταιρεία “ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΑΡΓΕΛΛΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.” και είναι αυτή που έχει ΚΑΦΕΝΕΙΑ κλπ., δραστηριότητες στην ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

on 6:00:00 μ.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for ΠΛΩΤΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ Η ΜΥΚΟΝΟΣ …ΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΡΟΔΟΣ και μάλιστα στην κεντρική παραλία «ΕΛΛΗ»

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

 aw2  aw2

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.