loading...

ΝΕΑΡΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ "ΕΦΤΥΣΑΝ" ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΡ.ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ!






















Φωτιά και λάβρα από τον Βαξεβάνη για το "Πόθεν Εσχες".





Πριν αρκετά χρόνια ένας δικαστής είχε μια υπόθεσή μας.
Μας είπε ότι "οι δημοσιογράφοι έχουν πλούσιους φίλους και πρέπει να μας βοηθήσει ένας πλούσιος φίλος".
Δεν βοήθησε κανείς πλούσιος φίλος. Κράτησαν την υπόθεση 9 μήνες και την έβγαλαν αρνητικά για μας.

Δικαιωθήκαμε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, το οποίο έκρινε ότι οι δημοσιογράφοι είναι "κέρβεροι"(public watchdog) και πρέπει να ελέγχουν όσους κατέχουν δημόσιες θέσεις, δηλαδή τους φορείς των εξουσιών και φυσικά τα όργανα της κρατικής μηχανής, τα οποία πληρώνονται μισθούς απο το Δημόσιο Ταμείο και χειρίζονται υποθέσεις δημοσίου χρήματος και ενδιαφέροντος.

Πέρασαν τα χρόνια.

Σε ένα δικαστήριο ήταν εναγόμενος ο Κώστας Βαξεβάνης με κατήγορο υπάλληλο της Εφορίας.
Στο ίδιο δικαστήριο εμείς με κατήγορο υπάλληλο της Νομαρχίας.
Η απόφαση για τον Κώστα Βαξεβάνη βγήκε σε δυο (2) μήνες και τον δικαίωσε με βάση ακριβώς αυτή την απόφαση που βγάλαμε εμείς στο Ευρωπϊκό Δικαστήριο.Εκρινε ότι οι δημοσιογράφοι πρέπει να ασκούν και δριμεία κριτική στους έχοντες δημόσια θέση και έτσι οι χαρακτηρισμοί του Βαξεβάνη για "μαφιόζους υπαλλήλους"κλπ ειναι δικαιολογημένοι διότι υπήρχαν παραπομπές σε δίκες, υπήρχαν και καταδίκες και αθωώσεις κλπ, Ολόσωστη απόφαση.

Η απόφαση εναντίον μας βγήκε από το ΙΔΙΟ δικαστήριο μετά ....9 μήνες!!! Και έκρινε ότι οι δημοσιογράφοι δεν πρέπει να γράφουν για δημοσίους υπαλλήλους γιατί τους θίγουν στον επαγγελματικό τους χώρο. Αυτά και διάφορες άλλες νομικές βλακείες, τις οποίες χαρακτηρίζουμε έτσι με βάση τις δικές μας νομικές απόψεις, αυτές που δικαιώθηκαν και στο ευρωδικαστήριο.

Η διαφορά σε μας ήταν ότι ήταν άλλος εισηγητής. Εμείς δεν είχαμε τον παραμικρό χαρακτηρισμό και μας καταδίκασαν επειδή δημοσιεύσαμε το παραπεμπτικό βούλευμα με ονόματα και έκριναν ότι αν αναφέρει κανείς δημόσια το όνομα δημοσίου προσώπου(υπαλλήλου κλπ), ο οποίος παραπέμπεται σε δημόσια δίκη είναι παραβίαση προσωπικών δεδομένων, έστω και αν δεν έχει τον παραμικρό χαρακτηρισμό.

Λεπτομέρεια:ο Βαξεβάνης δεν είχε κανέναν μάρτυρα στο δικαστήριο.Εμείς είχαμε μάρτυρα υπερ μας τον...ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ. Και τον έφτυσαν κατάμουτρα ....Νομικά εννοούμε.Τόσο σοφοί και αδέκαστοι...

Η νομική τους άποψη κόντρα στη δική του και άλλων δυο νομικών.
Και στην απόφαση που οι ΙΔΙΟΙ έβγαλαν στον Βαξεβάνη έκριναν ακριβώς αντίθετα απο αυτά που έκριναν στη δική μας για πρόσωπα με ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΣΗ και το δικαίωμα των δημοσιογράφων να δημοσιεύουν ειδήσεις που τα αφορούν...







































Τι άλλο από φτύσιμο είναι αυτό; Α ναι...Είναι δικαστική ανεξαρτησία...
Αυτή απόφαση του ευρωπαϊκού δικαστηρίου βγήκε απο μας γιατί εδώ μας καταδίκασαν για χάρη ενός εισαγγελέα. Μέχρι να βγει η απόφαση του ευρωπαϊκού δικαστηρίου ο εισαγγελέας αυτός πλούτισε με δεκάδες εκατομμύρια δραχμές απο δυο εφημερίδες γιατί του έβλαψαν την τιμή και την υπόληψη...

Οταν βγήκε η απόφαση του ευρωδικαστηρίου ο Αρειος Πάγος θυμήθηκε ότι ο Εισαγελέας αυτός "ταπαιρνε χοντρά" και υπήρχαν και μαγνητοταινίες γιαυτό και τον παρέπεμψε για κακούργημα με τον ..Θεό να βάζει το χέρι του...
Αυτά περί της σοφίας και ανεξαρτησίας...

Παρά την απόφαση ύμνο υπέρ του ο Κώστας Βαξεβάνης προς τιμήν του έγραψε ένα άρθρο στο DOCUMENTO φωτιά και λάβρα και πρέπει όλοι να το διαβάσετε.
Ο τίτλος του είναι "ΣΕΧΤΑ ΔΙΚΑΣΤΩΝ" με αφορμή την απόση του Συμβουλου Επικρατείας για το "Πόθεν Εσχες" των δικαστών που πάει περίπατο διότι και διότι...

Γνωρίσαμε και γνωρίζουμε δικαστές διαμάντια.Δικαστές που φτύνουν αίμα και μένουν φτωχοί παρότι δικάζουν υποθέσεις δισεκατομμυρίων. Δικαστές δηλαδή που "δεν τα παίρνουν"
Γνωρίσαμε και γνωρίζουμε δικαστές που "τα παίρνουν χοντρά". Με λογαριασμούς στην Ελβετία, με μετρητά, με ακίνητα, μέσω συγγενικών προσώπων, με την δικηγορία συγγενών τους.
Δικαστές που βγάζουν άθλιες δικαστικές αποφάσεις, πληρωμένες με χρυσάφι ή με ρατσιστικά κριτήρια ή με κριτήριο τις φιλίες.

Μετά την απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας για το "Πόθεν Εσχες" τίποτα δεν θα είναι, δυστυχώς, ίδιο στην κοινωνία και στη Δικαιοσύνη, αναφορικά με τους δικαστές. Και είναι βέβαιο ότι θα αλλάξει το σημερινό καθεστώς. Οχι με κομμματικές επιλογές και κριτήρια. Αλλά γιατί το πολυτελές αυτοκίνητο της Δικαοσύνης πάει με ταχύτητα σε αδιέξοδο.

Θα αρθεί το καθεστώς ισοβιότητας που έχουν;
Θα πάψουν να διορίζουν με "εξετάσεις" και με εξετάσεις τα παιδιά τους στη Δικαιοσύνη;
Θα χάνουν τη θέση τους αν δικηγορούν συγγενείς τους στο ίδιο δικαστήριο;

Δεν είναι σημερινό φαινόμενο. Πριν μερικά χρόνια δικαζόταν ένας εφοπλιστής για τεράστια ποσότητα ναρκωτικών.
Ενας υψηλόβαθμος αξιωματικός της Αστυνομίας ήταν μάρτυρας.
Και ο πρόεδρος τον άρχισε στις ειρωνείες, στην αμφισβήτηση και στο τέλος ήταν ξεκάθαρο ότι αμφισβητούσε μαρτυρίες, στοιχεία και πήγαινε ολοταχώς για αθώωση.

Τότε αξιωματικός είπε:
"Δουλειά μας είναι η ασφάλεια της κοινωνίας.Και γιαυτό και παρακολουθούμε και τηλέφωνα. Και έχουμε συνομιλίες του εφοπλιστή εμπόρου ναρκωτικών με μέλος του δικαστηρίου σας. Δεν μασάμε...Αθωώστε τον και θα μάθει η κοινωνία όσα πρέπει".
Με τα ισόβια η κοινωνία δεν χρειάστηκε να μάθει περισσότερα...
Κάποιες πληροφορίες μας αναφέρουν ότι οι αρχές κατέχουν και τώρα καυτές συνομιλίες 5-6 υψηλόβαθμων δικαστών με ισχυρότατους ...κακούργους.
Γράφει μεταξύ άλλων στο άρθρο του ο Κώστας Βαξεβάνης:

"...Μια σέχτα συνενόχων και συνωμοτών σπρώχνει τη Δικαιοσύνη μακριά απο το ρόλο της και την απομονώνει από την κοινωνία...Η Δικαιοσύνη έχει μετατραπεί σε παιχνίδι εξουσίας, τιμωρίας και εκφοβισμού. Δεν διορθώνει αδικίες, δεν ...Φυσικά και δεν είναι ένοχο το σύστημα των δικαστών, αλλά χειραγωγείται από αυτούς που είναι ένοχοι και κρύβουν εκατομμύρια απο παράνομες συναλλαγές στα σπίτια τους και τον εαυτό τους κάτω απο τη μάζα των συναδέλφων τους...Οσοι σήμερα βάζουν την Δικαιοσύνη σε αυτή την ατραπό μειώνουν την αξιοπιστία της..."

ntokoumenta.gr

on 9:49:00 π.μ.. Filed under , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for ΝΕΑΡΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ "ΕΦΤΥΣΑΝ" ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΡ.ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ!

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

 aw2  aw2

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.