loading...

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ: "ΚΛΕΙΔΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΜΕ ΣΙΓΑΣΤΗΡΑ!"






















Άλλη διάσταση και τροπή στη δολοφονία με δήλωση της θείας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου στα "NTOKOUMENTA.GR".



Γιάννης Ντάσκας



Τελείως διαφορετική διάσταση για τον τρόπο και τις συνθήκες δολοφονίας δίνει με δήλωσή της η θεία του τραγικού Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.
Οπως έγραψαν απο την πρώτη στιγμή ΜΟΝΟ τα "Ντοκουμέντα" ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος γυιός του αείμνηστου Νώντα ήταν πρωτος εξάδελφος του επίσης πασίγνωστου δικηγόρου και συμπροέδρου του Ελληνοβρεταννικού Επιμελητηρίου Χάρη Οικονόπουλου, τελευταίου εκδότη της εφημερίδας "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ".


























Η μητέρα του Χάρη Οικονομόπουλου, αδελφή του Νώντα Ζαφειρόπουλου με δήλωσή της (κατά παράκλησή μας) στα "Ντοκουμέντα" αποκαλύπτει(η οικογένεια είχε σπεύσει στο γραφείο της δολοφονίας αμέσως) ότι οι δολοφόνοι δεν ήταν "οργισμένοι πελάτες", όπως δείχνει η "εικόνα" των δήθεν ποινικών εκτελεστών που προβάλλεται απο ορισμένες κατευθύνσεις.

Οι δολοφόνοι έδρασαν με απόλυτη ψυχραιμία, συγκέντρωσαν τους εργαζόμενους στο γραφείο και τους κλειδωσαν σε ένα απο τα πολλά δωμάτια γραφεία του ιδιόκτητου κτηρίου και με σιγαστήρα εκτέλεσαν τον μεγαλοδικηγόρο, χειριστή πολύ -πολύ-πολύ σοβαρών υποθέσεων, οι οποίες αφορούν σε τεράστιες διαμάχες γύρω απο πολιτικά, επιχειρηματικά και ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΑ συμφέροντα.

























Ιδού η δήλωση της κ. Ντάνας Οικονομοπουλου-Ζαφειροπούλου στα "Ντοκουμέντα":

"Στο κέντρο της Αθήνας, μπροστά από δεκάδες κάμερες, σε ώρα εργασίας, δυό αδίστακτοι εγκληματίες μπαίνουν σε ένα γραφείο, κλειδώνουν τους παριστάμενους και δολοφονούν με σιγαστήρα έναν πατέρα που κάνει τη δουλειά του.
Ο Μιχάλης Επαμ. Ζαφειρόπουλος, εγγονός Δικαστή, γιός Δικηγόρου και υπηρέτης της Θέμιδας δεν θα ξαναμιλήσει με τα παιδιά του.
Σε κάποιους από εμάς σήμερα δεν αρκεί ότι σε Κράτη Δικαίου οι εγκληματίες βρίσκονται, συλλαμβάνονται και τιμωρούνται. Τέτοια εγκλήματα, όπως και τόσα άλλα, έπρεπε να έχουν καταστεί αδιανόητα. Και αυτό δεν αφορά μόνο τη δική μας οικογένεια. Αφορά κάθε οικογένεια.
Αθήνα, 12 Οκτωβρίου 2017
Ντάνα Ζαφειροπούλου - Οικονομοπούλου".



























Οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση ειναι στο παρασκήνιο καταιγιστικές και στην υπόθεση συνεργάζονται και η Ασφάλεια Αττικής και η Αντιτρομοκρατική υπηρεσία.

Ηδη ερευνώνται με προσοχή τα τηλέφωνα και οι κάμερες στο γραφείο του μεγαλοδικηγόρου καθώς είναι πολύ πιθανόν με τις νέες τεχνολογίες να μιλήσουν και ιδιαίτερα να προσδιορίσουν τους χώρους από τους οποίους έγιναν επικοινωνίες με το θύμα, με άλλους που είναι οι ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας κλπ

Οι υποθέσεις που χειρίστηκε ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος (πατέρας δυο παιδιών ηλικίας 23 και 18 ετών) είναι τόσο σοβαρές (εξοπλιστικά, στημένοι αγώνες, αθλητικό-πολιτικό-επιχειρηματικό παρασκήνιο και προσκήνιο, υπόθεση Φλώρου στο σκάνδαλο ΔΕΗ με απόπειρα δολοφονίας του δικηγόρου της ΔΕΗ Αντωνόπουλου, Ομόλογα κ.α.) ώστε η πολύ στενά συνδεόμενη με την οικογένεια βουλευτίνα Ελίζα Βόζεμπεργκ έκανε δήλωση ότι "κάποιοι ήθελαν να κλείσουν το στόμα για όσα γνώριζε".


























Ο πατέρας Νώντας Ζαφειρόπουλος ήταν έντονα πολιτικοποιημένο πρόσωπο (Δικηγορικό Σύλλογο, Νέα Δημοκρατία, ΜΜΕ) και ακριβώς τα ίδια χνάρια ακολούθησε και το θύμα της δολοφονίας.

Κατά πληροφορίες 5-6 μεγάλα δικηγορικά γραφεία τα οποία χειρίζονται τέτοιες κρίσιμες για μεγάλα συμφέροντα υποθέσεις και μάλιστα με παρουσία εκεί στενών συγγενών δικαστών ειδοποιήθηκαν να προσέχουν και τη σκιά τους στο επόμενο διάστημα, καθώς ήδη υπάρχουν στην Αστυνομία ενδείξεις ότι άνοιξε κύκλος και δεν μπήκε "τελεία"...

ntokoumenta.gr/

on 2:55:00 μ.μ.. Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ: "ΚΛΕΙΔΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΜΕ ΣΙΓΑΣΤΗΡΑ!"

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

 aw2  aw2

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.