loading...

Είμαστε προ των πυλών ραγδαίων δραματικών εξελίξεων. Αφύπνιση – Αντίσταση – Ανατροπή.
Έντονο προβληματισμό έχει αρχίσει να προκαλεί η αλλαγή του όλου θεσμικού πλαισίου για την αποσυμφόρηση των φυλάκων, με την νομολογία υπουργού Παρασκευοπούλου …

Μια ακόμη ενεργεία της «πολιτικής χουντικής εξουσίας» που δείχνει ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ

δεν αντιλαμβάνεται τις πραγματικές ανάγκες της κοινωνίας μας και τι απαιτεί όχι μόνο η κοινωνία, άλλα σε πολλά θέματα η κοινή λογική . Αυτό είναι ένα μόνο περιστατικό που πλέον δείχνει καθαρά ότι η κυβέρνηση άλλα και το πολιτικό σύστημα εμπαίζει την χώρα και τον λαό μας.
Μέσα σε μια κατάσταση που η Ελληνική οικονομία είναι στον αστερισμό της νέας αξιολόγησης και η προδοτική ηγεσία στον βωμό αυτό ξεπουλάει τα πάντα στην προσπάθεια τους να κρατηθούν στις καρέκλες τους, αδιαφορεί για λαό – κοινωνία και Πατρίδα. Άλλα τι να περιμένεις από ένα πολιτικό σύστημα που την ΕΛΛΑΔΑ τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ τον έχουν σε υποβαθμισμένη μοίρα.

Αυτά όλα κάνουν επιτακτική την ανάγκη η κοινωνία να αντισταθεί και να αντιδράσει, άμεσα και γρήγορα. Αυτό ζητάει η ιστορία μας, αυτό ζητά κάθε Έλληνας

και κάθε Ελληνίδα. Φυσικά αυτό ζητά η καταγωγή μας, η παντοτινή αξία του Ελληνισμού των οραμάτων του και των ιδανικών της φυλής μας ανά τους αιώνες.

ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ – ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ – ΕΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ – ΕΝΩΝΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ..

Πρέπει η Αντίστασή μας να είναι μεγάλη. Οφείλουμε στις επόμενες γενιές να παραδώσουμε μία Ελλάδα Ελεύθερη, μια Ελλάδα που να ανήκει ξανά μόνο στους Έλληνες και τις Ελληνίδες. Είμαστε προ των πυλών ραγδαίων δραματικών εξελίξεων. Και άλλες μειώσεις συντάξεων και μισθών – και άλλους φόρους – ακόμα μεγαλύτερη φτωχοποίηση.

Είμαστε προ των πυλών της πλήρους υποδούλωσης της Πατρίδας μας με το σφράγισμα που ετοιμάζουν. (βλέπε ηλεκτρονικό εισιτήριο). Ένα γενικό ξεπούλημα όλου του φυσικού μας πλούτου και της Δημόσιας περιουσίας.

Ή τώρα ή ποτέ! Πάμε δυνατά στην Ανατροπή τους.

Αφύπνιση – Αντίσταση – Ανατροπή.

ΠΑΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΟΥΜΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ!

Ο εκπρόσωπος τύπου του κινήματος Ανατροπή – ταυτότητα Πατρίδας Δημοσιογράφος Γιάννης Βερώνης.

triklopodia.gr

on 5:31:00 μ.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for Είμαστε προ των πυλών ραγδαίων δραματικών εξελίξεων. Αφύπνιση – Αντίσταση – Ανατροπή.

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.