loading...

Κότα λυράτη κατά τον Μανώλη Χατζησάββα ο Καμμένος … δείτε γιατί !


Που είσαι μωρή κότα λυράτη;

Πήρε πάλι αναβολή….

Αυτός ο αδίστακτος o Πάνος Καμμένος, αυτός ο τυπάκος που παριστάνει τον υπουργό Εθνικής Άμυνας της χώρας, και κάνει χρήση πλαστών εγγράφων, ξεπλένει μαύρα χρήματα, και μεγάλωσε με τα κλεμμένα του Παναμά, είχε το θράσος να με συκοφαντήσει, να με αποκαλέσει «Πράκτορα των Τουρκικών

μυστικών υπηρεσιών της ΜΙΤ» εμένα τον Μανώλη Χατζησάββα από τον Αγιο Ισίδωρο Ρόδου, ενώ ήξερε ότι υπηρετούσα την πατρίδα μας ως πράκτορας της ΕΥΠ.
Αυτή η λαλίστατη κότα σήμερα έχει χαθεί.

Κρύβεται πίσω από αναβολές, τις συκοφαντίες και τα ψέματα του και δεν εμφανίζεται στην Βουλή των Ελλήνων για να δώσει απαντήσεις, όπως οφείλει να κάνει, στην ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ δια των Βουλευτών της που του έχουν απευθύνει από τις 28 Νοεμβρίου 2017.

ΧΑ ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ ΕΥΠ ΚΑΜΜΕΝΟΣ



on 10:06:00 π.μ.. Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

1 σχόλια for Κότα λυράτη κατά τον Μανώλη Χατζησάββα ο Καμμένος … δείτε γιατί !


  1. Είστε ένας άνθρωπος που χρειάζεται ένα γρήγορο δάνειο για να διευθετήσει το χρέος σας.
    Έχετε οικονομικά προβλήματα, επικοινωνήστε με το ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο για να μάθετε τις απαιτήσεις.
    Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: servicepeakgroup@hotmail.com

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.