loading...

H ιδιώνυμη (ν)τροπολογία ψηφίσθηκε με τα δεκανίκια των συνεταίρων

Μια ακόμη (ν)τροπολογία μιας εθελόδουλης κυβέρνησης

Σήμερα η ελληνική κυβέρνηση  με τη ψήφιση της τροπολογίας Κοντονή για  ποινικές διώξεις των πολιτών που αντιδρούν στους πλειστηριασμούς, διολίσθησε σε επικίνδυνες ατραπούς που οδηγούν σε σκοτεινές εποχές και προμηνύονται ακόμα χειρότερες καταστάσεις. Μέσω της (ν)τροπολογίας που ψηφίσθηκε  ποινικοποιούν, ουσιαστικά, τις κινητοποιήσεις πολιτών  που διαμαρτύρονται στα Ειρηνοδικεία για την αρπαγή της περιουσίας τους, από τα διεθνή αρπακτικά και τους εγχώριους τραπεζίτες.

Η απάλειψη της τελευταίας στιγμής της αυτεπάγγελτης δίωξης, ήταν το φύλλο συκής που αναζητούσαν οι “κατά συνήθεια διαφωνούντες” για πουν και αυτοί ναι σε όλα.

Η κατά τα λοιπά αριστερή και ευαίσθητη κοινωνικά κυβέρνηση, προχωράει σε μέτρα καταστολής ενάντια στους πολίτες αυτής της χώρας που αντιδρούν στην αρπαγή της περιουσίας των. Ο αυταρχισμός και η νεοφιλελεύθερης αντίληψης φασίζουσα πρακτική, είναι πλέον ίδιον και αυτής της κυβέρνησης. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ανταγωνίζεται τους προηγούμενους κυβερνώντες, ενώ αποδεικνύεται η καλύτερη  συνεργάτης των τοκογλύφων – δανειστών,  πρόθυμη να εξυπηρετήσει τις πιο στυγνές απαιτήσεις τους.

Η κυβέρνηση Τσίπρα – Καμένου, ευρισκόμενη εμπρός σε αδιέξοδο από το συνεχώς διογκούμενο Κίνημα κατά των πλειστηριασμών χωρίς αιδώ, έσπευσε να νομοθετήσει μία καταδιωκτική διάταξη.

Με τη νέα (ν)τροπολογία, διώκεται όποιος παρεμποδίσει πλειστηριασμό και τιμωρείται με ποινή φυλάκισης από 3 μέχρι 6 μήνες κατά ελάχιστο. Θα μπορεί να συλλαμβάνει κάθε αντιδρώντα πολίτη και δανειολήπτη αυτής της χώρας, που μάχεται να σώσει την ιδιωτική του περιουσία. Πλέον η αντίσταση, η διαμαρτυρία των πολιτών μετατρέπεται σε ιδιώνυμο αδίκημα.

Ο κατήφορος που έχουν πάρει  δεν έχει τέλος.

Μετά τις χίλιες κατασχέσεις σε λογαριασμούς καθημερινά και χιλιάδες ηλεκτρονικών πλειστηριασμών ακινήτων, δίνουν τώρα και το χτύπημα στην αντίσταση και αντίδραση των δανειοληπτών.

Δυστυχώς, έφθασε η ώρα που πολύ καιρό τώρα το Ε.ΠΑ.Μ. προειδοποιούσε. Η περιουσία μας θα βγαίνει ηλεκτρονικά στο σφυρί και για χρέη προς την εφορία για μόλις 500 ευρώ, ενώ όποιος αντιστέκεται θα οδηγείται στην φυλακή.
“Δεν υπάρχει κοινωνική βάση για τη δημιουργία κινήματος, μπορεί οι συνήθεις ύποπτοι να κάνω τα επεισόδια αλλά η κινητοποίηση μαζών δεν μπορεί να γίνει γιατί αυτές προστατεύονται από το νόμο και την κυβέρνηση της αριστεράς”. Αυτά ανέφερε ανερυθρίαστα ο υπουργός στη Βουλή!

Όμως, διαπράττουν μέγα λάθος, όσοι θεωρούν, ότι με αυτές τις φασίζουσες πρακτικές θα κάμψουν την αντίσταση των πολιτών αυτής της χώρας. Αντιθέτως, τη ζωντανεύουν, τη θεριεύουν, την κάνουν περισσότερο μαζική και στο τέλος αυτή θα είναι που θα προκαλέσει την ανατροπή αυτής της εθελόδουλης κυβέρνησης.

Το Ε.ΠΑ.Μ. καλεί σε συστράτευση όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες, να πλαισιώσουν μαζικά τον αγώνα κατά των παράνομων πλειστηριασμών υπό το σημερινό καθεστώς κατοχής.

Το δικαίωμα στην ιδιοκτησία είναι αναφαίρετο και συνταγματικά κατοχυρωμένο και δεν θα επιτρέψουμε να καταλύεται από ένα καθεστώς ανομίας,  υπέρ των τοκογλύφων δανειστών και του χρηματοπιστωτικού κεφαλαίου.

Το Γραφείο Τύπου του Ε.ΠΑ.Μ.

on 7:34:00 μ.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for H ιδιώνυμη (ν)τροπολογία ψηφίσθηκε με τα δεκανίκια των συνεταίρων

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

 aw2  aw2

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.