loading...

Στο "σφυρί" τα γραφεία της ΛΑΕ! - Τι λέει ο Λαφαζάνης























Σε πλειστηριασμό βγαίνουν αύριο τα γραφεία της Λαϊκής Ενότητας. Τα γραφεία, που μισθώνει η ΛΑΕ, στεγάζονται σε κτίριο που βρίσκεται στη Στοά Φέξη επί της οδού Πατησίων 14 και εκπλειστηριάζονται για ληξιπρόθεσμες οφειλές του ιδιοκτήτη.

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης μίλησε στο enikos.gr:

"Τα γραφεία μας εκπλειστηριάζονται διότι έχει οφειλές ληξιπρόθεσμες ο ιδιοκτήτης των γραφείων μας. Εμείς ενοικιάζουμε τα γραφεία. Είμαστε στον 8ο όροφο στην Πατησίων 14, στο ύψος της Ομόνοιας. Σπεύδουν χωρίς να μας ενημερώσουν καθόλου, κινούν τις διαδικασίες εκπλειστηριασμού και έρχονται εκ των υστέρων να μας πουν ότι δεν γνώριζαν από την πλευρά της τράπεζας ότι εμείς ήμασταν οι ενοικιαστές. Αυτό είναι αστείο. Δεν μπορεί να βασιστεί, και ακόμα κι αν συμβαίνει δείχνει ότι βαδίζουν στα τυφλά χωρίς κανέναν επαγγελματισμό. Δεν μπορείς να εκπλειστηριάζεις ένα ακίνητο χωρίς να ξέρεις τι είναι μέσα. Είναι κάποιος ανάπηρος; Είναι ορφανοτροφείο; Είναι ένα ίδρυμα; Είναι μια επιχείρηση; Είναι ένα πολιτικό κόμμα; Αν και νομίζω ότι το γνώριζαν και εκ των υστέρων έκαναν την προσπάθεια να μας πουν ότι δεν το ήξεραν για να καλυφθούν από τον σχετικό θόρυβο" δήλωσε ο επικεφαλής της ΛΑΕ.

"Ο ιδιοκτήτης από όσο γνωρίζω έχει κάνει μια προσπάθεια για ρύθμιση, η οποία δεν έγινε αποδεκτή. Και αυτό μας εκπλήσσει λιγάκι, γιατί συνήθως οι τράπεζες συμβιβάζονται σε ρυθμίσεις, έτσι ώστε να έχουν αποπληρωμή. Φαίνεται όμως ότι εδώ ήθελαν σώνει και καλά το ακίνητο. Δεν ξέρω γιατί... Συλλέγουν ακίνητα στο κέντρο της Αθήνας; Δεν ξέρω τους λόγους τους δικούς τους, διότι κατά πάσα πιθανότητα, όπως καταλαβαίνετε, το ακίνητο θα το πάρει η τράπεζα η ίδια. Έχουμε φτάσει στο σημείο να εκπλειστηριάζουν ακίνητα οι τράπεζες, τα οποία ύστερα έρχονται και τα αγοράζουν. Είναι εντυπωσιακό αυτό. Εκεί θα πάει και αυτό το ακίνητο, διότι από ότι φαίνεται δεν θα υπάρχει άλλη προσφορά. Δύσκολα αγοράζονται ακίνητα σε αυτή τη φάση" συμπλήρωσε.

"Όταν συμπεριφέρονται απέναντι σε ένα πολιτικό κόμμα έτσι, καταλαβαίνετε τι γίνεται όταν έχουν απέναντι τους έναν φτωχό άνθρωπο, ο οποίος δεν έχει δυνατότητες και προσβάσεις. Εμείς δεν το πάμε προσωπικά, κινούμαστε για όλους τους πλειστηριασμούς, που θεωρούμε ότι η μεγάλη πλειοψηφία τους είναι άδικη. Κάνουμε συνολικό αγώνα, αύριο θα έχουμε αντιδράσεις μεγάλες. Αύριο θα είμαστε στο Ειρηνοδικείο και από εκεί και πέρα θα δούμε" κατέληξε ο κ. Λαφαζάνης.


http://www.enikos.gr/

http://zeidoron.blogspot.gr/

on 7:54:00 μ.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for Στο "σφυρί" τα γραφεία της ΛΑΕ! - Τι λέει ο Λαφαζάνης

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

 aw2  aw2

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.