loading...

Αναφορά στην ημερίδα της 11ης Φεβρουαρίου 2018 «Τα Μνημόνια εγκαθιδρύθηκαν με αδρανοποίηση της Δημοκρατίας»


13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Σε μία κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου Rοyal Olympic στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου, ΗΜΕΡΙΔΑ που διοργάνωσε το Ε.ΠΑ.Μ., με θέμα «Τα Μνημόνια εγκαθιδρύθηκαν με αδρανοποίηση της Δημοκρατίας». Η Ημερίδα έγινε στο πνεύμα της μήνυσης – έγκλησης, Συνηγορία για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, που το Ε.ΠΑ.Μ. υπέβαλε στο Άρειο Πάγο την Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου.Στην εν λόγω ΗΜΕΡΙΔΑ αναπτύχθηκε η πολιτική διάσταση του ζητήματος από τον πρόεδρο του Ε.ΠΑ.Μ., Δ. Καζάκη, ο οποίος, μεταξύ άλλων, τόνισε ότι είναι πρώτη φορά στην πολιτική ιστορία του τόπου που πολιτικό κόμμα καταθέτει μήνυση επί εσχάτη προδοσία. Ακολούθησε το κεντρικό θέμα από τον Δρ Νομικής, Δικηγόρο, κ Φώτιο – Σπυρίδωνα Μαζαράκη, επικεφαλής του τ. Δικαιοσύνης του Ε.ΠΑ.Μ. και συντάκτη της μήνυσης, ο οποίος ανέπτυξε το πλαίσιο και το πνεύμα της νομικής και πολιτικής αυτής ενέργειας με την οποία καταδεικνύονται για πρώτη φορά πράξεις εσχάτης προδοσίας και κατάλυσης του Συντάγματος, ο οποίος χειροκροτήθηκε θερμά από το κοινό.

Θερμά χειροκροτήθηκαν επίσης οι ομιλίες των εκλεκτών νομικών που ακολούθησαν, Δρ Φώτη Λεπίδα, Δικηγόρου, μέλους του Εθνικού Συμβουλίου του Ε.ΠΑ.Μ., που πραγματεύθηκε το θέμα “ Δικαιοσύνη: Παράγων υποτέλειας ή φορέας Ελευθερίας” και Δημήτρη Παναγιωτόπουλου, Καθηγητή Πανεπιστημίου Αθηνών, Δικηγόρου και μέλους της Πολιτικής Γραμματείας του Ε.ΠΑ.Μ., που ανέπτυξε το θέμα “ Θεμελιώδης Αρχή του Πολιτεύματος, η Λαϊκή Κυριαρχία.”

Τις εργασίες της Ημερίδας χαιρέτισαν, εκπρόσωπος της ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, κ. Ολγα Μοσχωρίτου, δικηγόρος, ο κ. Γιώργος Μπούτρης, Γραμματέας της Διοικούσας Επιτροπής του ΔΗΚΚΙ και ο κ. Γιώργος Κόκκας, δικηγόρος, από πλευράς του Κινήματος ΑΜΕΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑΣ.


Οι εργασίες συνεχίσθηκαν με την έκδοση ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ- διακήρυξης θέσεων “ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ” που αφορά στη δίωξη και ποινικό κολασμό αυτών που αλλοίωσαν και αδρανοποίησαν Θεμελιώδεις Θεσμούς του Δημοκρατικού Πολιτεύματος, αυτών που καθυπόταξαν στη μέγγενη ξένων συμφερόντων το παρόν και το μέλλον των παιδιών μας, και στην ενεργητική συνηγορία υπέρ της Ελευθερίας της Πατρίδας, των Δικαίων του Ελληνικού Λαού και την αποκατάστασή τους. Το εν λόγω ΨΗΦΙΣΜΑ έγινε δεκτό και προσυπογράφηκε από εκατοντάδες που συμμετείχαν στις εργασίες της ΗΜΕΡΙΔΑΣ.

Η ανακοίνωση τέλος, της δημιουργίας ηλεκτρονικής πλατφόρμας συλλογής υπογραφών για το εν λόγω ΨΗΦΙΣΜΑ, ήταν αποτέλεσμα του ενδιαφέροντος που εκδηλώθηκε να πλαισιωθεί και να υποστηριχθεί το ΕΠΑΜ για την πρωτοβουλία αυτή.Οι εργασίες ολοκληρώθηκαν αργά το απόγευμα με συζήτηση που πυροδοτήθηκε μετά από ενδιαφέρουσες ερωτήσεις του κοινού και την πεποίθηση ότι η πρόσκληση που απηύθυνε το Ε.ΠΑ.Μ. σε όλες τις Πατριωτικές Δημοκρατικές και Αντιμνημονιακές δυνάμεις να συμπαραταχθούν στην προσπάθεια μέσα στα πλαίσια που επιτάσσει το Σύνταγμα και οι νόμοι, έχει βρει ανταπόκριση η οποία αναμένεται να εκφρασθεί έμπρακτα.

Αθήνα, 12 Φεβρουαρίου 2018.

Η Πολιτική Γραμματεία του Ε.ΠΑ.Μ.


epamhellas.gr

on 3:50:00 μ.μ.. Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for Αναφορά στην ημερίδα της 11ης Φεβρουαρίου 2018 «Τα Μνημόνια εγκαθιδρύθηκαν με αδρανοποίηση της Δημοκρατίας»

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.