loading...

Αυτοί είναι οι μαϊμού λογιστές που εξαπατούσαν ηλικιωμένους – Στη δημοσιότητα τα ονόματα και οι φωτογραφίες τους






















Δίνονται στη δημοσιότητα, έπειτα από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χαλκίδας... τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες, 29χρονου ημεδαπού που συνελήφθη προχθές (13-02-2018) στη Χαλκίδα, καθώς και της 45χρονης συνεργού του, οι οποίοι κατηγορούνται για το αδίκημα της απάτης, καθώς και η σε βάρος τους ασκηθείσα ποινική δίωξη.

Πρόκειται για τους:

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Σπυρίδων – Παναγιώτη του Ευθυμίου και της Σοφίας, που γεννήθηκε την 16-04-1989 στην Αθήνα, κάτοικος Ζεφυρίου Αττικής και




































































ΣΙΣΚΟΥ Ελένη του Ελευθερίου και της Δήμητρας, που γεννήθηκε την 06-12-1973, κάτοικος Μενιδίου Αττικής












































































Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας για το αδίκημα της απάτης ιδιαίτερης μεγάλης αξίας, από κοινού και κατ’ εξακολούθηση, τετελεσμένη και σε απόπειρα.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση θα υποβοηθήσει την πληρέστερη εξιχνίαση της ερευνώμενης υπόθεσης και αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και στην πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό του ανωτέρω αδικήματος.

Παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με την παράνομη δραστηριότητα των παραπάνω ατόμων, να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 2221-0-37030 & 2221-0-37033 του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας.

Υπενθυμίζεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/

on 9:59:00 μ.μ.. Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for Αυτοί είναι οι μαϊμού λογιστές που εξαπατούσαν ηλικιωμένους – Στη δημοσιότητα τα ονόματα και οι φωτογραφίες τους

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

 aw2  aw2

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.