loading...

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ : Έχουμε στο στόχαστρο 12 στελέχη της Τουρκικής Κυβέρνησης .

Δείτε τι έπαθε ο Ράμα στην Αλβανία , τι έπαθαν και τι θα πάθουν τα Σκόπια . Δεν παίζουμε αδέλφια αλλά , δεν έχουμε και ανάγκη αναγνώρισης .
Το υφιστάμενοo πολιτικό σύστημα δεν έχει πλέον την λαϊκή νομιμοποίηση , λόγο παρατεταμένης ανικανότητας

Όταν η διπλωματία αποτυγχάνει , πριν τον πόλεμο , είμαστε εμείς κι όλες οι παρόμοιες και προσεγμένες ιδιωτικές πρωτοβουλίες σύμφωνα με το Σύνταγμα.

Όποιος αγαπάει αυτό τον τόπο ,όποιος πονάει κάθε του σπιθαμή , όποιος ζει για την πατρίδα , όποιος ριγεί στην έπαρση της Σημαίας , όποιος νιώθει δέος απέναντι στην Ιστορία της , όποιος δακρύζει κρυφά για το αίμα που χύθηκε σε κάθε γωνιά της , δεν το λέει ,δεν το φωνάζει , δεν το εκμεταλλεύεται , απλά πράττει .

Μην ανησυχείτε αδέλφια , οι φύλακες έχουν καταλάβει τα πόστα καιρό τώρα , έχουν κλειδώσει τους στόχους στο εσωτερικό του κάθε εχθρού . Μια εντολή περιμένουν μόνο να φέρουν τα πάνω κάτω .

Τούτο να το λάβουν σοβαρά υπόψη οι διπλωμάτες ένθεν και εκείθεν και ο κάθε ανθέλληνας .

Ευχή μας είναι , να μην φτάσουμε έως εκεί .

Μπράβο στα παιδιά που τίμησαν το αίμα του Πιλότου μας εκ μέρους της κοινωνίας . Βάλτε σημαίες όποιος μπορεί , όχι μονό στο Μακρονήσι, Πρασονήσι, στον Μεγάλο Ανθρωποφάγο και στο Πετροκάραβο αλλά παντού όπου βρεθείτε .

Έχουμε δώσει εντολή να μπει Ελληνική σημαία στα Ίμια .

Έτσι θα αποκαλυφτούν οι ανθέλληνες και θα νιώσουν φόβο οι εχθροί μας

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ (Τομέας γεωστρατηγικής δράσης )

omada.h.policing@gmail.com

on 12:39:00 μ.μ.. Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ : Έχουμε στο στόχαστρο 12 στελέχη της Τουρκικής Κυβέρνησης .

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.