loading...

Οι Τούρκοι είχαν αφαιρέσει τους πασσάλους της συνοριακής γραμμής για να αιχμαλωτίσουν τους 2 Έλληνες στρατιωτικούς!

Επιβεβαιώνεται το pronews.gr που ήταν το πρώτο ΜΜΕ στην Ελλάδα που μίλησε για ενέδρα και καλοστημένη παγίδα κατά των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, Ανθυπολοχαγού Άγγελου Μητρετώδη και Λοχία ΕΠΟΠ Δήμητριου Κούκλατζη, με σκοπό την αιχμαλωσία τους και την μετέπειτα ομηρία τους.

Νέες πληροφορίες αναφέρουν ότι “αρκετές ημέρες πριν από το επεισόδιο με την σύλληψη των δυο Ελλήνων στρατιωτικών, η Τουρκία μονομερώς ειχε αφαιρέσει πασσάλους οι οποίοι βρίσκονται στο όριο του ανοίγματος, πλάτους περίπου 2,5 μέτρων που οριοθετεί ουσιαστικά την συνοριακή γραμμή” όπως αναφέρει το Hellas Journal.

Παράλληλα ένα έγγραφο με ημερομηνία 17 Μαρτίου δείχνει ότι οι Τούρκοι έκοψαν κάθε επικοινωνία που υπήρχε σήμερα με τις ελληνικές μεθοριακές μονάδες για την επίλυση μεθοριακών “επεισοδίων”.


Μάλιστα φαίνεται ότι οι Τούρκοι καθυστερούσαν να προχωρήσουν στην επανατοποθέτηση των πασσάλων και πλέον φαίνεται πως οι δύο στρατιωτικοί επιχείρησαν να ελέγξουν εάν είχαν τοποθετηθεί σε άλλο λάθος σημείο οι πάσσαλοι με αποτέλεσμα να “πέσουν” πάνω σε Τούρκους στρατιώτες και να συλληφθούν.

Δηλαδή οι Τούρκοι εφάρμοσαν μιοα παραπλανητική ενέργεια ώστε να τραβήξουν κοντά τους τους 2 Έλληνες στρατιωτικούς με σκοπό να τους αιχμαλωτίσουν

Ένα δεύτερο γεγονός δείχνει ότι οι Τούρκοι είναι διαθέσιμοι να προχωρήσουν και σε άλλες αιχμαλωσίες.

Μέχρι τώρα είναι γνωστό ότι είτε Τούρκοι, είτε Έλληνες στρατιώτες που περνούσαν από λάθος τα σύνορα και συλλαμβάνονταν επιστρέφονταν στην άλλη πλευρά μετά από συνεννόηση των διοικητών των τοπικών μονάδων.

Τώρα και με βάση ένα έγγραφο που δημοσιεύει η εφημερίδα “Τα Νέα” οι Τούρκοι “κατέβασαν ρολά” στα σύνορα, κόβοντας επί της ουσίας κάθε επικοινωνία μεταξύ των μονάδων των δύο πλευρών.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο έγγραφο με ημερομηνία 17/3/2018, 16 ημέρες, δηλαδή, μετά την αιχμαλωσία των δυο Ελλήνων στρατιωτικών οι Τούρκοι στρατιωτικοί δεν επιτρέπεται να έρχονται σε επικοινωνία με στρατιωτικούς άλλων χωρών και πως τα μεθοριακά συμβάντα πλέον ελέγχονται από τη στρατοχωροφυλακή.

Το γεγονός αυτό δείχνει ότι οι Τούρκοι πλέον αλλάζουν πλήρως τακτική, ανατρέποντας μια πρακτική δεκαετιών η οποία βασίζονταν στην “καλή πίστη” και είχε ως στόχο την αποφυγή κλιμάκωσης της έντασης από τυχαία περιστατικά. Ουσιαστικά δηλαδή οι Τούρκοι αποφάσισαν να ξεχάσουν την “καλή πίστη” και μοιάζουν να επιδιώκουν κλιμάκωση της έντασης ακόμη και με τυχαία και ως σήμερα άνευ σημασίας περιστατικά.

Αρκεί να θυμίσουμε ότι το ΓΕΣ αποφάσισε τον τριπλασιασμό των μελών των περιπόλων στο ποτάμι του Έβρου ακριβώς για να αποφευχθούν στο άμεσο μέλλον τέτοια επεισόδια.

pronews.gr

on 12:48:00 μ.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for Οι Τούρκοι είχαν αφαιρέσει τους πασσάλους της συνοριακής γραμμής για να αιχμαλωτίσουν τους 2 Έλληνες στρατιωτικούς!

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

 aw2  aw2

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.