loading...

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ : Η ΕΥΠ εμπόδισε ανάρτηση Ελληνικής σημαίας στα Ίμια .




















Ένα συμβάν που πρέπει όλους να μας προβληματίσει έλαβε χώρα πριν μερικά 24ωρα.

Παλικαράς Ελληνόψυχος αξιωματικός του ΠΝ ( καμία σχέση με εμάς ) προσφέρθηκε πρόσφατα να πάει τηλεοπτικό συνεργείο από την Κάλυμνο πέριξ των Ιμίων όταν κάποιοι κάτοικοι του νησιού κιότεψαν. Η απόφασή λήφθηκε στις 17/4/2018 με την λογική που παραθέτουμε παρακάτω και

προαναγγέλθηκε στα sites που φιλοξενούν κατά καιρούς αρθρογραφία μας.
Όλος ο σχεδιασμός ήταν προσεγμένος και οι εμπλεκόμενοι παρακινήθηκαν διακριτικά ώστε να θεωρήσουν ότι ήταν δική τους απόφαση.

Κλείστηκε ραντεβού λοιπόν για τον απόπλου, αλλά λίγο πριν μπουν μπροστά οι μηχανές του ταχυπλόου, εμφανίστηκε τετραμελής ομάδα της ΕΥΠ ειδοποιημένη από το γνωστό ¨ρουφιάνο ¨ στην Κάλυμνο ( το καΐκι του οποίου κατά καιρούς μεταφέρει καπνοβιομηχανικά προϊόντα εις γνώση τους (;) και με πρόσχημα τη δημιουργία σοβαρού διπλωματικού επεισοδίου ακύρωσε την “αποστολή” καίτοι από την αποστολή τους τόνισαν επανειλημμένα ότι θα κινηθούν – ως συνήθως – πλησίον των Ιμίων και δεν θα υπάρξει καμία πρόκληση .

Για την κίνηση αυτή ήταν ενήμερος ανώτατος αξιωματικός του ΓΕΝ και όχι μόνο.

Ως εκ τούτου , θα μπουν στο μικροσκόπιό μας όλες οι καταγγελίες του πρώην πράκτορα της ΕΥΠ Μανόλη Χατζησάββα , αφορούσες τις διασυνδέσεις ανώτατων στελεχών της ΕΥΠ με εταιρείες Τούρκικων συμφερόντων .

Η κίνησή αυτή – ακύρωση της αποστολής – σε μια φάση που ¨αποζητούμε ¨ πατήματα εθνικής ομοψυχίας , διαρρηγνύει αυτή την ομοψυχία και ανάγει στην θέση της εθνική ηττοπάθεια , δείχνει ασυνεννοησία σε εθνικά θέματα και μάλιστα σε υψηλό επίπεδο σε μια φάση εξαιρετικής βαρύτητας , δείχνει ασέβεια απέναντι σε όλους όσους έχασαν την ζωή τους στο καθήκον για την πατρίδα και το χειρότερο , γεννάει υπόνοιες ¨ προδοσίας ¨ και – υπό το σκοτάδι- άνευ όρων παράδοση της τιμής της χώρας σε εχθρικά συμφέροντα .

Καλούμε τον Υπουργό Εθνικής Αμύνης σε μια αποστολή τιμής και εθνικής περηφάνιας . Με την συνοδεία του πολεμικού μας ναυτικού , να μεταβεί στην νησίδα Ίμια και να αναρτήσει μεσίστια την Ελληνική σημαία.

Αυτή είναι η ιστορική αποστολή που θα «τελειώσει» την Τουρκική προκλητικότητα και θα αποτρέψει τα χειρότερα , ήτοι , πολεμικό επεισόδιο με την Τουρκία

Ή μήπως τρέμετε από φόβο στην ιδέα αντίδρασης των Οθωμανών ;Αυτός ο φόβος σας τους τρέφει και τους θεριεύει.

Όσο μας επισκιάζει η κρίση των Ιμίων ( Ιανουάριος 1996 ) τόσο η Τουρκική προκλητικότητα θα κλιμακώνεται .

Σημ Η κύρια δύναμη κρούσης μας , βρίσκεται στην Τουρκική ενδοχώρα .

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ (Τομέας γεωστρατηγικής)

omada.h.policing@gmail.com

on 12:53:00 μ.μ.. Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ : Η ΕΥΠ εμπόδισε ανάρτηση Ελληνικής σημαίας στα Ίμια .

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

 aw2  aw2

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.