loading...

Έκτακτο: Ο ΠΑΟΚ κυπελλούχος Ελλάδος για το 2018 – Κέρδισε 2-0 την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ


























Ο ΠΑΟΚ στέφθηκε κυπελλούχος Ελλάδος για το 2018 που κέρδισε 2-0 την ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου που πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Με τρομερή απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βιεϊρίνια ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ απέναντι στην ΑΕΚ στο μεγάλο τελικό του ΟΑΚΑ.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ με τρομερή εκτέλεση φάουλ στη δεξιά γωνία του Μπάρκα άνοιξε το σκορ στο 64ο λεπτό του τελικού στο ΟΑΚΑ, πανηγυρίζοντας το γκολ που πέτυχε έξαλλα!





«Κάηκε» το ΟΑΚΑ στο γκολ του Βιεϊρίνια

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ, έβαλε μπροστά στο σκορ τον ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος με αντίπαλο την ΑΕΚ, βάζοντας «φωτιά» στο ΟΑΚΑ.

Αμέσως μετά το γκολ του αρχηγού του ΠΑΟΚ, η κερκίδα που φιλοξενεί τους οπαδούς του Δικεφάλου του Βορρά στο Ολυμπιακό Στάδιο, πήρε… φωτιά από τα καπνογόνα που άναψαν, με τους φίλους του Δικεφάλου, να είναι εκστασιασμένοι από το 1-0 της ομάδας τους.

To γκολ του Πορτογάλου αριστερού μπακ, πανηγυρίστηκε έξαλλα και από τους παίκτες του ΠΑΟΚ, που έγιναν ένα… κουβάρι μπροστά από την κερκίδα που κάθονται οι οπαδοί των «ασπρόμαυρων».

Δείτε παρακάτω τα χαρακτηριστικά video:








Επεισόδια και μέσα στο γήπεδο


Ένταση μέσα στο γήπεδο του ΟΑΚΑ επικρατεί λίγη ώρα πριν ξεκινήσει ο τελικός για το κύπελο, με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να προσπαθούν να σπάσουν τα διαχωριστικά μέσα στο γήπεδο.
Τα επεισόδια μάλιστα άρχισαν από νωρίς μεταξύ οπαδών ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, καθώς ΑΕΚτζήδες εντόπισαν βαν με οπαδούς του ΠΑΟΚ, τους ξυλοκόπησαν και έκαψαν το ΙΧ, ενώ στη συνέχεια ομάδα 70 ΑΕΚτζήδων έστησε καρτέρι σε ΠΑΟΚτζήδες στην οδό Αγησιλάου με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν συμπλοκές, να πέσουν μολότοφ και να επέμβουν τα ΜΑΤ κάνοντας χρήση δακρυγόνων.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο Sport Fm 94,6 οπαδοί του ΠΑΟΚ προσπάθησαν να μπουν εντός αγωνιστικού χώρου, αλλά τους εμπόδισε η αστυνομία.





Μέσα από το γήπεδο, μάλιστα, οπαδοί του ΠΑΟΚ πέταξαν φωτοβολίδα ευθείας βολής!





«Ντου» οπαδών της Ένωσης στη «νεκρή ζώνη» του ΟΑΚΑ!

Οπαδοί της Ένωσης πέρασαν στη “νεκρή” ζωνη και έριξαν φωτοβολίδες. Οπισθοχώρησαν γρήγορα στη θέα της αστυνομίας, ενώ γιουχαρίστηκαν από τους υπόλοιπους οπαδούς της ομάδας.


Να σημειωθεί πως υπάρχουν δρακόντεια μέτρα ασφαλείας μέσα στο ΟΑΚΑ, καθώς οι οπαδοί της ΑΕΚ θα παρακολουθήσουν τον αγώνα από τις θύρες που βλέπουν προς το σταθμό Ειρήνης, ενώ του ΠΑΟΚ από την πλευρά του ΟΑΚΑ προς την Κηφισιάς. Ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων θα υπάρχουν μεγάλα κενά και αστυνομικές δυνάμεις των ΜΑΤ ενώ αυστηροί έλεγχοι θα γίνονται και κατά την είσοδο στις θύρες του ΟΑΚΑ.









































































Ένταση γύρω από το ΟΑΚΑ μεταξύ οπαδών
Νωρίτερα σημειώθηκε ένταση στην περιοχή γύρω από το Ολυμπιακό Στάδιο λίγο πριν την έναρξη του τελικού Κυπέλλου μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστοι έκαψαν αυτοκίνητο οπαδών του ΠΑΟΚ που ήταν σταθμευμένο κοντά στο ΟΑΚΑ, στην οδό Νερατζιωτίσσης 70. Οι δράστες, όπως έγινε γνωστό, επιτέθηκαν και με ρόπαλα στους φίλους του ΠΑΟΚ.





Πληροφορίες αναφέρουν, ότι την επίθεση στους οπαδούς του «Δικέφαλου του Βορρά» πραγματοποίησαν οπαδοί της ΑΕΚ. Πάντως, στην περιοχή υπάρχουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις υπό τον φόβο επεισοδίων, με την ανησυχία των Αρχών να είναι μεγάλη μετά τα χθεσινά έκτροπα στο κέντρο της Αθήνας.

Ένταση κατά τη μεταφορά των οπαδών του ΠΑΟΚ

Ενταση από νωρίς σημειώθηκε, κατά τη μεταφορά των φιλάθλων του ΠΑΟΚ από την πλατεία Καραϊσκάκη στη ΟΑΚΑ.
Η μεταφορά των οπαδών του ΠΑΟΚ που είχαν συγκεντρωθεί και… κατασκηνώσει το τελευταίο διήμερο στον σύνδεσμο της οδού Μενάνδρου στο κέντρο της Αθήνας ξεκίνησε λίγο πριν τις 4 το απόγευμα.





Οι περίπου 200 οπαδοί κατευθύνθηκαν, λίγο πριν τις 4, με τη συνοδεία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων πεζή προς την πλατεία Καραϊσκάκη όπου επιβιβάστηκαν σε 10 διπλά λεωφορεία του ΟΑΣΑ για να μεταφερθούν στο ΟΑΚΑ, κομβόι συνοδεία αυστηρής αστυνομικής δύναμης.

Σύμφωνα με πληροφορίες οπαδοί του ΠΑΟΚ στα λεωφορεία του ΟΑΣΑ φοράνε κουκούλες, ενώ κάποιοι σήκωσαν και σημαία της Βουλγαρίας.





Μάλιστα κατά πληροφορίες κάποιοι θερμοκέφαλοι πέταξαν από τα παράθυρα μπουκάλια σε διερχόμενα αυτοκίνητα και μηχανές.

Μαζική κάθοδος των οπαδών του ΠΑΟΚ

Ένταση σημειώθηκε λίγο πριν τις 4 και στα διόδια των Αφιδνών με οπαδούς του ΠΑΟΚ οι οποίοι έκλεισαν την άνοδο της Εθνικής Οδό Αθηνών-Λαμίας. Οι φίλοι του Δικέφαλου του Βορρά ξεκίνησαν το ταξίδι προς την Αθήνα με πούλμαν τα ξημερώματα.


.eleftherostypos.gr  

on 10:36:00 μ.μ.. Filed under , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for Έκτακτο: Ο ΠΑΟΚ κυπελλούχος Ελλάδος για το 2018 – Κέρδισε 2-0 την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

 aw2  aw2

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.