loading...

Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση: Δεν στοχεύαμε το γραφείο Βαρβιτσιώτη, τυχερός που δεν τον πετύχαμε



















Δεν στοχεύαμε το γραφείο του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, αλλά τον Οικοδομικό Προμηθευτικό Συνεταιρισμό Ελλήνων Δικαστών και Εισαγγελέων Αθήνας, στην οδό Γενναδείου υποστηρίζει ομάδα του αντιεξουσιαστικού χώρου υπό την ονομασία «Σύντροφοι/Συντρόφισσες».

Με κείμενό της στο indymedia αναλαμβάνει την ευθύνη για την επίθεση κουκουλοφόρων στο κτίριο της οδού Γενναδείου, αλλά αρνείται ότι στόχευε το πολιτικό γραφείο του πρώην υπουργού της ΝΔ.

«Στις 7/6 ομάδα συντρόφων και συντροφισσών επιτέθηκε στον Οικοδομικό Προμηθευτικό Συνεταιρισμό Ελλήνων Δικαστών και Εισαγγελέων Αθήνας, στην οδό Γενναδείου.

Κατά την διάρκεια της επίθεσης ο ένοπλος φρουρός του Μ. Βαρβιτσιώτη, του οποίου το γραφείο στεγάζεται στο ίδιο κτήριο πυροβόλησε τρεις φορές σε ευθεία βολή κατά συντρόφων που από τύχη δεν δολοφονήθηκαν» υποστηρίζουν. Προσθέτουν δε ότι «χάρη στην ψυχραιμία και την συντροφικότητα που επιδείχθηκε οι σύντροφοι παρέμειναν συγκροτημένοι και κατάφεραν να απεγκλωβίσουν την ομάδα που πραγματοποιούσε την δράση στο εσωτερικό του κτιρίου. Η επίθεση πραγματοποιήθηκε στον Οικοδομικό Προμηθευτικό Συνεταιρισμό Ελλήνων Δικαστών και Εισαγγελέων όπως διαπιστώθηκε και από τους δημοσιογράφους που κατέγραψαν φθορές στην είσοδο του στόχου μας. Σε αντίθεση με το γραφείο του Μ. Βαρβιτσιώτη που δεν είχε το παραμικρό ίχνος παραβίασης και φθοράς».

Σε άλλο σημείο αναφέρουν: «Ο βουλευτής είναι τυχερός που δεν γνωρίζαμε ότι βρίσκεται στο κτίριο, γιατί εάν το ξέραμε θα φροντίζαμε για αυτό. Να είναι σίγουρος ότι σε μια τυχαία συνάντηση μαζί μας θα εισέπραττε ένα μερίδιο κοινωνικής αντί-βίας για τα εγκλήματα που διέπραξε ως Υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου».

Και προσθέτουν: «Οι ευθείες βολές σε ανθρώπους του κινήματος που σε αυτή την ενέργεια πλημμεληματικού χαρακτήρα παραλίγο να δολοφονηθούν δεν θα μείνει αναπάντητη. Όπως και η επικοινωνιακή κάλυψη που αποτέλεσε την συνέχιση της απόπειρας ανθρωποκτονίας με άλλα μέσα».

Συνεχίζοντας αναφέρουν: «Λογικό λοιπόν ο Μ. Βαρβιτσιώτης να καλύψει τον ένοπλο συνοδό του και να μιλήσει ψευδώς για πυροβολισμούς στον αέρα. Όπως ψευδώς ισχυρίστηκε ότι οι σύντροφοι πρώτοι έβρισαν χυδαία τον αστυνομικό. Το κοπρόσκυλο του, αιφνιδίασε τους συντρόφους και τις συντρόφισσες αφού σε μια ενέργεια πλημμεληματικού χαρακτήρα ήταν απροσδόκητο να προβλεφθεί ότι θα δεχθούμε πυροβολισμούς σε ευθεία βολή που σφύριζαν στα αυτιά μας και περνούσαν δίπλα από τα σώματα μας. Από την πρώτη στιγμή φροντίσαμε να γίνει κατανοητό το είδος της ενέργειας που πραγματοποιήσαμε πετώντας τρικάκια συμπαράστασης για τον απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα γεγονός που δεν άφησε περιθώρια σε υποθέσεις για μια ποιο αναβαθμισμένη ενέργεια εναντίων του βουλευτή και της συνοδείας του. Είναι γεγονός ότι ενώ ο βουλευτής γνώριζε ότι κανείς δεν ασχολήθηκε μαζί του, επέλεξε να παρουσιάσει τον ίδιο ως θύμα μιας επίθεσης αναρτώντας μάλιστα άμεσα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter. Το επιχείρημα ότι δεν προλάβαμε να διαρρήξουμε την -ξεκλείδωτη όπως ενημερωθήκαμε εκ των υστέρων- πόρτα του γραφείου του μόνο γέλια μπορεί να προκαλέσει. Αφού οι σύντροφοι που κατεδάφιζαν την είσοδο του Οικοδομικού Προμηθευτικού Συνεταιρισμού Ελλήνων Δικαστών και Εισαγγελέων Αθήνας στον 2 όροφο δεν άκουσαν τους πυροβολισμούς στο ισόγειο άρα είχαν όλο το χρόνο να εισβάλουν στο γραφείο του Βουλευτή παραμένοντας τουλάχιστον για ένα λεπτό έξω από την πόρτα του γραφείου του έως ότου να παρέμβει η ομάδα περιφρούρησης για να τους ειδοποιήσει να αποχωρήσουν. Εάν θέλουν πραγματικά να μάθουν τι συνέβη στην οδό Γενναδείου εκείνη την ημέρα μπορούν να απευθυνθούν στους αυτόπτες μάρτυρες της καφετέριας που βρίσκεται απέναντι από το πολιτικό του γραφείο. Μπορούν να αναζητήσουν τους “χαμένους” κάλυκες και τα σημάδια από τις σφαίρες. Τότε θα μας πουν αν ο φρουρός του πυροβόλησε ευθύβολα και στον αέρα. Τότε θα διαπιστώσουν εάν πυροβόλησε μια φορά στον αέρα για εκφοβισμό η τρεις φορές σε ευθεία βολή κατευθείαν στο ψαχνό».

Οπως υποστηρίζουν ακόμη στόχος τους ήταν να στείλουν «ένα επιθετικό μήνυμα στην αστική δικαιοσύνη και ένα σινιάλο αλληλεγγύης στον πολιτικό κρατούμενο Δημήτρη Κουφοντίνα που πραγματοποιεί απεργία πείνας από τις 30/05 με αιτήματα την χορήγηση άδειας και την κατάργηση του εισαγγελικού βέτο. Ένα μήνυμα στην κάστα των δικαστών και των εισαγγελέων για τον ανελέητο πόλεμο που διεξάγουν σε βάρος του λαού».

Η ίδια ομάδα ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στις 4/6 στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Εμπορίου στην οδό Κάνιγγος και κατέστρεψε εξοπλισμό και υλικές υποδομές του κτιρίου.

topontiki.gr  

on 9:07:00 π.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση: Δεν στοχεύαμε το γραφείο Βαρβιτσιώτη, τυχερός που δεν τον πετύχαμε

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

 aw2  aw2

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.