loading...

Ένα βήμα πριν την ακτοπλοϊκή σύνδεση της Θεσσαλονίκης με Κυκλάδες και Κρήτη - Δείτε με ποιο πλοίο























Θετικές εξελίξεις προέκυψαν κατά την έναρξη των εργασιών του Αναπτυξιακού Συνεδρίου που διεξάγεται στην Σύρο στις 5 και 6/6, αναφορικά με την ακτοπλοϊκή σύνδεση της πρωτεύουσας των Κυκλάδων.

Δια στόματος του υφυπουργού Ναυτιλίας, Νεκτάριου Σαντορινιού, ανακοινώθηκαν νέα δρομολόγια τα οποία θα συνδέουν την Σύρο με τη Ραφήνα, την Κρήτη και την Θεσσαλονίκη, τα οποία πρόκειται να ξεκινήσουν από την προσεχή θερινή περίοδο.

Συγκεκριμένα- και με βάση τις εξαγγελίες του υφυπουργού- αλλά και πληροφοριών μας, η Σύρος πρόκειται να συμπεριληφθεί σε τρία νέα δρομολόγια της εταιρίας Seajets του Ηλιόπουλου.

Ειδικότερα, θα συνδεθεί με τη Ραφήνα με το ταχύπλοο Naxos Jet το οποίο θα εκτελεί δρομολόγια στις Κυκλάδες. Επίσης, δύο φορές την εβδομάδα, το ταχύπλοο Master Jet θα συνδέει την Σύρο με την Κρήτη. Κάτι που μεταφράζεται πως η Σύρος θα έχει 4 φορές την εβδομάδα σύνδεση με Κρήτη.

Επιπλέον, μέσω του συμβατικού πλοίου, Aqua Blue, θα εκτελούνται δύο φορές την εβδομάδα δρομολόγια στη γραμμή Θεσσαλονίκης-Κυκλάδων-Κρήτης (το πλοίο θα προσεγγίζει και το λιμάνι της Σύρου).

»Αρκετά τα οποία είχαν ακουστεί και υποσχεθεί λόγων συμφερόντων, πάρθηκαν πίσω όμως διαπιστώσαμε ότι κάποτε υπήρχε ένα καράβι από το βορρά ως το νότο. Ένα πλοίο το οποίο σύνδεε την Θεσσαλονίκη με τις Σποράδες, τις Κυκλάδες και την Κρήτη.

Μετά από συζήτηση που έγινε με το δήμαρχο Σύρου-Ερμούπολης και με τους διάφορους φορείς αυτό το καράβι το οποίο θα χρηματοδοτηθεί, από Θεσσαλονίκη για Σκιάθο, Σύρο, Πάρο, Νάξο, Σαντορίνη και Ηράκλειο.

Επίσης, σε συνεργασία με το δήμαρχο Σύρου-Ερμούπολης, όπως ανέφερε ο κ. Σαντορινιός, κάθε Παρασκευή και Κυριακή, ταχύπλοο από την Ραφήνα, δυο φορές την εβδομάδα θα ξεκινάει από το Ηράκλειο θα καταλήγει στην Σύρο και μετά θα πηγαίνει ξανά στην Σαντορίνη.

Τα παραπάνω δρομολόγια αναμένεται να εγκριθούν στην επόμενη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών που είναι προγραμματισμένη να γίνει στις 11 Ιουνίου.

Σύμφωνα με τον κ. Σαντορινιό, η θετική εξέλιξη για την ακτοπλοϊκή σύνδεση της Σύρου και η προσθήκη νέων δρομολογίων, είναι αποτέλεσμα στενής συνεργασίας και αλλεπάλληλων διεργασιών της ηγεσίας του υπουργείου Ναυτιλίας με το δήμαρχο του νησιού, Γιώργο Μαραγκό και το επιμελητήριο Κυκλάδων.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές τις επόμενες ημέρες. Πάντως, σε περίπτωση που οι προαναφερόμενες εξαγγελίες γίνουν πράξη, η ακτοπλοϊκή σύνδεση της Σύρου πρόκειται να ενισχυθεί σημαντικά ενόψει της τουριστικής περιόδου.

Αναδημοσίευση από: cyclades24.gr  

.topontiki.gr   


on 9:34:00 μ.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for Ένα βήμα πριν την ακτοπλοϊκή σύνδεση της Θεσσαλονίκης με Κυκλάδες και Κρήτη - Δείτε με ποιο πλοίο

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

 aw2  aw2

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.