loading...

Με όρους «αποστασία» και «εκτροπή πολιτεύματος» κρύβει τον πανικό του το Μαξίμου





















Το νέο αφήγημα του Μαξίμου φαίνεται ότι θα είναι «ποτισμένο» με όρους όπως αποστασία και απόπειρα πραξικοπήματος.

Μπορεί να ακούγεται παράξενο αλλά όλα δείχνουν ότι η συγκυβέρνηση μετά την αποχώρηση Λαζαρίδη είναι σε τόσο δύσκολη θέση που προτιμά να βάλει στην πολιτική ζωή όρους που δηλητηριάζουν την κοινωνία και μπορούν να αποβούν επικίνδυνοι, μόνο και μόνο για να δικαιολογήσει την φυγή των στελεχών της και τον κίνδυνο μη δεδηλωμένης στην Βουλή.

Μετά τα όσα είπαν χθες περί αποστασίας και επηρεασμού των βουλευτών από επιχειρηματικά κέντρα σε Πειραιά και Θεσσαλονίκη από το Μαξίμου, σήμερα ο Πάνος Καμμένος ζήτησε την παρέμβαση εισαγγελέα προκειμένου να ξεκινήσει έρευνα για το αδίκημα των προκαταρκτικών πράξεων για ανατροπή του πολιτεύματος.

«Την ώρα που ο βουλευτής Κώστας Κατσίκης ήταν στον ΑΝΤ1, κουκουλοφόροι προσπάθησαν να εισβάλουν στο γραφείο του. Τι άλλο περιμένει ο εισαγγελέας για την τεκμηρίωση του αδικήματος των προκαταρκτικών πράξεων για ανατροπή του πολιτεύματος. Όλα έχουν ένα όριο» αναφέρει σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό, στο Twitter, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

Θυμίζουμε ότι δύο άνδρες, επιχείρησαν να εισβάλουν στο γραφείο του βουλευτή των ΑΝΕΛ Κώστα Κατσίκη στο κέντρο της Αθήνας, καταγγέλλουν οι συνεργάτες του οι οποίοι όπως είπαν πρόλαβαν και αντέδρασαν άμεσα, με συνέπεια να τους αποτρέψουν.

Σύμφωνα με τους συνεργάτες του βουλευτή: μια γυναίκα χτύπησε το κουδούνι και άνοιξαν την πόρτα. Εκείνη την στιγμή εμφανίστηκαν οι δύο άγνωστοι.

Αυτοί άρχισαν να εκτοξεύουν απειλές κατά του βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κι αποχώρησαν, χωρίς να πειράξουν το παραμικρό στο γραφείο.

Στην ίδια γραμμή και ο Βούτσης

Την συλλογιστική του Πάνου Καμμένου αλλά με πολύ πιο προσεκτικό λόγο φαίνεται να ακολουθεί και ο Πρόεδρος της Βουλής Νικος Βούτσης ο οποίος έκανε λόγο για ομάδες βίας και εκφοβισμού θέλουν να επιβάλλουν κλίμα φόβου στην ελεύθερη συνείδηση των βουλευτών και χρειάζεται δημοκρατική επαγρύπνηση για αντιμετωπιστεί.

«Πληροφορήθηκα ότι έγινε μία προσπάθεια επίθεσης σε γραφείο βουλευτού. Θέλω να δώσω συνέχεια σε αυτά που σας είχα πει προ ημερών όταν είχαμε την πρόταση δυσπιστίας και η Βουλή είχε δεχθεί πρωτοφανή επίθεση επί δίωρο – τρίωρο από ολιγάριθμες αλλά πολύ βίαιες ομάδες που απετράπη από τη φρουρά της Βουλής. Μαζεύτηκαν όγκοι μαρμάρων βιδών ξύλων τις επόμενες μέρες» είπε ο Ν. Βούτσης και υπογράμμισε: «από τότε κύλησε νερό στο αυλάκι και είμαστε δυστυχώς μάρτυρες φαινομένου μικρές ολιγάριθμες ομάδες βίας και εκφοβισμού του πολιτικού συστήματος να επιβάλλουν ένα κλίμα φόβου για τις δικές τους επιδιώξεις και απόψεις και καλλιέργειας φόβου στην ελεύθερη συνείδηση των βουλευτών. Η Δημοκρατία έχει τους τρόπους να αμύνεται. Αυτό το κάνουμε μέσα στη Βουλή αλλά αυτό το πέπλο ασφάλειας πρέπει να είναι παρών σε όλη τη χώρα. Παντού. Δεν είναι απλά καταδικαστέες αυτές οι ενέργειες αλλά μπορεί και πρέπει να αποτραπούν με την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοκιμασία. Την πάνδημη αποδοκιμασία από κάθε πολιτική δύναμη. Όχι συμψηφιστικά όχι χαϊδεύοντας απόψεις που στις ακραίες τους εκφάνσεις οδηγούν σε βίαιες ενέργειες.

Αυτό πιστεύω ότι θα είναι αρκετό για να σταματήσουν οι βίαιες ενέργειες. Τα άλλα είναι επιχειρησιακά. Εγώ μιλά πολιτικά εκ μέρους της δημοκρατικής επαγρύπνησης που όλοι πρέπει να έχουμε. Μέσα σε ένα κλίμα αντιπαράθεσης δεν πρέπει να δίνεται το οξυγόνο σε καμία ομάδα – εν προκειμένω ακροδεξιά ομάδα – για να προβαίνουν σε τέτοιες ενέργειες».

Τι λέει ο Κατσίκης για την επίθεση σε βάρος του

Απειλές κατά της ζωής του καταγγέλλει ότι δέχθηκε ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Κώστας Κατσίκης, προκειμένου, όπως είπε, να ψηφίζει υπέρ της προτάσεως δυσπιστίας. Ο ίδιος περιέγραψε στο «Θεμα fm» την προσπάθεια κουκουλοφόρων να εισβάλουν στο γραφείο του ενώ ξεκαθάρισε ότι θα συνεχίσει να στηρίζει την κυβέρνηση και να «υπηρετεί τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ».

«Δεν κατάφεραν την εισβολή χάρη στις ψύχραιμες αντιδράσεις των συνεργατών μου που αντιλήφθηκαν ότι ήταν κακοποιά στοιχεία από τα καλυμμένα στοιχεία των δύο κυρίων αλλά και το καμουφλάζ της κοπέλας που χτύπησε το κουδούνι φορώντας γυαλιά και καπέλο. Οταν άνοιξε η πόρτα, η κυρία έκανε νεύμα στους δύο άλλους που είχαν ανέβει στον επάνω όροφο να μπουν στο γραφείο. Τότε ένας συνεργάτης μου έδρασε άμεσα και έκλεισε και κλείδωσε την πόρτα» είπε ο κ. Κατσίκης και συνέχισε: «Τέτοια συμπεριφορά παραπέμπει ίσως σε τρομοκρατική ενέργεια. Ευτυχώς αμέσως είχαμε παρουσία αστυνομικής δύναμης».

Παράλληλα, μιλώντας στο «Θεμα fm», συνέδεσε την απόπειρα αυτή «απόλυτα με τα σενάρια περί αποστασίας» ενώ αποκάλυψε ότι «είχα δεχθεί απειλητικά τηλεφωνήματα κατά της ζωής μου για την ψήφο στην πρόταση δυσπιστίας της αντιπολίτευσης».

.eleftherostypos.gr/  

on 2:15:00 μ.μ.. Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for Με όρους «αποστασία» και «εκτροπή πολιτεύματος» κρύβει τον πανικό του το Μαξίμου

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

 aw2  aw2

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.