loading...

Εκτός Κ.Ο. της Χρυσής Αυγής ο Μπαρμπαρούσης


























Εκτός Κ.Ο. Χρυσής Αυγής είναι πλέον ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης καθώς πριν από λίγο διεγράφη. Την αποπομπή του βουλευτή Κ. Μπαρμπαρούση από την ΚΟ της Χρυσής Αυγής, ανακοίνωσε ο Γραμματέας του κόμματος, Νίκος Μιχαλολιάκος

 «Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε, λόγω της δηλώσεως του βουλευτού Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση, δηλώσεως η οποία βρίσκεται εκτός γραμμής της ΧΑ, αποφάσισα, έχοντας τη σύμφωνη γνώμη του συνόλου της ΚΟ του κόμματος το εξής: Ο βουλευτής Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης τίθεται εκτός ΚΟ του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή» ανεφέρει ο κ. Μιχαλολιάκος στην επιστολή του.






































Η προτροπή σε πραξικόπημα Κατά τη σημερινή συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης, στην Ολομέλεια της Βουλής, ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της ΧΑ, κάλεσε τον στρατό να προβεί σε πραξικόπημα. Από το βήμα της Βουλής, ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης προέτρεψε τη στρατιωτική ηγεσία της χώρας να συλλάβει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα και τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο.

 Η αναφορά αυτή προκάλεσε, όπως ήταν φυσικό, την έντονη αντίδραση όσων βουλευτών βρίσκονταν στην αίθουσα της Ολομέλειας, ενώ οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σηκώθηκαν από τα έδρανα. Ωστόσο ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης συνέχισε λέγοντας προκλητικά σε όσους αντέδρασαν «τα κεφάλια σας στις Πρέσπες». Η ομόφωνη κατακραυγή Άμεση ήταν η αντίδραση του προέδρου της Βουλής, Νίκου Βούτση. «Έπεσαν οι μάσκες.

Η Χρυσή Αυγή κάλεσε σε στρατιωτικό πραξικόπημα» είπε ο πρόεδρος της Βουλής κάνοντας λόγο για «σχεδιασμένη κλιμάκωση με στόχο βίαια επεισόδια και διχασμό». Στη συνέχεια, τα αρμόδια όργανα της Βουλής συγκλήθηκαν με εισήγηση του προέδρου της Βουλής, για την αποβολή της Χρυσής Αυγής από τη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας. Η συμφωνία υπήρξε ομόφωνη. «Πρέπει να δοθεί από την ελληνική Βουλή ένα μήνυμα προς όλον τον ελληνικό λαό, ένα μήνυμα ενότητας, δημοκρατίας, ουσιαστικής πολιτικής αντιπαράθεσης και ταυτόχρονα ένα μήνυμα καταδίκης του φασισμού και των εκφραστών τους, πατριδοκάπηλων που θέλουν, με αυτόν τον τρόπο, να δημιουργήσουν αυτή την ατμόσφαιρα», σημείωνε μεταξύ άλλων ο Νίκος Βούτσης.

 Ο Καμμένος ζήτησε την άρση της βουλευτικής ασυλίας Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και κυβερνητικός εταίρος, Πάνος Καμμένος, ζητησε με παρέμβασή του στη Βουλή, την ποινική δίωξη του Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση αλλά και της Χρυσής Αυγής. Ο υπουργός Άμυνας ζήτησε επίσης από τη Βουλή να προβεί σε άμεση άρση της βουλευτικής ασυλίας, προκειμένου η Δικαιοσύνη να εφαρμόσει τους προβλεπόμενους νόμους. Έρευνα διέταξε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου έδωσε εντολή για τη διενέργεια έρευνας στο προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ηλία Ζαγοραίο.

 Τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης είχε ζητήσει νωρίτερα και ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής, βάσει του άρθρου 30 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας. Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «News 24/7», ο κ. Κοντονής επισήμανε πως στο κάλεσμα που απηύθυνε ο βουλευτής της ΧΑ προς την στρατιωτική ηγεσία «υπάρχει σωρεία ποινικών αδικημάτων», των οποίων τον χαρακτηρισμό θα κάνει ο αρμόδιος εισαγγελέας. Ο ίδιος πάντως εκτίμησε ότι υπάρχουν και κακουργηματικά αδικήματα.

.lifo.gr/  

on 4:16:00 μ.μ.. Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for Εκτός Κ.Ο. της Χρυσής Αυγής ο Μπαρμπαρούσης

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

 aw2  aw2

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.